Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Trwa akcja wyciszania afery podsłuchowej. |
do qwertix spoko informacja przydatna ! ale tu na forum pazie same co jeżdżą tylko starą bemką po okolicy hehe od czasu do czasu warto się wybić poza miasto i podróżować na przykład ekspresem kulturalnie w góry czy nadmorze !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Trwa akcja wyciszania afery podsłuchowej. |
zaje.b jemu kopa z bani
|
|
m1ch4lina napisał(a): > Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 14-07-10 19:52 >ja cewke podpinam na noc pod magnes anteny. jak lapy wyciagnie po antene to z kopami od niej sie odsowa Możesz dokładnie napisać jak to podłączasz ??
|
|
kibi648, dokładnie tak jak napisał
|
|
kurna jaka ja slepa rudy błazen z druhem
|
|
+1 do wypowiedzi Fresha , jezeli jestes taki madry to było trzeba wyjsc i zaswiadczyc ze pili a nie spoleczniaku zadzwonisz i z bunkra z okna obcinasz zeby komus uprzykrzyc zycie , przypomnij sobie jak ty byles mlody !
|
|
No wlasnie ja przecztytalem wszystkie strony w linku, ktory podales i tam oswiadczyl, ze dostal telefon o jej nieprzyjaciu przed jakimkolwiek spotkaniem przez niego. On byl uprzejmy, ale do pewnego momentu, gdy duza ilosc osob zaczela go wyzywac to nie dziwne, ze sie zdenerwowal.
|
|
i konfident blondfiutek wtracil swoje 3 grosze
|
|
Jackassów ;D To będzie dobre. Ja bym proponował polecieć w filmy z Jackie Chanem, Bruce Lee. Dr.Dollitle, Za Szybcy za Wściekli.
|
|
Przejdźcie na pingwina....
|
|
blondloczek kure.ski plebsie jak kazdy lubie cisze spokoj i porzadek ale nie przeszkadza mi to jak mlodziez pije bawi sie i nie stwarza przy tym problemow sam gnijesz we walsnych odchodach siedzac na dupie i przezywajac swoje popierdolo.e zycie zamkniety w 4 scianach od czasu do czasu wygladajac przez okno z mysla kogo tu pod.ierdolic
|
|
To ,to nic a pomyśleć se siedzi 3 chłopaków na ławce pod blokiem po 22 nie było nawet 24 i se rozmawiają i palą fajki nawet nie piją tylko rozmawiają a tu jakaś menda się znajdzie co z okna po ciemku cwana grozi policją ,zamiast kulturalnie poprościć o zmiane miejsca bo jej przeszkadza to tylko Oo POLICJA ! Policja niech gania bandziorów co robią krzywde drugiemu człowiekowi a nie tym co przeszkadzają w oglądaniu TV w nocy .
|
|
dobrze teraz mieć antenkę na uchwyt może ma ktoś na sprzedaż jakiś uchwycik klapowy z główką pl dość mam już chowania antenki na magnez 1,5 m
|
|
Człowieku jakie chowanie na noc. W biały dzień się stało. W sumie to 20 min mnie nie było w aucie. A ten co ją zaj***Ł to niech se wsadzi w d*** A tak na marginesie, jakby ktoś miał do kupienia antenę 1,5 m z pękniętym magnesem to właśnie ta.
|
|
Bo Linux jest o niebo lepszy. Zaraz większość wyskoczy ze Linux to gówno. Spróbuj- oceniaj. A nie tylko po stereotypach. Ja przesiadłem się na linuxa około rok temu. I już teraz nie wyobrażam sobie komputera z Windowsem....
|
|
No to dobrze dla Ciebie, ze sie przesiadles. To nie znaczy, ze Linux jest dla kazdego lepszy... chociaz moze faktycznie sobie nie wyobrazasz... Skad wiesz, ze nie probowalem Linuxa i oceniam po stereotypach? Moze akurat sam sie nim pokierowales? W czym Linux jest lepszy do komputera dla przecietnej rodziny? I przede wszystkim co to ma wspolnego z okresem wsparcia dla XP? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@melosmiacz jak poszedłeś do ktoregoś z serwisów to powiedz jak zostałeś załatwiony i w tym momencie może komus się rozjaśni gdzie ma prowadzać swój komputer na diagnostyki, naprawy i czy tanio znaczy dobrze
|
|
Tommy poszedl po calosci i dobrze :D
|
|
poszło odpisz ma mail
|