sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ograniczenie prędkości na Szosie do Mężenina

http://img340.imageshack.us/i/ttttttq.jpg/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ograniczenie prędkości na Szosie do Mężenina

Znam kolesia osobiscie bylem u niego na weselu,z tego co wiem posiada rowniez dzieci,a wiec michalinko moze cie czarowac, faceci juz tacy sa,ale poszukaj kogos w swoim wieku.
Pozdrawiam

zacznij puszczac muzyke w aucie typu HG Hwdp hahaha xd
napewno pomoze ;)

Kurcze,myslalem ze dzwiek bedzie puszczany przez transmiter fm a nie glosniki przy ekranie.Bo tak to przy otwartych szybach komary leca do srodka i gryza.

Ja od długiego czasu jestem przekonana do butów nike i tylko je kupuje ;) Czasem wole zainwestowac buty więcej i chodzić w nich przez rok nic w ciągu roku 5 razy zmieniac buty na nowe..

polecam byłem super restauracja , duży i doskonały wybór kuchni egzotycznej. Są małe uchybienia ale myślę jak popracują nad tym to będzie jedna z najlepszych restauracji w mieście. Jadełm tam i bardzo mi smakowało. Polecam to pierwsza jaskólka czegoś nowego w tym mieście.

Potwierdzam wypowiedz Pifpafa. Firma solidna jednak są tańsze.

Donald podejrzewam ze ty masz dwie prawe wiec pracuj i daj sie rolowac lomzynskim "biznesmenom",a moze nalezysz do elity?! hmm... ludzie dostaja pieniadze od panstwa i unii zeby teorzyc miejsca pracy dla ludzi niepelnosprawnych (niektorzy z nich nie maja rak) a karza tym ludziom siedziec w domu a te dodacje na smochaody i domki na mazurach taka jest prawda...niestey!!! i nikt z tym nic nie zrobi .
...fory?!
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org