Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeden mądry dziennikarz. |
na zawadach to daleko jak dla mnie, za orlnem spoko gliny nie zaczepiają a no i na polach Wyszyńskiego nie bylo problemów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeden mądry dziennikarz. |
Świetnie by było mieć takie cudo w ogrodzie, a latem korzystanie z tego jest zdrowsze, bo organizm jest przyzwyczajony do duchoty :) Tylko ten kształt :) Wiadomo że duże to być nie może, ale kształt beczki wydał mi się aż nazbyt klaustrofobiczny :P Pozdrawiam. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
sterydy o działaniu hamującym bliznowacenie , magnetronic bym proponował
|
|
To ściema Eminem nie przyjedzie , przyjedzie natomiast Justin Bieber a jako support wystąpi tokio hotel , bilety do nabycia tylko w kauflandzie w dziale mięsnym .
|
|
i serowym
|
|
i rybnym
|
|
i tam przy ogórkach kiszonych i kartoflach w wielkich workach
|
|
ludzie wy sie musicie w kaskach opalac bo wam na glowe slonce szkodzi
|
|
atari nie znasz się na muzyce ,wejdź na stronę justina i zobaczysz Frankfurt 21.07.2010 Berlin ( Berlin Arena stadium ) 28.07.2010 Łomża (muszla) 3.08.2010 Praga 27.08.2010
|
|
damianqu, zajrzyj sobie na strony naboru i nie pisz durnych informacji . Jeśli nawet są jakieś wolne miejsca, to nie dla wszystkich, którzy złożyli tam papiery . Nabór do pierwszych trzech liceów w Łomży jest troszkę bardziej skomplikowany, jakby się wydawało i nie wszyscy muszą mieć o tym pojęcie .
|
|
Jeżeli maść to bym zalecił Dermatix , to jest właściwie żel , ale jest dosyć skuteczny .
|
|
a jeżeli chodzi o cenę Dermatixu to niestety standard w państwie Tuska czyli bardzo drogi 150zł
|
|
no faktycznie wszystko sie zgadza. Nie mogę się doczekac juz Eminema;))
|
|
Helena ma rację. W 1,2 i 3 lo są progi punktowe i najpierw przyjmują tych którzy otrzymali określone liczby pkt,potem są następne nabory i nie przyjmują wszystkich którzy złożyli tam podania.Jeśli chodzi o technikum w mechaniaku to faktycznie jest bardzo dobre ale dla tych którzy chcą iść np na politechnikę .Jeśli chcesz iść na inne studia polecam naukę w tych trzech pierwszych liceach:) reszta niestety nie nadaje się do niczego:) Trzeba tu patrzeć również na towarzystwo ,które się z Tobą uczy,otacza Cie i ma jak najbardziej na Ciebie wpływ:)
|
|
w plener
|
|
Egipt - pod piramidami jest cień, blisko woda...
|
|
ja pitoje co za wiocha z tej Łomży , i wogóle co to za temat rozmowy, spiżdzaj na siemień to sie dowiesz burakfanko !!!!
|
|
Witam czy ktos moze wie kiedy sa poprawki z matury? mialo pisac na OKE.lomza.pl 10 lipca na stronie... ale cos nie widu ani slychu, to moze ktos wie cos na ten temat? bo to wiecie raz na wozie raz pod wozem... :) pisa co wiecie
|
|
Fajnie macie dzieci NEO. Sobie piszecie farmazony, sobie odpisujecie farmazony, się cieszycie... Jak nie wiele niektórym do szczęście potrzeba...
|
|
crank ma racje przeciez to sie robi juz żałosne ciezko ci bylo zajrzec na wczesniejsze tematy tylko musialas zakladac nowy?
|
|
ja sie ciesze ze matmy nie muszę pisać jeszcze raz mam polski pisemny ' - '
|
|
mam pytanie do ,, natalia123,, skad jestes z spod rzeszowa??? kiedy składałas papiery 1-2-3 tyg temu??? i kiedy ci powiedzieli ze masz mieć to spotkanie organizacyjne?? ( na tym spotkaniu mówią jak wygląda proces całej rektutacji, Od złożenia dokumentów, i itp, takei wskazówki o two o tsf ( jak sie przygotować do TSF ,two ze potrzebne od lekarza rodzinnego skierowanie ze osoba zdolna do wykonywania testu sprawności fizycznej - wazne 14dn przed przystaniem,.... co dalej,,,takie ogolne wiadomości dają skierowanie na TWO i TSF z datąi itp.. kiedy masz to spotkanie organizacyjne?? odrazu ci powiedizeli po złożeniu dokumentów?? i może wiesz kiedy jedziesz do Szczytna na TWO iTSF?? date?? tj ile sie czeka na wyjazd poi złozeniu dokumentów 1-2-3tyg 1-2msc? czemu szczytno hmmmm nie iwme nas wczesniej na katowice kierowali.... odpisz prosze.... jak chcesz moge podesłać jakieś wzkazówki rudy błazen z druhem
|
|
dmuhnij baranowi dópe asz mu siem rogi wyprostujom @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |