sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Afera Tuska-Belki skoku na finanse publiczne i zamachu na demokrację

Witam wszystkich:)
Trafiłam przypadkiem na to forum, bo szukałam informacji na temat multiselect i psychologa.
Wczoraj byłam w Pile na TSF(II próba, bo za pierwszym razem się nie udało). Zdałam, miałam wynik 1:40:01.
Teraz przede mną najgorsza część- psycholog. Boje się. Wiedziałam, że na ms jest selekcja, ale nie spodziewałam sie że az taka. To co tutaj przeczytałam na forum mnie po prostu przeraża! Najgorsze jest że nie wolno pokazać, że się stresujesz. Ale jak sie nie stresować, skoro to jest takie przerażające?!
Może ktoś wie jak długo się czeka na testy psychologiczne po zdaniu sprawnościowego?

KWP Wrocław.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Afera Tuska-Belki skoku na finanse publiczne i zamachu na demokrację

wiem z dobrego źrdła że ta osoba co ten temat założyła to pracuje na wojska polskiego i chodzi tu o to żeby takie miejsca znaleźć a potem odpowiednie służby będą takie miejsca odwiedzać i odpowiednio nagrodzić te osoby co piją się bawią itede więc lepiej nie korzystać z nich i z tych podpowiedzi . kmwtw

uuuu

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja mam w aliorze, kiedy idziemy?

Michalinko, z tego co wiem, a bynajmniej domyslam się, tommeknet nie jest czeczenem tylko Łomżyniakiem, pamiętam bowiem, że od kilku ładnych lat pisze na tym forum, gdy o Czeczenach w naszym mięscie nikt jeszcze nie słyszał...........więc to nie prowokacja g"gości z Wojska Polskiego". Zresztą jak już coś, to z ul. Wąskiej :P

Wylazly z dziury dwie prostytutki i ponownie sie prucie zaczyna.Kto was zrobil miekkim hu...em pomscijcie swe zjeba...e zycie palanty.Wstawcie swoje foty na ogloszenia drobne moze ktos wam podrzuci jakies drewniane zabawki moze ich nie zjecie...
Janek wyjmij jezyk z dupy spiderki jak o mnie piszesz i walnij z nim migdala.Moze wtedy zycie dla was stanie sie prostrze.
A teraz na lodowisko kozie bobki....Obudzcie sie z tego letargu parowy.
Dmuchnijcie mnie w pompe az mi sie torba na waszych policzkach odcisnie.

P.S Spedek zrob jankowi chinska czape....jak nie wiesz co to to zaszczekaj a ci podpowiem.

Nie wiedzialem ze jestes dzieckiem specjalnej troski teraz rozumiem twe plytkie myslenie.Jakasz sie od dziecka czy od chili jak ci dzyndzel w szprychy wpadl....

Mam jutro prace wiec....
Siemata spierdalajta hahahahahaha....
I dmuchajta......hahahahaha......
BAKLAZANY.....

Uwaga na Gościa w pomarańczowej koszulce bez zembów na strzelnicy chodzi z nożem w ręku i pyta sie czy kogoś zabić.

tak oczywiście zmowa milczenia.Boże co za ludzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org