Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dorobek Kmicica i innych mu podobnych |
Bo boją się mówić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dorobek Kmicica i innych mu podobnych |
do az : mam i to jest wporządku :P rudy błazen z druhem
|
|
obok muzycznej
|
|
przypomnij się przed wekendme
|
|
na xboxie?
|
|
Moze i faktycznie to miasto najechala banda kretynow i czeresniakow, takich ktorzy potrafia sie tylko klocic o wszystko. Gosc twierdzi, ze dyrektorka zadzwonila do niego jeszcze przed ustalonym spotkaniem i powiedziala, ze dziecko nie zostanie przyjete, ze wzgledu na jego roszczeniowa postawe. Po co dyrektorka mialaby sie tak podkladac? Nie lepiej byloby, gdyby przeczekala termin i spokojnie powiadomila, ze nie stawili sie na spotkaniu i w zwiazku z tym odpadli? Wiec jesli zalozymy, ze rzeczywiscie zadzwonila do niego, to jaki mogl byc tego cel? Moze chciala sprawdzic, czy tak faktycznie jest? Dostal jasna informacje w czym lezy problem: w jego konfliktowosci. Nie w dziecku. Co zrobil tatus? Oburzyl sie i lata po gazetach pokazujac jaka srednia ma jego dziecko i sie nie dostalo... I co z tego wynika? Przeciez problem nie lezy w sredniej dziecka i nikt tak nie twierdzi... Co powinien zrobic moim zdaniem? Postarac sie wyjasnic sytuacje. Rozwiac watpliwosci dyrektorki i pokazac jej, ze nie jest czlowiekiem konfliktowym, ze potrafi sie dogadac. Po pierwsze sam zyskalby dobra opinie, po drugie dziecko zostaloby przyjete, po trzecie zaprocentowaloby to na przyszlosc dobra opinia przy rekrutacji do szkoly sredniej. Co zrobil zamiast tego? Dokladnie potwierdzil podejrzenia, czyli przy pierwszym problemie nie starajac sie nawet dogadac zrobil od razu afere i zaangazowal wszelkie mozliwe instytucje... Czyli dyrektorka miala racje. Jak mozna wspolpracowac z czlowiekiem, ktory zachowuje sie w taki sposob? Kilka lat ciagania i klotni o wszystko, co sie panu nie spodoba? Dlaczego maja na tym cierpiec i inne dzieci, dlaczego ma komplikowac prace szkoly? Problemy zawsze sie pojawiaja, czy kazdy bedzie przez niego "rozwiazywany" w ten sposob? Od samego poczatku to on jest problemem w tej sytuacji, ale nie potrafi tego zrozumiec i pomyslec o dziecku... Nie, on jest "twardzielem" i bedzie walczyl... rudy błazen z druhem
|
|
mojego sąsiada brata syn młodszy lubi te gry ! się zgłosi do ciebie wieczorem bo mu teraz gadu jakieś problemy robi z logowaniem
|
|
takie to juz jest spoleczenstwo zmowa milczenia i tyle
|
|
pochlebiasz mi mówiąc, że nie jestem na twoim poziomie :) w tym jednym muszę przyznać ci rację :)
|
|
A to tylko na weekend Cię chłopacy intersują :p no ,no nie ładnie hehe :-)
|
|
a z resztą kaufland to nie Polska firma o czym my tu mówimy
|
|
fajnie się czyta tą rozkminke :) czekam na jakis kontakt od michalinki ;d
|
|
noto czekamy czekamy !
|
|
m1ch4lina Jestem twoim sąsiadem. rudy błazen z druhem
|
|
a ilu osobowe te drużyny ? po trzy styka ?
|
|
z tego co wiem to 3 osoby plus jeden rezerwowy
|
|
Pozdrowienia m1ch4lina. Ja się nie ukrywam,jak widać . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ze wzgledu nabrak kasy w kasie szpitala dorabiaja rozwozac pizze
|
|
żeby pracować na uczelni nie potrzebujesz takiego kursu, taki kurs jest potrzebny w szkołach niższych, na uczelni nie w zeszłym roku w Białymstoku ruszyły takie studia podyplomowe bezpłatne, właśnie jestem już po jednym roku i w listopadzie ostatni zjazd
|
|
Lato lato lato :) Otwarte do 24.00 i od 20.00 Monika pracuje ;) niebawem więcej napiszę ;)
|
|
nie, krysia z biedronki.ta z gazowni robi bukiety z kondomow
|
|
A co? Zamknęli? ...w weekend widziałem stada ludzi na plaży... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
zgadza sie, otwarcie kompieliska w sobote. przyjda czeczeny pomoczyc jajeczka... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
moze to co napisze jest malo popularne i zaraz zrobicie ze mnie antychrysta ale powodzianie powinni byli sie ubezpieczyc.na co liczyli?zalewa ich w miare regularnie wiec pora troche pomyslec.
|
|
zaloz hodowle szerszeni, one wyzra pszczoly i zbani.jeszcze mozesz uwalic sasiada w dziub i twierdzic ze to bylo w afekcie po ugryzieniu przez pszczole.mozesz liczyc ze zima bedzie mrozna i same wyzdychaja,lub kup sobie ubranko ochronne i ten biznesik do dymienia i bedzie ok.
|
|
Dzięki Mariuszowi zdałam :-)
|
|
Proszę państwa ogłaszam zakaz wstępu na burty obok plaży. Od teraz ten teren należy do czeczenów, sam widziałem. Wchodzicie tam na własne ryzyko
|
|
Brzeczyszczykiewicz: powiem tobie tak bałem się pchać w nowy biznes tu jest ok i parę osób mi przemówiło do rozsądku ale jak chcesz znać szczegółów więcej to wpadnij kiedyś na piwo mała poprawka przez parę dni do 22.00 jeszcze będzie :) kasetonu nie udało się powiesić od strony ulicy :> lody w gałce wprowadzamy :)) firmy "Grycan" co więcej... przy zamawianiu kebabów(z dowozem) lody też będzie można zamówić z dowozem w odpowiednim opakowaniu ale z tym jeszcze ok. tygodnia czasu zejdzie + szukamy stażystki osoby chętne zapraszam do baru dowiedzieć się co i jak oferta ważna do 16.07.2010
|
|
Witam mam pytanie czy jest w Łomży jakiś komis gdzie mógłbym naprawić konsole Nintendo DS?
|
|
Jaki jest najlepszy sklep zoologiczny w Lomzy?? Ktory oferuje duzy wybor karm dla kota. Czy w Lomzy znajduje sie sie samoobslugowy sklep zoologiczny?
|
|
ależ oczywiście:D dostęp do morza, do gór i może do jezior jeszcze:D :D mazury na miejscu . jestem za haha
|
|
też sądzę że powinni otworzyc takowy sklep , faktycznie ciasno w nich i duże kolejki, ale widziałam tragiczniejsze sklepy zoologiczne w Łomży niż ten na Dwornej. a co do karmy Orijen to tak, była z tego co pamietam, więc i powinna byc ;) dowiesz się jak tam pójdziesz ;) rudy błazen z druhem
|
|
no na upał jak najbardziej taki pingwinek :D
|
|
Tak wygląda smutna łomżyńska rzeczywistość. Nie mam pojęcia kto te numerki wymyślił i komu to ma ułatwić życie. Ja też stałam w takiej kolejce od 5.30 rano i byłam już 10tą osobą w tej smutnej kolejce. Wcześniej miałam dwa nieudane podejścia bo numerków każdego dnia jest wydawana inna ilość. Teraz panie z PUP są na urlopach więc dobrze jak numerków jest 10 do wydania na 8 godzinny dzień pracy. Szans na znalezienie pracy przez PUP i tak nie ma. Każdy rejestruje się dla zasiłku lub też tylko dla posiadania ubezpieczenia. Panie w urzędzie siedzą sobie i spokojnie informują o braku ofert pracy....
|
|
morzna w pószke po mielonce zakonserwowac w konserwe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |