Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-POwska ferajna utrzymała się u koryta. |
ja bede w te wakacje w piatnicy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-POwska ferajna utrzymała się u koryta. |
denver napisał(a): > jak wygląda ten nożownik? > > ja chce żeby on zabił jednego gościa :-) no jak to jak wyglada, przeciez jest napisane ze bez ZEMBOW! widocznie wszystkie "zęby" jemu wypadly.
|
|
do dermatologa nie trzeba mieć skierowania
|
|
średnia kasa ? czyżby 3033zł za parę godzin stania w sklepie ? mam kolegę który kiedyś pracował jako ochroniarz w Biedronce za 7zł/h i strasznie sie nudził, makabra
|
|
no tak to właśnie jest :P jestem szczera
|
|
ok pozdro
|
|
Czy w Balikach jest jakieś dojście do rzeki z plażą ? W zeszłym roku dostęp był zagrodzony.
|
|
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Łomży zaprasza wszystkich chętnych w wieku od 15 lat na turniej streetballu, który odbędzie się w najbliższą sobotę, 17.07.2010 r., na boisku „Orlik 2012” przy ul Katyńskiej. Początek turnieju o godzinie 11:00. W programie imprezy: rywalizacja drużyn oraz konkurs rzutów za 3 punkty. Dla zwycięzców przewidziano medale, statuetki oraz nagrody rzeczowe. Zgłoszenia drużyn przyjmowane będą do 15.07.2010 (czwartek) u animatora na boisku „Orlik 2012”, w dziale organizacji imprez Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul Zjazd 18 oraz na adres mailowy: imprezy@mosir.lomza.pl. Wszystkich uczestników obowiązuje regulamin obiektu sportowo-rekreacyjnego „Moje Boisko-Orlik 2012” oraz regulamin turnieju.
|
|
m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) a co ty tak zawsze o tych swoich sąsiadach?
|
|
Autor: 3wymiar (---.internetia.net.pl) Data: 30-04-10 22:00 Nie oddaje ;) zmiana planów jest jednak sezon jest dużo ludzi przychodzi więc odpuszczam sobie drugi biznes :) Chyba nie wyszło co?:) Bywa niestety.
|
|
pszczoła wyczuwa, że jakiś kuta.s mieszka obok i atakuje, jak w ogóle można myśleć truciu, typowa polska kultura!
|
|
spoko, to zamykamy temat. każdy ma swoje sprawdzone miejsca, po prostu bylem ciekaw jakie wy macie, elo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |