sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KACZYSTAN jak druga Turcja

HE he

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KACZYSTAN jak druga Turcja

Poszukuję instruktora kat.B Komentarze bez powodu,są idiotyczne,chyba że pisze je ktoś,kto pracował u mnie w firmie i nie sprawdził się jako człowiek odpowiedzialny a teraz dorabia w innej.Powodzenia. Mój ośrodek jako pierwszy z większych jest w czołówce pod względem zdawalności,pierwszy powtarzam(publikacja w gazecie wsp._) szukam odpowiedzialnych instruktorów, a nie ludzi z "pierwszej łapanki". Z poważaniem Mariusz Gruszfeld

powiem tak, lubie piwo i najlepiej mi wszedzie duć

300m dalej bedzie basen. to jest tylko taka wanna by skusic wiernych by si umyli przed niedzielna msza ;P

nie było nic za sałatą xd

To prawda dziecko trzeba pilnowac ale nie zawsze to takie latwe,wiem po swoim szkrabie jak wybieram salate w Samie a mala za plecami gryzie jablka.Do dzieci trzeba dorosnac to fakt ale i my dorosli ...yyy... dorosnieci (?) czasem mozemy nie wszystko przewidziec.A nie spuszczanie dziecka z oka i jednoczesnie robienie zakupow jest chyba tylko wtedy mozliwe gdy wsadzimy dziecko do sklepowego wozka i przywiazemy je tam czyms;) Ok miejmy nadzieje ze nic sie nie stalo temu dziecku:) A z drugiej strony nie uwazacie ze takie rzeczy powinny byc lepiej zabezpieczane przed dzieciecymi zebami ?! Albo chociaz znajdowaly sie na wyzszych polkach gdzie male dziecko do tego nie dosiegnie;p hmm...
Pozdrawiam:)

czyli jestes małolata żądną sisiora xD bo sie nie wypierasz... skoncz kariere na tym forum bo żałosna jestes...

do JP

małolata to chyba tobie

zresztą idę nad rzekę i radzę tobie też się przewietrzyć a nie tylko komputer i komputer poza nim świat istnieje uwierz mi takie są fakty

i ponawiam - nie wiesz w temacie nie wypisuj bzdur

a ten koleszka Obywatel od eminema na muszli to widzę że upał źle działa na niego to też może jakoś razem na spacer idźcie wyjdzie wam na zdrowie a może jak się poznacie to się polubicie ludzie szukają całe życie swojej drugiej połówki a one mogą być tak blisko !

cyfrowy polsat

Czeczeny są wszędzie może za 3 miesiące ich wywalą z Łomży

dajcie spokoj kto o tej liscie mial wiedziec?jedna osoba zebrala wszystkich znajomych i akurat na 60 miejsc sie zalapali a studenci ktorzy pracy nie moga znalezc i chca isc na darmowe to nie moga bo te idiotki zajely....

cyfrowy polsat ci dostarczy do lokalu bo to mobilny internet

EEEECH PrUSA 8888888888 to wielka zagadka .

Czy czynny jest basen przy sp10?

a ja proponuje isc do wiezowca na prusa 8 i posluchac z ktorego to mieszkania takie dzwieki dochodza , zapukac otworzyc i jebnac w ryj az sie kopytami nakryje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org