Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncesje na alkohol... dla wszystkich? |
Nowy domek nad samymi Śniardwami (8 os.) z pełnym wyposażeniem, łódką, miejscowość Suchy Róg (17 km od Mikołajek) tel. 505 - 775 - 649
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncesje na alkohol... dla wszystkich? |
Również polecam magika z Help Gsm :)
|
|
skoro wiedzieli ze przyjma tylko 60 osob to po co od kazdego kase (85 zl) brali?
|
|
Era Internet Stacjonarny WiMax to nielimitowany, szerokopasmowy dostęp do Internetu na bazie bezprzewodowej technologii WiMax. Do połączenia z Internetem w sieci Era otrzymasz modem WiMax wraz z anteną zewnętrzną. Jeżeli potrzebujesz podłączyć bezprzewodowo równocześnie kilka komputerów możesz zastosować dodatkowo router WiFi.
|
|
SPOŁECZNIAK JEBA*Y SPRZEDAŁ NA PSY JESZCZE TEMAT NA FORUM ZAKŁADA. JAZDA Z TOBĄ!
|
|
Podstawowe pytanie, to czy zadzwonil bo mu sie nie podobalo, ze pija, czy zadzwonil bo darli mordy po nocy. Jesli to drugie, to co sie dziwicie, ze ktos sie wk.....wia, bo ktoras noc z rzedu spac nie moze?
|
|
internet cyfrowego polsatu zasieg w promieniu ok 20-15 km od lomzy 21mb/s
|
|
Siedz w janowie i nosa nie wytykaj,myslisz se z internetem bedziesz mondrzejszy,becwal !
|
|
Ja w weekend mam wesele ;)
|
|
Jedziemy na zlot motocyklowy w Jedwabnem :)
|
|
szczebiotka wracaj do kuchni bo cię twój arab woła że w poprzek bułki pokroiłaś hehe do AnN. spróbuj internet satelitarny TOOWAY naprzykład http://www.kempa-satellite.com/tooway/ to trochę kosztuje i z limitem jest ale masz dostęp wszędzie
|
|
każdy orze jak może.. jeszcze by dołożyli do interesu i co by było... tak już jest, na drugi raz rób zdjęcia, nagrywaj, rejestruj i spisuj dane osobowe, no i jeszcze świadkowie, a potem to już tylko do centrali Telepizzy, niech im zabiorą franczyzę...
|
|
hehe, i co pojechali po tobie. Czego oczekiwałaś po sieciówce, oni mają wszystko w d.... a myślała, że idziesz do restauracji co... hehe
|
|
Denim to jest zespol z grajewa ale jest super
|
|
a ja mam kranowe i paczke pestek...podlubiemy razem?? XDDD
|
|
ja oddalem na zlom. w lomzy nawet nie mozna sie legalnie pozbyc elektrosmieci
|
|
markm jestes adminem?
|
|
oj nie produkujcie się . Teraz na mieście jest coraz więcej kamer bardzo dobrej jakości i policja wszytko widzi i wszystko nagrywa. Nawet nie macie pojęcia ile przez te kamery widać i co widać. Wielu z nas zwyczajnie zapomina o tym fakcie ,że jest monitoring , ale rozejrzyjcie sie wokól i zdziwi was fakt w ilu miejscach zobaczycie na jakim słupie tka biała kule ze szklana kopułka . To jest sokole oko pana policjanta który wszystko nagrywa.
|
|
Twoja stara majtała gacie kierownikowi biedronki za makaron, zenek spuscil sie na smalec i powstałaś ty. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Po przeczytaniu pochlebnych opinii postanowiłam wraz z chłopakiem przetestować ową restaurację. Wrażenia? Porażka! Lokal bardzo ładny, miejsca dużo, obsługa miła, ale jedzenie straszne. Warzywa pokrojone jak dla krowy, duże kawałki, potrawy bez smaku, wołowina żylasta, twarda, sucha, kurczak niedosmażony, mięso różowe. Zamówiłam kurczaka w cieście - porcja jak na tą cenę niezbyt duża, mało ryżu, jedząc kulki czuło się tylko kokos, zero soli lub przyprawy, która nadała by smak. Chłopak czekał na potrawę ponad 20 minut, a ja prawie 40. Rozumiem, że było trochę ludzi (dla porównania na Giełczyńskiej czasem był taki sam ruch i czekało się góra 20 minut). Radzę popracować nad smakiem, bo bar ten jest daleko za tym na Giełczyńskiej, a o jakimkolwiek standardzie kuchni chińskiej nie wspomnę, a jadło się już w wielu takich miejscach. Wystrój 4+ Obsługa 4+ Jedzenie 2
|
|
ja widzialem ostanio ponad 50 bocianów w jednym miejscu
|
|
Nie pozwolę by w Łomży odbywały się takie seksualistyczne imprezy z udziałem dzieci i dorosłych i grana była kontrowersyjna muzyka. Ponadto chciałbym nadmienić, że wokalista zespołu rozpija nieletnie osoby na koncertach oraz przeklina jak i również oddaje mocz na widownię. Są to niektóre przykłady które przytoczyłem wam dlatego ja nie dopuszczę do takich imprez w Łomży. Łomża to nie od takich zabaw jest, to jest spokojne miasto a nie burdel na kólkach. Dziękuję za uwagę do usłyszenia.
|
|
bo w tekście nie mogę dostrzec.
|
|
stary rynek :)
|
|
a ona nie odjeżdża z pod MC Donald?
|
|
tuli, bo rodzinni są od kataru a szpitalni od poważnych chorób, gdzie nie jest już tak łatwo... Kto zna i poleca lekarza rodzinnego z publicznej przychodni żeby nie było problemów ze zwolnieniami? bo w niepublicznych zakładach opieki zwolnienia idą z ich puli a to dla takiego lekarza strata więc kręcą nosem...
|
|
Zapraszamy 24 lipca 2010 na zabawę w Chmielewie, start:20.00. Serdecznie zapraszamy,zabawa do białego rana ;D
|
|
alkohol będzie?
|
|
Witam . Szukam osoby ktora pomogła by w otrzymaniu dotacji z UP na rozpoczecie działalnosci.
|
|
Do natalia 123: Nie wiem gdzie składałaś papiery, ale ja gdy składałam we Wrocławiu, to musiałam mieć kserokopię dowodu osobistego, kserokopię świadectw i wszystkich dokumentów, które dołączałam do kwestionariusza. Kolejna sprawa. Ja zakupiłam od NOFXa materiały i przyznam, że są dobrze opracowane. Zapłaciłam 30 zł, ale dzięki temu z TWO miałam 39/40 punktów. Oprócz tego mam pytania do ms, pytania, jakie najczęściej zadaje psycholog i dzięki temu wiem z czego się mniej więcej przygotować, jakie argumenty przedstawić itp. A wskazówki, które zamieścił w opracowaniu(m.in. dotyczące mowy ciała podczas rozmowy) na pewno są przydatne, o czym mi powiedział kolega policjant. Mam nadzieję, że zdam ms, że przez psychologa też przejdę i nie będzie żadnych problemów. A tak w ogóle to jest na tym forum ktoś z Wrocławia, kto ma już za sobą psychologa? P.S. Ms mam 5 sierpnia o godzinie 8.00 we Wrocławiu na ulicy Połbina.
|
|
BOZE zgroza z tymi reklamami i tym filem i andrzejewiczowna
|
|
Do Twierdzy: 31 to troche nie wypał może być aczkolwiek nie wiem sam bo duży festyn bedzie na muszli. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A Kadela z Jankowa będzie na rurze tańczyć?
|
|
Ale jak będę wracał to i do was wieśniaki mogę zajechać.
|
|
chłopcze teraz to już tylko na wyspy owcze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |