Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
smoleńsk - to był zamach czy NIE? |
a jak np. założyć kaganiec dla yorka miniaturki? chyba nosić go w kagańcu jak w koszyczku! O kant d... te niektóre przepisy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: smoleńsk - to był zamach czy NIE? |
Podpisuję sie obiema rączkami.. NAJGORSZA obsługa i kompetencja pracowników jest na POCZCIE !!!
|
|
wkur*ia mnie też typek z Help Gsm.cfaniaczek z miodem w uszach ..
|
|
Amnesia - elegancko i stylowo ? wolne zarty. Schodzi sie mnostwo jakichs dziwnych ludzi. Dosyc niebezpiecznie.
|
|
otwarta dzis normalnie czy nadal mają urlop?
|
|
Ludzie piszcie która poczta, bo kilka oddziałów jest... Podpisuje się pod kasierką w ratuszu
|
|
Kasjerka z ratuszu oczywiście,a poczta według mnie na Rycerskiej.
|
|
kiedyś było jedzenie ok , hotel słabiutki , dziwi mnie że jeszcze ktoś tam jeździ , myślę że po zmianie standardu przynajmniej na taki jakie oferują nam przydrożne motele poprawiło by trochę jego jakość
|
|
Fala Zbrodni - dobry serial ale szkoda że już nie leci ,dobre efekty i życie a nie jakieś walenie w siusiaka tak jak te wspólne co na 18 nastce nawet wódki nie ma ha a dzieci w szkole używają przekleństw ''motyla noga'' ;-) Skazany na śmierć mi się podobał 1-2 seria pózniej już tak słabiutko . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zadne ***** problemy nie s apowodem do zabijania zyjacej juz istoty. Problemy to masz ale pierdolic sie bez rozumu to nie problem tak? Jak jestes taka biedna to trzeba bylo isc na zabieg podwiazania jajowodow, czy cos wiecej pewniejszego jak tabletki. Nie musze cie znac ty nedzna kreaturo zeby cie oceniac, zadne problemy zyciowe nie sa wystarczajacym powodem do usowania ciazy!!! nie chcesz ciazy to sie nie ruchaj! Proste! Trzymaj dupe na uwiezi, albo podwiaz se jajowody, bo takie jak ty ciagaja dupe po bruku, a potem albo usowaja albo morduja juz narodzone istoty. Urodz to dziecko, oddaj, a potem idz sie powies kretynko!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |