Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cwaniaczki....pytanko: |
", kilku fajnych jezdzi passkami hehe" JP mozesz ponownie napisac ten sam post:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cwaniaczki....pytanko: |
To jest przed stawiskami, na przeciwko CPN jest piaszczysta droga, jedź nią prosto do samego konca, az ujrzyj blekitny zalew!
|
|
nie wiesz jak cię nie złapią za rękę to się nie przyznawaj a milicja zawsze ci tak powie bo później muszą pisać protokoły i jednej i drugiej strony ile to czasu trwa a leniom się nie chce więc idą na łatwiznę pamiętaj jak nie ma dowodu to mówisz nara i tyle albo mówisz pokaż mi dowód wszystko
|
|
m1ch4lina dzieciaku idz do książek
|
|
Tak naprawde zeby znalazl sie powazny inwestor i zrobil tam pozadek ten zalew bylby "zalewany" przez ludzi.Ja nierozumiem dlaczego to wszystko sie marnuje przeciez mogloby tam powstac wspaniale kompielisko,z boiskami do siatkowki,tenisa oraz malymi gastronaomiami dookola. Nie znam powodow dlaczego tego jeszcze nie zrobiono....
|
|
Baltazhar zalew co roku jest ,,zalewany" przez ludzi, pojedz tam np dzis i sam sie przekonaj.
|
|
W nocy z 14na15 kwietnia2010r w 1 z mieszkan przy ulicy wojska polskiego25 miały miejsce tragiczne wydarzenia w wyniku ktorych zginal51letni mezczyzna .Wszystkich ktorzy szczegolnie sa z tego bloku i 3klatki od nr21prosze o informacje.Jezeli cos wiecie na ten temat prosze o pomoc.gdyz niewykluczone ze za zabojstwem stoi brat ofiary .prosze o niepisanie glupich postow i zyczliwosc w tej sprawie
|
|
Tak wam sie wszystkim tylko zdaje dla waszej informacji jezeli ochroniarz ma podejrzenie ze cos ktos ukradl ma prawo taka osobe zatrzymac co z tego ze niema prawa do rewizji ale w takim wypadku dana osobe bierze sie w obecnosci kierowniczki sklepu na zaplecze i dzwoni po policje jezeli dan osoba niechce pojsc dobrowolnie uzywa sie sily dla was to najlepiej aby krasc moze ze sklepow byscie chcieli co niektorzy isc wziasc i wyjsc ludzie troche kultury i szacunku ochroniarz z kauflandu wykonuje tylko swa prace i uszanujcie to jezeli nic nieukradliscie to sumienie macie czyste a nie narzekacie na ochrone sklepu
|
|
luz bluz 14!
|
|
pomarz sobie jesli kogos nieslusznie sie oskarzy wtedy tylko trzeba przy kierowniczce przeprosic a wogole to klienta ze sklepu bierze sie na rewizje dyskretnie poczytaj sobie regulamin co wolno ochroniarzom potem wysle odpowiedni link czlowieku sam pracuje jako ochroniarz w sklepie wiec znam sie troche lepiej na przepisach prawa
|
|
Przymiotnik "rosyjskiej " pisze się z małej litery . Z Czeczenami rzecz bardzo prosta : spójrz na mapę , poczytaj żdziebko historii - kto i kiedy umieścił ich w tym strategicznym miejscu oraz zorientuj się w cechach tego narodu . Początkowo Świat potępiał Rosjan , ale po wielu perturbacjach wojna została zakończona . Z nimi po trosze tak, jak z Izraelitami - jeżeli mają swoje państwo , zaczynają się burzyć i szukać swady . Resztę domyśl się . Pozdr.
|
|
uwaga prowokacja gości z wojska polskiego ! kmwtw
|
|
wiem o tym nie jestem pewna czy teraz mi sie wlasnie ta choroba nie wrocila...
|
|
ja leczylam sie 2 miesiace przyjmowalam antybiotyki u mnie roznie wychodzily badania raz ze mam ta chorobe innym razem juz nie chyba badania trzeba powtarzac bo nie zawsze wyjdzie. a po za tym nie znalazlam kleszcza na skorze
|
|
i jak tam było tam troszkę chłopaków z tego forum w tym ogródku? :-) hm...a jak tam z nami będzie chesz się jeszcze spotkać :p
|
|
moje ciacho,miaaal!
|
|
Chce pokazać jaki on władczy, że wszystko pójdzie po jego myśli tak jak on to zaplanował, ale niestety jest jedna rzecz która go rozczaruje poprostu życie da mu kopa i pokaze ze świat nie wygląda tak jak on go sobie wyobraża i jest zwykłym szarym człowiekiem który moze sobie przysłowiowo natrukać. Znając życie to taki typ człowieka zarząda odszkodowania za straty moralne u niego i jego córki.
|
|
Witam Zapraszamy wszystkich na finał MŚ do Twierdzy Łomża wszystko na telebimie :)
|
|
awógole to gdzie bendzie ten drugi kaufland ?
|
|
no na forty na forty ! może być fajnie dziś ;] zapraszamyyyy 14!
|
|
już nieaktualne
|
|
agrobiznes jest oka
|
|
moze troche wiecej informacji ?
|
|
w twierdzy będzie transmisja Fortów Piątnica z Orlętami Czyżew finał gminy;DDD
|
|
a nie lepiej się Tobie osobiście przejść po sąsiadach i dyskretnie porozmawiać? Na forum to mało rozsądny pomysł, zwłaszcza w tak poważnej sprawie.
|
|
:)
|
|
moim zdaniem jest to człowiek który gdy nie pomaga intelekt stara sie wszystko wziąść pianą.
|
|
kto hce siem zmieżyc z jankiem w ce esa nieh fhodzi .... 91.199.22.97:27023
|
|
Słyszał może ktoś o zespole ASPEN z Piszu? Może ktoś ich słyszał na żywo.... Czekam na opinie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |