Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO TRAFIONA, ZATOPIONA |
a to jakas maśc? ile to kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO TRAFIONA, ZATOPIONA |
To są kłamstwa i kalumnie ! j protestuje !!!! NIE PRAWDA
|
|
hehe....nom troszkę racji jest w tym... hm...przykro mi,ale nie bywam za czesto na tym forum więc nie wiedziałem wcale,że co kolwiek jest :-) a co do takich zgromadzeń to też nie za bardzo...Dziwne,ze nikt nie przyszedł,pewnie nie uwierzyli,że będziesz.... Tak wogle możesz podac swój wiek ???
|
|
trochę to niemiłe takie pytanie może cię mama nie uczyła ale się o wiek nie pyta chyba że z ciebie taki bramkarz na dyskotece albo pan z policji. taką radę ci dam na koniec że jak chcesz zapytać i ładnie wypaść to pyta się kiedy dziewczyna ma urodziny a potem można jakoś tak pokierować że się dowiesz jak jesteś bystry . awogóle nawet jak ci jakaś powie to na sto% będzie ściemka ! stara powie że ma mniej a młoda że więcej ! bez sensu ale tak to jest z nami hehehe
|
|
browar łomża nie organizuje beer festwial jest to pewna informacja
|
|
wpisz w gugle BioOil tam masz ten temat rozpracowany np. na forum ekobieca.pl ja miałam pewne sprawy i pomogło nie wiem jak tobie - wiadomo indywidualna rzecz zwłaszcza skóra różne reakcje itede
|
|
nasza narew plynie od lomzy do nowogrodu:) chyba:) a plaża miejska jak poinformaowała 4lomza.pl prawdopodobnie w tym roku nie ruszy wcale poneiważ jest ciągle zalana i nie wiadomo czy i kiedy woda odejdzie... ale w zamian miasto zakupiło basen i jutro podobno otwarecie na ulicy kayńskiej
|
|
dlatego jest propozycja na Siemień uderzyć i tam robimy co chcemy jest rzeka piwo wiadomo a wieczorem kto chce wraca kto chce bawi się dalej póki siły są
|
|
a ile to kosztuje? to jakaś maść??
|
|
aha to gratuluję nie wszyscy tak mają,ale ja też mam w każdym... to może inaczej,w którym roku się urodziłaś?he :-) sorki musze zmykac będe niebawem...
|
|
a ile to koztuje? to jakś maść??
|
|
michalina widzialem Cie na altance w Siemieniu niedawno
|
|
możliwe możliwe nie potwierdzam nie zaprzeczam !
|
|
zapomnialem napisac ze spozywalas jeszcze alkohol kupiony na kazanskiej, bylo tego troche
|
|
akurat w tej saunie mozna zrobic tak ze bedzie albo sucha albo mokra. jesli sucha to nie polewamy kamieni woda, a jak chcemy aby byla mokra to polewamy woda, bedzie mniejsza temperatura ale wieksza wilgotnosc.
|
|
starszy kazik hehehe
|
|
Witam jutro jadę na TSF i TWO mam strasznego cykora, sama niewiem czy stres mnie nie zeżre. Może mi ktos powiedzieć ile to mniej więcej może trwać, nadmienię że jadę do Legionowa? No i oczywiście podstawowe pytanie jak to wszystko tam na miejscu wygląda?? Jak atmosfera itp? Z góry dziekuję za odpowiedzi
|
|
Czemu Drzwena niby najgorsza?! Ja ją skończyłam i bez żadnej nauki ani przyłożenia zdałam mature i to wcale nie najgorzej. Szczerze mówiąc sama byłam zdziwiona jak zobaczyłam wynik
|
|
bez przeginki mr Fresh bo się nie polubimy. lubię wypić piwko a kto nie lubi niech pierwszy rzuci kamieniem
|
|
pan Darek jakby robił w temacie dalej to by mógł się postarać ale nie robi a sąsiad słyszał od klienta że coś dużego na te lato jest szykowane. ale to jeszcze do doklepania na sto%. kmwtw
|
|
Witam ponownie koleżankę
|
|
co do tego,czy bede w ogródku o 21 to nie....a chesz koleżanko popisać więcej i szczegówiej :-) więc można omijając forum,gg,e-mail lub wejśc na chwilkę na czat wymyślając i podając nick,sposobów jest wiele:-)
|
|
i jeszcze jedno koleżanko zdradziłaś miejsce przebywania i godzinę,więc nie wiem czy to by miało sens,jak tam może być więcej osób niż się spodziewasz:-) to ja tam sobię daruję.....,ale popisać możemy to może coś się wymyśli.....o ile jeszcze jesteś???
|
|
mdo ,, natalia123,, mi się nie udało odpadłęm na ms dokładnie licząc jak odpadłem to dziś mija mi rok co do dnia cio do chwili ... pozdrawiam
|
|
owidzisz jednak jesteś bystrzak ;] jestem młodsza od ciebie
|
|
fidus86 napisał(a): > jestem kobietą > no to Iza do roboty ! tyle kwiatu teraz w lato !
|
|
ok.To miłego wieczorku i powodzenia w podrywaniu:-) jak będzie taka mozliwość to napisz czasmi coś tutaj to możemy jeszcze popisać,np.jutro:) papa
|
|
a to nie koniec :) To tylko zapowiedz :) Jeszcze sporo ujęć zostało do nagrania ;)
|
|
Ludowość i ludomania. Omów różne sposoby nawiązania do folkloru i życia ludzi w twórczości literackiej.
|
|
zawsze jak jest upal to na forum mozna dziwnie dzialajacych ludzi poczytac ;))
|
|
Dziewczyny proponuje posiedziec gdzies na przystanku,np na przeciwko statoil-u,tam napewno ktos was zawinie hehe. Zal...
|
|
kaligulo!!! durna nie jestem, ty LYSA PALO!!!! ale za robaczka masz duzego plusa i tylko plusa, ale o tym sam wiesz napewno! jak bedziesz grzeczny i ladnie odpiszesz, albo wcale, jak wolisz to zdolna ci jestem wszystko wybaczyc. Jezeli nie chcesz to ja tym bardziej. Tak tylko proponowalam dla zabawy. No to jak bedzie???
|
|
juz sie dowiedzialam.skupuja czarna porzeczke w chojnach starych po1.60zl za kg.
|
|
bardzo mi przykro...ja niedawno złożyłam dokumenty i czekam na spotkanie organizacyjne a testy mam w szczytnie..
|
|
dzis?:D
|
|
3.08.2010-> przepowiadam wam, tego dnia stracimy większość Łomżyńskich dziewic ...
|
|
do piszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
lukas2412412 napisał: tak jak w temacie jaka jest najgorsza szkoła ponadgimnazjalna w łomży a jaka najlepsza ? Najpierw sam zacznij czytac ze zrozumieniem, a dopiero później oceniaj innych..
|
|
Wiem o tym. Liczę na to, że czas tych ludzi nadejdzie i zostaną rozliczeni. AVIVA ŁKS!!!
|
|
u nas w łomzy z resztą wszystko udaje wszystko . Rynek udaje rynek , dworzec udaje dworzec a my udajemy inteligentów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |