Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska normalność dziejowa... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska normalność dziejowa... |
Treść jest ukryta
|
|
maciek ,nikt cie nie odwiedza i chcesz zebysmy w padli do ciebie w odwiedzinki?ale nie jestes napoleonem?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tam jest chinczyk bardzo pyszny robią chinczyki napewno lepszy niz na dwornej tam w smoku zlotym jest duzo miejsca chodzi o lokaal. za lokalem jest duzo miejsca pod parasolami na gorze jest duzo miejsa a na dole jest wmiare duzo tez ;d ale jedzenie pyszne polecam i czysto a tam na dwornej to brudno jest i malo miejsca
|
|
|
no i na Polowej na przeciwko pizzeri bym zapomniała a tam sąsiada znajomy z żoną robi to niech ma reklame !
|
|
no no, i peugot zielony coupe cabrio stoi pod smokiem i robi reklamę ;P
|
|
hahah xd
|
|
ile się płaci?
|
|
tak . to z pewnością się przyda więc proszę zadzwonić pod nr . 503604554 . to mój nr. ale ja mam zeszyt do zapisywania tego i są potrzebne dane takie jak .... adres , tel. , kiedy jest pan w domu . ;p
|
|
Zupełnie inaczej ogląda się znane filmy w kinie, a co innego w swoim samochodzie. Możesz wziąć sobie własne przekąski, swoich znajomych itp itd. A propo transmisja dźwięku przez radio samochodowe?
|
|
byc pyta czy nie szukac o to jest pytanie?! :D
|
|
Antene się chowa przeważnie do samochodu lub odkreca na noc :-D
|
|
Pyta - brzydkie słowo .
|
|
"Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) Data: 14-07-10 19:17 do Kokosz ja go nie szukam przecież wiem gdzie pracuje i gdzie go znaleźć tylko pytam o jakiś konkrety bo sam mi nie powie" skoro sam ci nie powie...to nie jest zainteresowany toba wiec po co ciagniesz temat dalej??
|
|
Zawsze jest pora na lody Koral :-D
|
|
jeden z tych gorszych rozumiem że pisząc t żartowałeś?: ''100zł za zapomnienie włączenia świateł w słoneczny dzień, które niczemu nie służą, czy 100 za nie zapięcie pasów we własnym samochodzie, co żadnemu innemu uczestnikowi ruchu drogowego nie zagraża to przegięcie.'' wystarczy jeździć jak czlowiek i nikt Ci tych dwuch stów z kieszeni nie wyjmie.
|
|
Urzad Pracy na pierwszym miejscu? Jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby ludziom sie tam zle pracowalo...
|
|
Wolny ze wolny? ??????
|
|
mam kontakty z zabójcą pszczól pisz do mnie 22960836
|
|
ja slyszalem ze na niemcewicza najlepsze robi m1ch4lina
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Byłem dzis w tylu sklepach i nie ma wentylatora gdzie kupic a jak jest to taki malutki za 80 zł wiecie moze gdzie mozna dostac taki wentylator na stojaku ?
|
|
..blisko:)
|
|
u ruskich
|
|
cygan tyle w dyktach chodzil,jak saper sie mogl raz pomylic...a wam sie za darmo stare krowy chce studiowac?? po hu**?! chyba zeby pare zl wyrwac jeszcze do wynagroszenia....a te dykty ciezki XDDDDD
|
|
Miejscowos Zdor za piszem w kierunku giżycka,to jest dzika plaza ale bezpiecznie tam jest. Płytka woda i wgl
|
|
Okolice ulicy Księżnej Anny
|
|
[']
|
|
Eminem ma wystąpic bo na 20 lipca przesuneli koncert
|
|
widzialem ostatnio jakiegoś psiaka małego, wyglądał na zagubionego, dosc szybko szedł, nie pamietam dokladnie czy to byl york.. ale daje jakies 80% ze tak, było to kolo justy, dawniej sezamu kolo skejta. Obok nie było zadnego wlasciciela, bo się rozglądałem. Było to jakieś 2-3 dni temu. Mam nadzieje,ze psiak się odnajdzie..
|
|
Zamawiam z Telepizzy kuraki. Tzn. amerykańska firma Crunchy Chicken aktualnie współpracuje z telepizzą. Crunchy chicken jest porządną konkurencją dla KFC, tyle że nie mając możliwości takiego przebicia, to skumała się z telepizzą. Rollery, kuraki w różnej formie - *********. Choć telepizza przywodzi, to kurcze czekam zaledwie 30 min i mam w domu parę (nie jeden ! ) rollerów,z bardzo dużą ilością kuraczaka, o świetnym smaku. Mc Donalds czy Chilli Pizza ze swoimi tortillami to się mogą schować. OD chrunchy chicken to są dopiero kuraki, smak, ilość i cena. A za pizzą z tellepizzy nie przepadam. Wielekrotnie była zamawiana do mojego domu. Nie wiem o co wy narzekacie ze składnikami, bo u mnie zawsze jest tego w brud (może dlatego że nie zamawiam gratisów ? ) , ale już spieszę z tłumaczeniem dlaczego nie lubię pizzy stamtąd. Mianowicie - ciasto jest ohydne. Bezsmakowe. i żałosne. Sos i składniki są ok. Ciasto to tragedia. Dlatego nie zamawiam już pizzy z tej firmy. Ale kuraki będę zamawiać zawsze, bo to poezja.
|
|
A propos, ktoś mi może wskazać, gdzie jest ten "gruby benek" ? Adres, telefon i czy można do domu zamawiać ? Jak by się dało stronę internetową, gdzie byśmy mogli menu przejrzeć to by było idealnie. z góry dzięki.
|
|
sluchaj czlowieku grajki to chadza po dachach ze skrzypcami. widziales slyszales ze chrzanisz takie bzdury????????????????? zespol nie bede pisal bo zespol to Downa moze byc i tyle. pozdrawiam
|
|
podobno feel ma być pod koniec lipca. tak mi znajomi spamują na kom. Ktoś bardziej zorientowany potwierdzi lub zaprzeczy ? Proszę o poważne odpowiedzi, bowiem nie tyle że jestem fanem tego zespołu, co po prostu chcę iść gdzieś ze znajomymi i się napić dobrego browara pod chmurką, a później iść pobrykać pod sceną przy czymkolwiek.
|
|
panie Sylwku o co te żale to tylko forum więcej dystansu w końcu pan pracuje w showbiznesie a jak naprawdę krytyka boli to etopiryna i ulży napewno sąsiad z wami się bawił i mówił że naprawdę oka tylko brak wam wokalistki żeby było oko zawiesić
|
|
o ktorej wyjazd ?
|
|
chcialbym sie dowiedziec o zespol blef jak prowadza wesele i czy ladnie graja prosze o normalne odpowiedzi
|
|
Rowy są spokojne:) Leniwe miasteczko dla rodzin z dziećmi:) Ogólnie ok.
|
|
TPD? raz bylem w białym dunajcu to w h*ja nas chcieli wyciac :P wciskajac kity ze basen zamkniety:P a pozniej sie okazalo ze byl otwarty:P
|
|
chinczyk a wietnamiec robi heh :) byłem dwa raz dzień po dniu i nie byli wstanie zrobić tego co zamawiałem i nie wiadomo czy nie chcieli czy nie mieli czegoś nie mam pojęcia ale podpadają na samym początku
|
|
"Spedemon",nie pchaj się tam. Według słów mojej znajomej to wielkie bagno,dobre dla urodzonych nad Biebrzą znajomków szefowej,szuwarków bagiennych. A kasa śmieszna,wręcz symboliczna,na piwko i fajki. rudy błazen z druhem
|
|
Uuuu koles na ostroleke nasrali jednemu w reke jak to mowi ben laden
|
|
do lukei Kiedy miales Ms jak bys mogl odezwij sie na gg7939936 pozdrawiam
|
|
Kolonie super mozna poszaleć. Organizacja bez zarzutu, różne atrakcje.
|
|
Ja tam widzę, że "pisze" ,że porzucili flaszki, specjalnie nie wiadomo kiedy, czy policjanci to widzieli, tego nie wiemy. A w sytuacji kiedy nie ma potwierdzenia świadka, sprawy nie ma. Inna sprawa, że są wakacje, jest gorąco, nie każdego stać, ma możliwość napicia się zimnego piwka w ogródku piwnym, czy innym "kulturalnym" miejscu. Jeśli nie byli głośno, jeśli nikogo nie zaczepiali, to dajmy z tym spokój, Wszyscy jesteście tacy prawi, nigdy nie piliście piwka na świeżym powietrzu bo to niedozwolone. Mi chodzi tylko i wyłącznie o postawę społecznikowską, znam to z autopsji bo u mnie w bloku uchodziłem za wandala, pijaka, chuligana itd. A jak na razie to zdążyłem zrobić 2 kierunki studiów, mam niezłą pracę, i nigdy nikomu nic nie ukradłem. Też lubiłem wypić piwko na ławeczce pod blokiem. Czasami pani Jadzi czy innemu Józkowi się to nie podobało i dzwonili, plotkowali itd. Więcej Luzu!!!
|
|
Lokal przyjemny, ale jedzenie porażka. Potrawy na Giełczyńskiej były daleko w tyle za jedzeniem z pierwszej lepszej budki w Warszawie, ale to co jadłem w Smoku to jakaś pomyłka. Chyba kupują w Lidlu mrożonki na przecenie i wciskają ludziom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |