sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antek to jajcarz, afery Tuska przy tym to Pikus

od 8

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antek to jajcarz, afery Tuska przy tym to Pikus

Groszek P. Kozioła nie Kozła :P również polecam, z resztą cała rodzina doskonale zna się na swoim fachu, nie wiem tylko czy P. Jacek taką sprawę weźmie, bo raczej zajmuje się innymi sprawami.

większość takich kostek jest pakowana w opakowanie foliowe które w żaden sposób nie zabezpiecza produktu przed ugryzieniem przez malca:) ciężko jest tu winić rodziców chociaż przyznam trzeba maluchy pilnować, a tu raczej wina obarczyłabym producentów.....
Pozdrawiam:):)

Przeciez napisali jak wol, jeszcze wytluszczonym drukiem, ze konczy sie wsparcie dla systemu Windows XP Service Pack 2.
Dla wersji z SP3 wsparcie nadal bedzie... SP3 jest darmowy. Wiec pytam, kto co komu wciska?

A poza tym, to nie lubie wiecznego narzekania, bez patrzenia czy ma to sens, czy nie... Powiedz ile firm z tej branzy oferuje wsparcie dla starych produktow przez ponad 10 lat? Bo cos mi sie zdaje, ze MS i tak wypada tutaj calkiem dobrze... Co, maja teraz uaktualniac ten system za darmo do konca swiata?

Mam nowsze urzadzenia typu skaner, tablet itp. do ktorych juz nie ma sterownikow pod win 7, bo to stary produkt i nie bedzie... kup pan sobie nowy model... Bylbym bardzo zadowolony, gdyby producent wspieral te produkty chocby tyle ile MS swoj system...

Co do Windows 7, to chyba nikt nikomu go nie musi wciskac. Po pierwsze to dobry system, jak dla mnie lepszy niz XP i sporo w nim nowej funkcjonalnosci.
Po drugie, przeciez to co Ci dzialalo, to i bedzie nadal dzialac, nie musisz nic kupowac, jesli nie chcesz... A ze cala branza nie stanie w miejscu, to inna sprawa. Przy tym tempie postepu przejscie raz na 10 lat na nowy sprzet i system, to chyba niezbyt czesto?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Uwaga ważny komunikat ! Wszystkie bilety zostały sprzedane, i teraz bardzo ważne ! UWAGA!

W DNIU KONCERTU BILETY BĘDĄ KOSZTOWAĆ 100ZŁ PROSZĘ SIĘ ZGŁASZAĆ DO BIURA UŻYTKOWNIKA k4t JEŚLI CHCECIE JESZCZE SIĘ ZAŁAPAĆ. JA OSOBIŚCIE NIE MOGĘ WAM WYDAĆ BILETÓW PONIEWAŻ AKTUALNIE JESTEM (PRZEBYWAM) NA WYMIANIE W IRAKU.

bilety można było nabyć w sklepach ABC oraz Harcerzaku za 5 zł także wszyscy którzy nie zdąrzyli kupić to proszę zgłaszać się w dniu koncertu do biura użytkownika k4t. Szanowna pani będzie stać w okienku i wydawać bilety. A teraz dziękuję i DOBRANOC państwu życzę:)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org