Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zastrzyk świeżej krwi niemieckiej w PiS |
jak już pisałam ja mam jakieś mebelki - pawlacze, ławę. Niestety nie dowiozę tego do powodzian... więc jeżeli się mogę przydać to proszę dać znać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zastrzyk świeżej krwi niemieckiej w PiS |
Widzicie? znajdą się tu ludzie którzy posiadają już bilety. Proszę się udzielać kto już ma;)
|
|
Co to za czopek ta michalina? wypad mnie z forum bo zaraz skończę tu twoją karierę
|
|
jednemu może się podobać drugiemu nie, kwestia gustu myślę, ale każdy chce żeby na jego weselu było ok:) Rafik nie martw się będzie super:)
|
|
nie wiem ale mają zwiększyć ilość tych punktów chyba ma być 44 albo 41 jak nie to masz lipę zapisuj się do wordu na kasację punktów a co do zapłaty poproś na kwiatowej aby rozłożyli ci na raty ,pamiętaj o światłach i pasach i ostatnia rada nie daj się złapać
|
|
uuuuu beter lody bedzie robil ;d
|
|
drugi temat o złotym smoku ? chyba się wybierzemy tam skoro tak administracja forum zachwala ! a gdzie zniknął ten paziu od autek na wynajem ? chciałam poważnie zapytać a go chyba wycieli
|
|
Fajnie, że jest nowy chińczyk bo warunki panujące w lokalu na giełczyńskiej wołają o pomstę do nieba. Tu, o ile będzie dobre jedzenie, będzie można z przyjemnością posiedzieć.
|
|
Tez moge pyknac w fifke :p Jak ktos chce spara to piszcie: 9948563
|
|
tak
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W końcu coś zaczyna się dziać w tej Łomży... Dzięki Twierdzy można iść na koncert, kino, transmisje meczów itd. Wielkie Brawa dla Twierdzy!!!!!!!
|
|
Na dworcu pks internet dostarcza Intertor.net z legionów w tym ciągu co epoka.
|
|
cwaniaczek, to jak? przez radio samochodowe, czy zewnetrzne naglosnienie?
|
|
spojrz na siebie dziecko jestem za poważnym człowiekiem by dyskutować z tobą
|
|
Kto szuka ten znajdzie
|
|
z jajkiej korporacji ten passat?
|
|
swider0107 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Twój tata musi być radnym, albo Ty cwaniakujesz tatusiem, albo poprostu nie przepada ktoś za Tobą, może któregoś policjanta żonka z domu wyjebała, może śmiejesz się im w oczy, może machasz ręką przy laskach że znasz wszystkich z policji, może poprostu jesteś bałwanem na BLM lub BKL rejestracjach.
|
|
nieujawniony napisał(a): > okolice Wyszyńskiego to już i księżom kradną ?? sodomia i gomoria hehe
|
|
Jak to jest możliwe że na CB słychać wciąż starszego faceta który mówi pijany "Eeee Małgosia...." "Ty ***** Komuchu **********" Kto to jest i dlaczego trudni się takim denerwowaniem kierowców
|
|
Czy w tym grzybie ta muzyka musi tak głośno grać ?? Właściciel chyba zapomniał, że jest blisko osiedla mieszkalnego i nie każdy chce słuchać tego shitu.
|
|
swider0107 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) jak jesteś paziem to będziesz dostawał mandat za mandatem jak ktoś jeździ z przepisami to mandatów nie dostaje tak mówi sąsiad jest taksówkarzem to wie co się dzieje jak szaleją niektórzy i jeżdżą bez myślnie
|
|
witam serdecznie Ciebie jak również osoby które pozytywnie wypowiedziały się na temat naszej formacji ULTRA. jeśli chodzi o prowadzenie wesel robimy to jak to mówią profesjonalnie i z kulturą choć niekiedy z dużą dawką humorku... :) jeśli chodzi o tel kontaktowy do nas to podaje numer 600482199 Marcin z Ultra. zapraszam do sluchanie piosenek http://sylwus1457.wrzuta.pl/
|
|
Napisz na lukasz.k92@gmail.com
|
|
Praca w Łomży? Bez znajomości Mission Impossible ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |