sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo"

Długo to się leczy??????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo"

Dla 95% Polskich piłkarzy liczy się tylko:
-pensja i to znaleźć klub, BYLE GDZIE, aby pensja była jak najwyższa. Przy tym płacona na czas, bo jak jest 5 dni spóźnienia,to narzekają że w klubie robi się źle, bo nie płacą ;)
-dobra fura!
-Ci co mają włosy, to żel na nich ;)
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-...
-gdzieś tam jak PRZYPADKIEM przyjdzie - sukces sportowy, bo po przegranym meczu, mało który jest wściekły, a jak jest końcowy sukces, to wszyscy klatę wypinają i morde cieszą, jacy to dobrzy są. Potem przyjeżdża np. Levadia z Estonii :) i ludzie którzy zarabiają po 70-100 tysięcy zł. MIESIĘCZNIE, grają 2 mecze w pucharach i spowrotem tylko na swoim podwórku.
O reprezentacji, to nawet żal wspominać, po meczu z Hiszpanami (6-0), schodzili z boiska jak z plaży po krótkiej drzemce zadowoleni i ziewający, w dodatku myśleli, że ktoś im ich koszulkę w czasie drzemki podmienił, bo ze swoimi odrazu lecieli na do Hiszpanów ;))) Swoją drogą, ciekawe, czy na odprawie przedmeczowej, ustalili z góry między sobą, kto się z kim zamienia;) ?
Jak Hiszpania będzie dzisiaj Mistrzem świata, to wszystkie polaczki, z tamtego meczu będą mieli alibi z kim to tak wysoko przegrali i na pewno żaden z Nich nie będzie pamiętał, że zaraz po Nas potrafili ograć Hiszpanów Szwajcarzy, a Wszyscy inni stawili im porządny opór, bo Hiszpania nie szła gładko przez mistrzostwa jak Niemcy do swojego czasu.

Re: Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo"

..a czysto chociaż..?

17 lat temu to Twoj ojciec nie znał jeszcze Twojej matki...

tak tak w pierwszej kolejności dowód a później niech wzywa milicję jeżeli nie ma dowodu rzeczowego albo zeznania świadka niech pocałuje mnie w d... bo jak mnie zabierze i nie pokarze dowodu to mogę go oskarżyć ja dowód dowód i jeszcze raz dowód

aj ten ochroniasz to cwel lapie slabszych domnie raz podlecial ze cos skroilem oky spoko nic nie wzilem ale poczekalem se po jego pracy pod niemanym kaufladem i go zlapalem i najebalem zdrowo za to ze mi probowal wcisnac bajke o kradziezy do dzisieszego dnia ciota spuszcza leb i idzie bokiem trzeba krutko do szmaty

w Białymstoku na ul. Żurawiej mają oddział na którym zajmują się głównie pacjentami z boleriozą

poszukuje osoby która jedzie jutro z rana do warszawy

inteligentne odpowiedzi widzę :)

też bym był chętny jutro około 7 rano jechać.

Spedemon wachaj pale i przedziala czarnuchu.....

h0j ja wiem ale chodzi mi o to ze mogliby bardziej zagospodarowac rekreacyjnie ten teren....Zastanawiam sie gdzie sie podzialy plany tak szeroko opisywane w gazetach stworzenia podobnego lecz duzo wiekszago zalewu w Lomzy....Miasto napewno zyskalo by na tym a sam zalew stalby sie zapewne nie lada atrakcja turystyczna.Ale po co lepiej otworzyc nastepna galerie lub market....

spedemon.....nie tutaj kulezanko... wiesz gdzie.....

co b y tu nie mówic ochrona w tym sklepie jest mało profesjonalna i nachalnie rzuca się w oczy.

niestety, jestem bezrobotny.
rozbawileś/aś mnie niezmiernie. haha

Re: echnia się nowa zaraza "Murzyństwo"

w dwie

kondon kondon .. jego stary nie wuiedzial co to kondon :)))))))))))

poza tym siem pisze kondom ;PPPPp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org