sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ukraina i nasi politycy.

nie wnikaj jak rozmowa ciebie nie dotyczy ! pf co za ludzie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ukraina i nasi politycy.

czlowieku o czym ty mowisz pracowales kiedys w ochronie wystarczy mi ze mam podejrzenie ze cos ukradles i masz obowiazek pokazac czy zaplaciles za zakupy wystarczy mi ze ktoras z kasjerek powie ze widziala jak cos brales lub to jak sam zauwaze taki fakt a pozatym to widac jak zachowuje sie osoba ktora chce cos ukrasc czlowieku wystarczy troche psychologii ludzkiego zachowania a dowod znajdzie sie zawsze na twa wine sprobuj cos ukrasc w stokrotce lub biedronce np to zdziwisz sie co ci wolno

Autor: Protagoras (---.elpos.net)
Data: 10-07-10 22:26

Idź pod ośrodek dla Czeczenów - oni sporo darów dostają a większość z nich ląduje na śmietniku. Może coś dla siebie wybierzesz.
Albo poproś Czeczenów, może któyś się zlituje i da ci jeden ze swoich wózków.

Re: Potrzebny wózek dla dziecka
Autor: m1ch4lina (---.lomza.mm.pl)
Data: 11-07-10 00:32

jest taka propozycja wbijaj na Niemcewicza 4 klatka II ta stoi wózek a ta typiara co go ma i tak ma full hajcu więc nie ma bólu kupi nowy ! ojciec dziecka ma firmę i hurtownię a i tak ją robi w dzwona można zajumac nie ma wyrzutu

Daleko od tego co złe ...

Ze was ta Święta Ziemia chce nosić na sobie to jestem zaskoczony.

Dwa brakujące ogniwa w świecie bydlaków .

Pewnie nie dał ci na lodzie zarobić ??? :):):):):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org