sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-Zalecenia dla Lemingów na podarki dla wodza Armaniak r 57 i cygara

pomarz sobie jesli kogos nieslusznie sie oskarzy wtedy tylko trzeba przy kierowniczce przeprosic

Ty chyba ciagle mowisz o jakichs regulaminach sklepowych, a nie o przepisach prawnych, a to te drugie sa nadrzedne.
Klient jak najbardziej moze sie w przypadku nieslusznego oskarzenia i zatrzymania domagac zadoscuczynienia, nie tylko przeprosin, moze nawet skierowac sprawe do sadu. Czy taka sprawa bedzie wygrana to inna kwestia, jednak klient ma taka mozliwosc. Zwlaszcza jesli ochrona przekroczyla swoje uprawnienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cygara

po pjenc dyh to sie nawet opyla ;))))))) a jakiego masz rómpla ???

Re: Tuskolandia-Zalecenia dla Lemingów na podarki dla wodza Armaniak r 57 i cygara

Balthazar2205 - TY Ofiaro Pęknietego Kondona

Balthazar2205 DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ

Re: Tuskolandia-Zalecenia dla Lemingów na podarki dla wodza Armaniak r 57 i cygara

w kwietniu tego roku byłem na weselu i właśnie Aspen grał. Podobałoo sie i to bardzo.Fajny prowadzący , dobre głosy ,super piosenki i pomysłowe zabawy na oczepiny.generalnie było ok.

Starałem się porwać dyskuaję.Przeliczyłem się.Z tym idiotą się nie da dyskutować.Protagoras zjeżdzaj cipko ,abym cię nigdy na Łomży nie spotkał bo tyłek okopany będziesz mał nieziemsko.

wiele osob ma racje ale powiem szczerze niektorzy pisza brednie.... owszem jezeli ochroniaż stwierdza ze cos ukradlismy ma prawo nas zatrzymac ale jedno primo prosze pokazac mi identyfikator ale nie mowmy tego gnmojowi prosto w oczy tylko jezeli nic nei mamy poiedzmy mu sluchaj nie jest tak jak uwazasz... i zacznimy odchodzic jesli dany osobnik bez wczesniejszego okazania idetyfikatora uzyje w stosunku co do nas sily mnozemy poprostu na srodku sklepu oklepac takiego frajera bo z kad my mamy wiedziec ze to ochroniarz?? a moze to byl napad i chcieli mnei okrasc?? a jesli okaze dokument to ja w zyciu nie zgodze sie z nim jesli nic nie ukradlem i bardzo chetnie pociagam sie z nim po sadach a na policji moge sieziec i miesiac ale odrazu go ostrzegam ze jesli udowodnia ze sie mylil wystepuje w pozwie cywilnym o znieslawienie i keszcze kilka innych spraw a takze o odszkodowanie a tym samym kolejny wniosek do firmy ochroniarskiej i jednym slowem niszcze drania... jzu jeden dostal dziekui mnei nagane,... jesli chce tos list moge wyslac ten ktory dostalem od sieci kauifland

wszystko ok tylko wsrod sasiadow panuje zmowa milczenia do tej pory

ooooooooooooooo

to lec jeszcze do niego i potem wroc szybko io napisz o tym na innym forum!!

preeeeeeedko!!

wszystko ok ochroniarz musi pokazac identyfikator to sie zgadza a to gdzie kto czeka na policje to sprawa indywidualna wpiszcie sobie w googlach uprawnienia ochrony z licencja oraz bez licencji pracuje w1 z wiekszych marketow jako ochroniarz w olsztynie i wiele osob z was sie myli uwierzcie mi mozecie sobie sprawe kierowac do sądów to nic nieda szef stanie po stronie pracownika to po1 a po2 nigdy niebadzcie pewni co do tego czy jest monitoring w sklepie czy go niema bo takich informacji nieposiada kazdy wiec niepiszcie tekstow w stylu ze niema monitoringu w sklepie

na pały dzwoń a nie na forum piszesz, boze co za idiota?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org