Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo" |
Długo to się leczy??????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo" |
Dla 95% Polskich piłkarzy liczy się tylko: -pensja i to znaleźć klub, BYLE GDZIE, aby pensja była jak najwyższa. Przy tym płacona na czas, bo jak jest 5 dni spóźnienia,to narzekają że w klubie robi się źle, bo nie płacą ;) -dobra fura! -Ci co mają włosy, to żel na nich ;) -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -... -gdzieś tam jak PRZYPADKIEM przyjdzie - sukces sportowy, bo po przegranym meczu, mało który jest wściekły, a jak jest końcowy sukces, to wszyscy klatę wypinają i morde cieszą, jacy to dobrzy są. Potem przyjeżdża np. Levadia z Estonii :) i ludzie którzy zarabiają po 70-100 tysięcy zł. MIESIĘCZNIE, grają 2 mecze w pucharach i spowrotem tylko na swoim podwórku. O reprezentacji, to nawet żal wspominać, po meczu z Hiszpanami (6-0), schodzili z boiska jak z plaży po krótkiej drzemce zadowoleni i ziewający, w dodatku myśleli, że ktoś im ich koszulkę w czasie drzemki podmienił, bo ze swoimi odrazu lecieli na do Hiszpanów ;))) Swoją drogą, ciekawe, czy na odprawie przedmeczowej, ustalili z góry między sobą, kto się z kim zamienia;) ? Jak Hiszpania będzie dzisiaj Mistrzem świata, to wszystkie polaczki, z tamtego meczu będą mieli alibi z kim to tak wysoko przegrali i na pewno żaden z Nich nie będzie pamiętał, że zaraz po Nas potrafili ograć Hiszpanów Szwajcarzy, a Wszyscy inni stawili im porządny opór, bo Hiszpania nie szła gładko przez mistrzostwa jak Niemcy do swojego czasu.
|
|
Re: Tuskolandia-Radosław, wśród Lemingów rozpowszechnia się nowa zaraza "Murzyństwo" |
..a czysto chociaż..?
|
|
17 lat temu to Twoj ojciec nie znał jeszcze Twojej matki...
|
|
tak tak w pierwszej kolejności dowód a później niech wzywa milicję jeżeli nie ma dowodu rzeczowego albo zeznania świadka niech pocałuje mnie w d... bo jak mnie zabierze i nie pokarze dowodu to mogę go oskarżyć ja dowód dowód i jeszcze raz dowód
|
|
aj ten ochroniasz to cwel lapie slabszych domnie raz podlecial ze cos skroilem oky spoko nic nie wzilem ale poczekalem se po jego pracy pod niemanym kaufladem i go zlapalem i najebalem zdrowo za to ze mi probowal wcisnac bajke o kradziezy do dzisieszego dnia ciota spuszcza leb i idzie bokiem trzeba krutko do szmaty
|
|
w Białymstoku na ul. Żurawiej mają oddział na którym zajmują się głównie pacjentami z boleriozą
|
|
poszukuje osoby która jedzie jutro z rana do warszawy
|
|
inteligentne odpowiedzi widzę :)
|
|
też bym był chętny jutro około 7 rano jechać.
|
|
Spedemon wachaj pale i przedziala czarnuchu.....
|
|
h0j ja wiem ale chodzi mi o to ze mogliby bardziej zagospodarowac rekreacyjnie ten teren....Zastanawiam sie gdzie sie podzialy plany tak szeroko opisywane w gazetach stworzenia podobnego lecz duzo wiekszago zalewu w Lomzy....Miasto napewno zyskalo by na tym a sam zalew stalby sie zapewne nie lada atrakcja turystyczna.Ale po co lepiej otworzyc nastepna galerie lub market.... spedemon.....nie tutaj kulezanko... wiesz gdzie.....
|
|
co b y tu nie mówic ochrona w tym sklepie jest mało profesjonalna i nachalnie rzuca się w oczy.
|
|
niestety, jestem bezrobotny. rozbawileś/aś mnie niezmiernie. haha
|
|
Re: echnia się nowa zaraza "Murzyństwo" |
w dwie
|
|
kondon kondon .. jego stary nie wuiedzial co to kondon :))))))))))) poza tym siem pisze kondom ;PPPPp
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |