Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraina i nasi politycy. |
nie wnikaj jak rozmowa ciebie nie dotyczy ! pf co za ludzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraina i nasi politycy. |
czlowieku o czym ty mowisz pracowales kiedys w ochronie wystarczy mi ze mam podejrzenie ze cos ukradles i masz obowiazek pokazac czy zaplaciles za zakupy wystarczy mi ze ktoras z kasjerek powie ze widziala jak cos brales lub to jak sam zauwaze taki fakt a pozatym to widac jak zachowuje sie osoba ktora chce cos ukrasc czlowieku wystarczy troche psychologii ludzkiego zachowania a dowod znajdzie sie zawsze na twa wine sprobuj cos ukrasc w stokrotce lub biedronce np to zdziwisz sie co ci wolno
|
|
Autor: Protagoras (---.elpos.net) Data: 10-07-10 22:26 Idź pod ośrodek dla Czeczenów - oni sporo darów dostają a większość z nich ląduje na śmietniku. Może coś dla siebie wybierzesz. Albo poproś Czeczenów, może któyś się zlituje i da ci jeden ze swoich wózków. Odpowiedz na tę wiadomość Re: Potrzebny wózek dla dziecka Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl) Data: 11-07-10 00:32 jest taka propozycja wbijaj na Niemcewicza 4 klatka II ta stoi wózek a ta typiara co go ma i tak ma full hajcu więc nie ma bólu kupi nowy ! ojciec dziecka ma firmę i hurtownię a i tak ją robi w dzwona można zajumac nie ma wyrzutu Daleko od tego co złe ... Ze was ta Święta Ziemia chce nosić na sobie to jestem zaskoczony. Dwa brakujące ogniwa w świecie bydlaków .
|
|
Pewnie nie dał ci na lodzie zarobić ??? :):):):):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |