sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-Trwa akcja wyciszania afery podsłuchowej.

do qwertix
spoko informacja przydatna !
ale tu na forum pazie same
co jeżdżą tylko starą bemką po okolicy hehe
od czasu do czasu warto się wybić poza miasto i podróżować na przykład ekspresem kulturalnie w góry czy nadmorze !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-Trwa akcja wyciszania afery podsłuchowej.

zaje.b jemu kopa z bani

m1ch4lina napisał(a):

> Autor: prezes504 (---.elomza.pl)
Data: 14-07-10 19:52

>ja cewke podpinam na noc pod magnes anteny. jak lapy wyciagnie po antene to z kopami od niej sie odsowa

Możesz dokładnie napisać jak to podłączasz ??

kibi648, dokładnie tak jak napisał

kurna jaka ja slepa

rudy błazen z druhem

+1 do wypowiedzi Fresha , jezeli jestes taki madry to było trzeba wyjsc i zaswiadczyc ze pili a nie spoleczniaku zadzwonisz i z bunkra z okna obcinasz zeby komus uprzykrzyc zycie , przypomnij sobie jak ty byles mlody !

No wlasnie ja przecztytalem wszystkie strony w linku, ktory podales i tam oswiadczyl, ze dostal telefon o jej nieprzyjaciu przed jakimkolwiek spotkaniem przez niego.
On byl uprzejmy, ale do pewnego momentu, gdy duza ilosc osob zaczela go wyzywac to nie dziwne, ze sie zdenerwowal.

i konfident blondfiutek wtracil swoje 3 grosze

Jackassów ;D To będzie dobre. Ja bym proponował polecieć w filmy z Jackie Chanem, Bruce Lee. Dr.Dollitle, Za Szybcy za Wściekli.

Przejdźcie na pingwina....

blondloczek kure.ski plebsie jak kazdy lubie cisze spokoj i porzadek ale nie przeszkadza mi to jak mlodziez pije bawi sie i nie stwarza przy tym problemow sam gnijesz we walsnych odchodach siedzac na dupie i przezywajac swoje popierdolo.e zycie zamkniety w 4 scianach od czasu do czasu wygladajac przez okno z mysla kogo tu pod.ierdolic

To ,to nic a pomyśleć se siedzi 3 chłopaków na ławce pod blokiem po 22 nie było nawet 24 i se rozmawiają i palą fajki nawet nie piją tylko rozmawiają a tu jakaś menda się znajdzie co z okna po ciemku cwana grozi policją ,zamiast kulturalnie poprościć o zmiane miejsca bo jej przeszkadza to tylko Oo POLICJA ! Policja niech gania bandziorów co robią krzywde drugiemu człowiekowi a nie tym co przeszkadzają w oglądaniu TV w nocy .

dobrze teraz mieć antenkę na uchwyt może ma ktoś na sprzedaż jakiś uchwycik klapowy z główką pl dość mam już chowania antenki na magnez 1,5 m

Człowieku jakie chowanie na noc. W biały dzień się stało. W sumie to 20 min mnie nie było w aucie. A ten co ją zaj***Ł to niech se wsadzi w d*** A tak na marginesie, jakby ktoś miał do kupienia antenę 1,5 m z pękniętym magnesem to właśnie ta.

Bo Linux jest o niebo lepszy. Zaraz większość wyskoczy ze Linux to gówno. Spróbuj- oceniaj. A nie tylko po stereotypach. Ja przesiadłem się na linuxa około rok temu. I już teraz nie wyobrażam sobie komputera z Windowsem....

No to dobrze dla Ciebie, ze sie przesiadles. To nie znaczy, ze Linux jest dla kazdego lepszy... chociaz moze faktycznie sobie nie wyobrazasz... Skad wiesz, ze nie probowalem Linuxa i oceniam po stereotypach? Moze akurat sam sie nim pokierowales?

W czym Linux jest lepszy do komputera dla przecietnej rodziny?

I przede wszystkim co to ma wspolnego z okresem wsparcia dla XP?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

@melosmiacz
jak poszedłeś do ktoregoś z serwisów to powiedz jak zostałeś załatwiony i w tym momencie może komus się rozjaśni gdzie ma prowadzać swój komputer na diagnostyki, naprawy i czy tanio znaczy dobrze

Tommy poszedl po calosci i dobrze :D

poszło
odpisz ma mail

Poinformuje sasiadke

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org