Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSK a wotum zaufania |
pod warunkiem ze osoba ktora pracuje w ochronie to faktycznie w cudzyslowiu dziecko a nie osoba ktora moze byc twoim ojcem szczerze to u nas w łomży jest takie myslenie tak samo jest z dyskotekami u nas daleki zascianek pomimo ze uwazam łomżę za najlepsze miejsce na swiecie to u nas na dyskotekach wiemy jak jest pelno pijanych malolatow ochjroniarze tez sa bo są w olsztynie jest inaczej tak samo z ochrona sklepow szczerze ludzie kradna na potege czesto ale przynajmniej nikt nieudaje greka jak go sie zlapie czy uwazacie ze osoby ktore tam pracuja nie maja rodzin i na co przeznaczac wyplaty tylko na manko dobrze czasem jest tak ze klient niestety ma wieksze prawa ale odroznijmy takze uprawnienia ochroniarza z licencja a tego ktory jej niema niemowie o tych dzieciach ktore lataja po sklepie udajac ochroniarza mowie o powaznych sytuacjach i osobach ktore tam pracuja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSK a wotum zaufania |
nie pitol bo zwiedzając część polski widziałem takich i takich i co oni mogą zrobić co?Sami twierdzili ,że nie mogą nic,ale jak ludziom będziesz ściemniał o swoich prawach to ludzie w końcu uwierzą ,że nie mogą nic zrobić.
|
|
no nie moge :D konam za kazdym razem jak czytam ten post michaliny. hahaha
|
|
Dr Sokol przyjmuje na Ks. Anny prywatnie 80zl wizyta, w tym usg, cytologia platna dodatkowo. Po cholere zakladac milion tematow o ginekologach? Wejdz w wyszukiwarke i bedziesz miala i numer podany i adres dokladnie!!!
|
|
wiedziałam ze sie paniusia jeszcze odezwie, niestety iloraz jej inteligencji pozwala tylko na denne "pf" :) bede wnikala ile mi sie tylko podoba, chociazby na zlosc tobie.
|
|
a fluidem tego zamazac sie nie da? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Życie gniecie :P Nasze pieski kultury nie mają.Będąc na wojażach w Częstochowie panowie spokojnie z nami porozmawiali.Nikomu nie przyszło na myśl o mandatach.U nas gonią gonią te plny za mandaty."Warjaty".
|
|
Hiszpania ! :D
|
|
Ochroniarz z licencja ma wieksze prawa co do uzywania srodkow przymusu bezposredniego, tylko pod warunkiem, ze klient ucieka, niszczy mienie, atakuje kogos. Jesli klient jest spokojny, to zadnej sily uzyc w stosunku do niego nie moze, nie moze dokonac rewizji, a juz na pewno nie zaciagnac gdzies sila. Rewizja lub wyprowadzenie na zaplecze wchodzi w gre tylko jezeli klient dobrowolnie sie na to zgadza.
|
|
to zalezy od sytuacji i miejsca ale niemozesz tez mowic ze ochroniarz niema praw wcale sluchaj ty piszesz swoj punkt widzenia od strony klienta ja z2strony .niemowie ze klient niema praw zadnych lecz obiektywnie pisze jak jest bardzo czesto i moj punkt widzenia jest zgodny z przepisami prawnymi niektorzy napiszą co to za zawod no bo pewnie lepiej brac kase od rodzicow cale zycie nietrzeba zawsze kochac tego co robisz lecz jesli za to ci płacą robisz to solidnie równie dobrze moge powiedziec co to za praca ochrona dyskoteki bo co jestes kilka godzin kozakiem bo decydujesz kogo wpuscisz i myslisz ze jak czasem dasz komus w ryj to jestes kims w kazdym zawodzie sa plusy i minusy ciekawe co bys mowil gdyby ktos z twej rodziny pracowal w jakims sklepie i przyniosl pol wyplaty tyle ciesz sie ze np ten gosc niebyl z kumplamii i ze to ty niechodzisz z glowa opuszczona
|
|
dran masz racje spoko jesli klient nieukradl nic to sie zgodzi natomiast jesli ukradl bedzie kombinowal takie zycie
|
|
spoko uwierz ze kasa jest srednia a roboty duzo niestety
|
|
oj chyba nic z tego nie wyjdzie,bo zapytałem całkiem poważnie,a za często nie bywam na tym forum to wybacz... więc jeśli chesz się poznać napisz cos konkretniejszego.... hm....
|
|
A na cholere to pisać ? jak nie on to inni policjanci wchodzą i se czytaja a pozniej se dorobią w czasie słóżby bo wiecej zgarneli na patrolu bo wiedzieli gdzie pojechać ,ja mam swoje miejsce i nie powiem :) kup se bilet i jedz gdzieś po za miasto jak nie masz pomyslu albo w domu siedz pij . rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |