Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska zubożona o dostojnika |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska zubożona o dostojnika |
Auto komis niećwieć na ul.nowogrodzkiej też naprawia konsole
|
|
a po ile bedzie lodzik??:)
|
|
no i co z tego? i tak nie korzystam na XP z tych ich śmiesznych aktualizacji, NOD 32 czuwa nad bezpieczeństwem mojego kompa i nie planuję zmieniać systemu operacyjnego. Jeszcze spokojnie będzie można śmigać na XP 2 lata, dobrze, że Vista się nie przyjęła, to chcą zarobić i wciskają kolejny swój wyrób.
|
|
po co reebok ? jak mam adasia i pumy :) . w tym temacie chce porozmawiac o butach z croppa :)
|
|
glosowaliscie na tuska i spolke to teraz do kogo pretensje?
|
|
a niech bużo
|
|
ale tu są rowerki to co to za maraton?? maraton się biega wszyscy to wiedzą !
|
|
Dran wow. O to chodzi, że na XP już nic nie będzie wychodziło, bo tak chce Miscroft. Vista odpada, pozostaje przejście na Windows 7 wersję 64-bitową. rudy błazen z druhem
|
|
ale foto oka !
|
|
karol20 moge zalozyc ci ten centralny zamek podaj maila to odezwe sie do ciebie i sie dogadamy
|
|
nie pisze sam ze sobą :D i tak tak jestem współorganizatorem, a raczej współorganizatorką :D chcecie bilet? u mnie 50% zniżki :D piszcie :D bo mało zostało :D
|
|
News Microsoft extends Windows XP downgrade rights until 2020 With 74% of business PCs running XP, the move is more proof that it's the OS that won't die By Gregg Keizer July 12, 2010 07:20 PM ETComments (22)Recommended (27)FacebookTwitterShare Computerworld - Just a day before Microsoft Corp. drops support for Windows XP Service Pack 2 (SP2), the company announced on Monday that people running some versions of Windows 7 can "downgrade" to the aged operating system for up to 10 years. The move is highly unusual. In the past, Microsoft has terminated downgrade rights -- which let customers replace a newer version of Windows with an older edition without paying for two copies -- within months of introducing a new operating system................. http://www.computerworld.com/s/article/9179109/Microsoft_extends_Windows_XP_downgrade_rights_until_2020
|
|
ja
|
|
..dlaczego zmiksowany z wodą biały proszek jest sprzedawany jako lód..? Chodzi mi o te lody w litrowych pojemnikach. Widzieliści co zostaje z takiego "loda" po rozpuszczeniu? Wczoraj zapomniałam schować go do zamrażalnika i został na noc na szafce...Rano patrzę a tu...blee
|
|
prosze o podpowiedz, z ktorej biedronki, pytalam w tej za makdonaldem, kryśki nie znajom
|
|
Jak kupujesz te najtansze z biedronki to sie nie dziw ze to szajs.
|
|
Jeżeli masz taką możliwość to wstaw inną płytę główną.
|
|
Melo zajdź na broniewskiego do chłopaków z experta oni ci pomogą .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zacznij chodzić na piechotę "złej tancownicy to i rąbek u spódnicy " Tak policja jest głupia i nie wiedzą co robią i wystawiają mandaty za darmo a w więzieniach siedzą tylko niewinni, pozdrawiam
|
|
Trzeba było najpierw wejść na stronę PWSiP i przeczytac warunki studiowania bądz przyjmowania na kierunek Administracja i nie mieć do nikogo pretensji ze jest lista osób, na stronie szkoły wyraźnie jest napisana kolejność przyjmowania osób, czy to na administrację czy na inne kierunki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |