Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolnosc slowa wg. PiS |
A myślisz, że kto byłby świadkiem tego, że pili? Cień Twój? Musi być świadek - policjant nie widział bo go tam nie było. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolnosc slowa wg. PiS |
wszystko fajnie, ale znam ten przepis i inne jak wyżej i niżej sugerują. Myślałem o płocie tylko że musiałby on mieć z 15 m wysokości. Spowodowane jest to ukształtowaniem terenu. Pasieka stoi przy granicy działki, a moja działka zaraz od granicy idzie w górę. Na tej górze jest dom. Te wredne owadziki właśnie tam mają swoją autostradę - przez sam dom. Teraz dziabną mnie ze trzy ,cztery razy w roku więc w przerwach mam czas na wylizanie ran. Wcześniej to dopiero było. Zapomnij o wyjściu z domu, bo bach i na oczy nie widzę bo gęba jak baniak. Ja sobie jakoś poradzę, ale jak mi dziecko dziabnie to spale te ule i ch...!
|
|
prezes504 masz pana sam ocen jego wypociny....hahaha.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sprobuj zadzwonic do tego goscia on moze ci zrobi ta kamerke 507-297-734
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ktoś ma jakieś propozycje na piątek albo sobotę? pisać opcje i podawać mail to się odezwę aha jedna rzecz nie możesz być paziem bo z paziami się nie umawiam „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
alibaba2010 masz jakieś kompleksy ? a może nie masz passata ? paziu mały to jest temat o week endzie to pisz na temat
|
|
i jak? był ktoś?
|
|
pchaj szafę do iraku paziu rudy błazen z druhem
|
|
tez takie listy byly robione?
|
|
szczebiotka jape trzymaj tam gruba krowo
|
|
Pracuj dalej nad grypsami, bo jak widać to jedyna klarowna perspektywa jaka Cię czeka w życiu po skończeniu gimnazjum.
|
|
Bo to jest dla mnie paranoja, zeby na darmowe studia (czyli z pieniedzy podatnikow) nie trzeba sie bylo nawet wykazac wiedza czy wynikami, tylko kolejnoscia na liscie... Tak to mozna rekrutowac na prywatne i kto chce studiowac, niech sobie zaplaci i sie uczy, a jesli juz koniecznie musza byc te darmowe studia, na nikomu niepotrzebnych kierunkach, to niech chociaz trafia tam ludzie zdolni i mlodzi, ktorzy byc moze nie moga sobie pozwolic na studia za kase. No ale to podobno taka swietna szkola miala byc, bo panstwowa... ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
trzeba było zostać przy pasztetowej...
|
|
tommyboy@mailplus.pl wyslij fotke. ja proponuje wyjazd do rajgrodu na dzien lub dwa. posiadam auto mercedes
|
|
potwierdzam Gruby Benek i DaGrasso - tylko tam warto jeść :)
|
|
jeśli się zdecydujesz wyrzucić, to daj znać, chętnie przyjmę niepotrzebny komuś komputer pozdrawiam :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: kitek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-07-10 15:28 Polecam Grubego Benka - smacznie i nie drogo. Dagrasso kiedys bylo dobre, z m-c temu czy wiecej bylismy tam i sos czosnkowy śmierdział jak końskie g***o. Zjedlismy ja, ale juz bez tego naszego (byłego) ulubionego sosu :( Od tamtej pory tylko Gruby Benek. Gruby Benek podpadł. Pierwsza pizza do domu bez podwójnych składników zawierała dużo sera i był ok - opinia na forum zresztą, ale druga już kiepska. Pomimo zamówienia z podwójną liczbą składników ( rzecz jasna z dopłatą) pieczarek i szynki trzeba było szukać. Dam jeszcze jedną szansę Benkowi. Oby nie było jak wszędzie - początek dobry, dalej - jakoś to będzie.
|
|
zastanowcie sie co maja robic maturzysci ktorych nie koniecznie stac na platne studia dodatkowo w innym miescie robicie z siebie wielkich panow a kazdy wie ze tak nie jest. gdybyscie byli postawieni w sytuacji tych osob byscie wiedzieli po co zalozyli to forum i o co im chodzi.
|
|
Z Grubego Benka dowoza pizze chyba za zlotowke, o ile sie nie myle. Brzeczyszczykiewicz, a wiesz ze nad tym samym sie zastanawialem, czy to tylko moje wrazenie, czy cos sie zmienilo... Tez pierwszy raz gitara. A ostatnio zamowilem z podwojnymi skladnikami, to jak zobaczylem, stwierdzilem, ze sa 2 mozliwosci. Albo pizza z podwojnymi i pojedynczymi sie praktycznie nie rozni albo nie chcialbym zobaczyc pizzy z pojedynczymi... Zrobili dobre pierwsze wrazenie, ale jesli teraz zaczynaja oszczedzac, to cienko to widze... Tez na pewno jeszcze zamowie i sie przekonam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |