sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO TRAFIONA, ZATOPIONA

a to jakas maśc?
ile to kosztuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO TRAFIONA, ZATOPIONA

To są kłamstwa i kalumnie ! j protestuje !!!! NIE PRAWDA

hehe....nom troszkę racji jest w tym...
hm...przykro mi,ale nie bywam za czesto na tym forum więc nie wiedziałem wcale,że co kolwiek jest :-)
a co do takich zgromadzeń to też nie za bardzo...Dziwne,ze nikt nie przyszedł,pewnie nie uwierzyli,że będziesz....
Tak wogle możesz podac swój wiek ???

trochę to niemiłe takie pytanie może cię mama nie uczyła ale się o wiek nie pyta chyba że z ciebie taki bramkarz na dyskotece albo pan z policji. taką radę ci dam na koniec że jak chcesz zapytać i ładnie wypaść to pyta się kiedy dziewczyna ma urodziny a potem można jakoś tak pokierować że się dowiesz jak jesteś bystry . awogóle nawet jak ci jakaś powie to na sto% będzie ściemka ! stara powie że ma mniej a młoda że więcej ! bez sensu ale tak to jest z nami hehehe

browar łomża nie organizuje beer festwial jest to pewna informacja

wpisz w gugle BioOil tam masz ten temat rozpracowany np. na forum ekobieca.pl ja miałam pewne sprawy i pomogło nie wiem jak tobie - wiadomo indywidualna rzecz zwłaszcza skóra różne reakcje itede

nasza narew plynie od lomzy do nowogrodu:) chyba:) a plaża miejska jak poinformaowała 4lomza.pl prawdopodobnie w tym roku nie ruszy wcale poneiważ jest ciągle zalana i nie wiadomo czy i kiedy woda odejdzie... ale w zamian miasto zakupiło basen i jutro podobno otwarecie na ulicy kayńskiej

dlatego jest propozycja na Siemień uderzyć i tam robimy co chcemy jest rzeka piwo wiadomo a wieczorem kto chce wraca kto chce bawi się dalej póki siły są

a ile to kosztuje?
to jakaś maść??

aha to gratuluję nie wszyscy tak mają,ale ja też mam w każdym...
to może inaczej,w którym roku się urodziłaś?he :-)
sorki musze zmykac będe niebawem...

a ile to koztuje?
to jakś maść??

michalina widzialem Cie na altance w Siemieniu niedawno

możliwe możliwe nie potwierdzam nie zaprzeczam !

zapomnialem napisac ze spozywalas jeszcze alkohol kupiony na kazanskiej, bylo tego troche

akurat w tej saunie mozna zrobic tak ze bedzie albo sucha albo mokra. jesli sucha to nie polewamy kamieni woda, a jak chcemy aby byla mokra to polewamy woda, bedzie mniejsza temperatura ale wieksza wilgotnosc.

starszy kazik hehehe

Witam jutro jadę na TSF i TWO mam strasznego cykora, sama niewiem czy stres mnie nie zeżre. Może mi ktos powiedzieć ile to mniej więcej może trwać, nadmienię że jadę do Legionowa? No i oczywiście podstawowe pytanie jak to wszystko tam na miejscu wygląda?? Jak atmosfera itp? Z góry dziekuję za odpowiedzi

Czemu Drzwena niby najgorsza?! Ja ją skończyłam i bez żadnej nauki ani przyłożenia zdałam mature i to wcale nie najgorzej. Szczerze mówiąc sama byłam zdziwiona jak zobaczyłam wynik

bez przeginki mr Fresh bo się nie polubimy. lubię wypić piwko a kto nie lubi niech pierwszy rzuci kamieniem

pan Darek jakby robił w temacie dalej to by mógł się postarać ale nie robi a sąsiad słyszał od klienta że coś dużego na te lato jest szykowane. ale to jeszcze do doklepania na sto%. kmwtw

Witam ponownie koleżankę

co do tego,czy bede w ogródku o 21 to nie....a chesz koleżanko popisać więcej i szczegówiej :-)
więc można omijając forum,gg,e-mail lub wejśc na chwilkę na czat wymyślając i podając nick,sposobów jest wiele:-)

i jeszcze jedno koleżanko zdradziłaś miejsce przebywania i godzinę,więc nie wiem czy to by miało sens,jak tam może być więcej osób niż się spodziewasz:-) to ja tam sobię daruję.....,ale popisać możemy to może coś się wymyśli.....o ile jeszcze jesteś???

mdo ,, natalia123,, mi się nie udało odpadłęm na ms dokładnie licząc jak odpadłem to dziś mija mi rok co do dnia cio do chwili ... pozdrawiam

owidzisz jednak jesteś bystrzak ;]
jestem młodsza od ciebie

fidus86 napisał(a):

> jestem kobietą
>

no to Iza do roboty ! tyle kwiatu teraz w lato !

ok.To miłego wieczorku i powodzenia w podrywaniu:-)
jak będzie taka mozliwość to napisz czasmi coś tutaj to możemy jeszcze popisać,np.jutro:) papa

a to nie koniec :)
To tylko zapowiedz :)
Jeszcze sporo ujęć zostało do nagrania ;)

Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej.

zawsze jak jest upal to na forum mozna dziwnie dzialajacych ludzi poczytac ;))

Dziewczyny proponuje posiedziec gdzies na przystanku,np na przeciwko statoil-u,tam napewno ktos was zawinie hehe.
Zal...

kaligulo!!! durna nie jestem, ty LYSA PALO!!!! ale za robaczka masz duzego plusa i tylko plusa, ale o tym sam wiesz napewno! jak bedziesz grzeczny i ladnie odpiszesz, albo wcale, jak wolisz to zdolna ci jestem wszystko wybaczyc. Jezeli nie chcesz to ja tym bardziej. Tak tylko proponowalam dla zabawy. No to jak bedzie???

juz sie dowiedzialam.skupuja czarna porzeczke w chojnach starych po1.60zl za kg.

bardzo mi przykro...ja niedawno złożyłam dokumenty i czekam na spotkanie organizacyjne a testy mam w szczytnie..

dzis?:D

3.08.2010-> przepowiadam wam, tego dnia stracimy większość Łomżyńskich dziewic ...

do piszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lukas2412412 napisał:
tak jak w temacie jaka jest najgorsza szkoła ponadgimnazjalna w łomży a jaka najlepsza ?

Najpierw sam zacznij czytac ze zrozumieniem, a dopiero później oceniaj innych..

Wiem o tym. Liczę na to, że czas tych ludzi nadejdzie i zostaną rozliczeni.
AVIVA ŁKS!!!

u nas w łomzy z resztą wszystko udaje wszystko . Rynek udaje rynek , dworzec udaje dworzec a my udajemy inteligentów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org