Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Z Donaldem się spotykam i: teraz to paliwo może być nawet po 7zł |
to najpierw napisz czy jesteś pełnoletni bo wiesz najpierw się rozmawia a potem to sprawy nabierają tępa nie ma czasu na pytania i wychodzą problemy a chyba wolałybyśmy tego uniknąć nieprawdaż ? a jakby ci pasowało rano to o 6.05 do Podosia jedziemy stanowisko nr 2 !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Z Donaldem się spotykam i: teraz to paliwo może być nawet po 7zł |
a może po prostu łatwiej znaleźć nowo partnerkę ? pomyśl ! dużo prostsze moim zdaniem bo potem i tak musisz sali szukać i wszystkie rzeczy od nowa robić a tak to tylko połowę zaproszeń zmienisz i po problemie mój sąsiad był w podobnej sytuacji albo o tym ktoś mu opowiadał z tego co pamiętam wszystko się dobrze potoczyło i są szczęśliwi
|
|
Re: Tuskolandia-"Z Donaldem się spotykam i: teraz to paliwo może być nawet po 7zł |
jestem kobietą nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
tak jestem pełnoletni,a Ty? już ponad 20-cia mam,nie piszę dokładnie,ale napisz czy Ty pełnoletnia jesteś?
|
|
oj nie wiem umawiając się trzeba troszkę więcej popisać,bo tak to sama wiesz....zresztą troszkę nawiązałaś problemy nwystępują czasmi same z siebie ,bo tak niektórzy lubią....
|
|
szkoda,to nie podasz do siebie żadnego kontaktu?
|
|
Hahahaha... No to sie dziewczynkom w wakacje niezle nudzi :) I na jako latwizne w podrywaniu poszly :P To dzis ogrodek bedzie okupywany w poszukiwaniu was :D ...A moze nie koledzy stchorzyli tylko nie chce im sie w takie podchody bawic, nie lepiej otwarcie podejsc zagadac?? Hehehehe...
|
|
m1ch4lina to Ty teraz tak chlopakow podrywasz i szukasz odpowiedniego kandydata to co za problem to pazdziernika Ci bedzie zakochac sie na cale zycie - akurat juz sale bedziesz miala, itp. Nie chetna w koncu jeszcze 3 miesiace masz na poznanie tego jedynego :P
|
|
Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej. biurolegionow@wp.pl
|
|
"Autor: kaligulik (---.elomza.pl) Data: 09-07-10 17:22 caly czs nurtuje mnie pytanie,mianowicie:czy nasza narew plynie w prawa strone czy w lewa?bede wdzieczny za pomoc" dla miastowych plynie od prawej do lewej...dla czeresniakow odwrotnie!!
|
|
Idz na Mari Skłodowskiej tam jest taki fajny klub i bardzo przyzwoici mili panowie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |