Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KACZYSTAN jak druga Turcja |
HE he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KACZYSTAN jak druga Turcja |
Poszukuję instruktora kat.B Komentarze bez powodu,są idiotyczne,chyba że pisze je ktoś,kto pracował u mnie w firmie i nie sprawdził się jako człowiek odpowiedzialny a teraz dorabia w innej.Powodzenia. Mój ośrodek jako pierwszy z większych jest w czołówce pod względem zdawalności,pierwszy powtarzam(publikacja w gazecie wsp._) szukam odpowiedzialnych instruktorów, a nie ludzi z "pierwszej łapanki". Z poważaniem Mariusz Gruszfeld
|
|
powiem tak, lubie piwo i najlepiej mi wszedzie duć
|
|
300m dalej bedzie basen. to jest tylko taka wanna by skusic wiernych by si umyli przed niedzielna msza ;P
|
|
nie było nic za sałatą xd
|
|
To prawda dziecko trzeba pilnowac ale nie zawsze to takie latwe,wiem po swoim szkrabie jak wybieram salate w Samie a mala za plecami gryzie jablka.Do dzieci trzeba dorosnac to fakt ale i my dorosli ...yyy... dorosnieci (?) czasem mozemy nie wszystko przewidziec.A nie spuszczanie dziecka z oka i jednoczesnie robienie zakupow jest chyba tylko wtedy mozliwe gdy wsadzimy dziecko do sklepowego wozka i przywiazemy je tam czyms;) Ok miejmy nadzieje ze nic sie nie stalo temu dziecku:) A z drugiej strony nie uwazacie ze takie rzeczy powinny byc lepiej zabezpieczane przed dzieciecymi zebami ?! Albo chociaz znajdowaly sie na wyzszych polkach gdzie male dziecko do tego nie dosiegnie;p hmm... Pozdrawiam:)
|
|
czyli jestes małolata żądną sisiora xD bo sie nie wypierasz... skoncz kariere na tym forum bo żałosna jestes...
|
|
do JP małolata to chyba tobie zresztą idę nad rzekę i radzę tobie też się przewietrzyć a nie tylko komputer i komputer poza nim świat istnieje uwierz mi takie są fakty i ponawiam - nie wiesz w temacie nie wypisuj bzdur a ten koleszka Obywatel od eminema na muszli to widzę że upał źle działa na niego to też może jakoś razem na spacer idźcie wyjdzie wam na zdrowie a może jak się poznacie to się polubicie ludzie szukają całe życie swojej drugiej połówki a one mogą być tak blisko !
|
|
cyfrowy polsat
|
|
Czeczeny są wszędzie może za 3 miesiące ich wywalą z Łomży
|
|
dajcie spokoj kto o tej liscie mial wiedziec?jedna osoba zebrala wszystkich znajomych i akurat na 60 miejsc sie zalapali a studenci ktorzy pracy nie moga znalezc i chca isc na darmowe to nie moga bo te idiotki zajely....
|
|
cyfrowy polsat ci dostarczy do lokalu bo to mobilny internet
|
|
EEEECH PrUSA 8888888888 to wielka zagadka .
|
|
Czy czynny jest basen przy sp10?
|
|
a ja proponuje isc do wiezowca na prusa 8 i posluchac z ktorego to mieszkania takie dzwieki dochodza , zapukac otworzyc i jebnac w ryj az sie kopytami nakryje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |