Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję" |
witam wie ktoś może gdzie jest jakies dobre miejsce na mazurach żeby zrobić grilla, popływać, popluskać. Chodzi mi by było gdzieś niedaleko np. okolice Rucianej Nidy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję" |
Uwaga! małe poprawki kosmetyczne co do supportów. Mianowicie: Zamiast Rihanny wystąpi Tede(przykro mi z tego powodu ponieważ Rihanna zaszła w ciąże z Eminemem przez wspólny kawałek z nim) , zamiast Toplesów wystąpi Parias( Również przykro mi z powodu Toplesów ponieważ dostali propozycję zagrania koncertu w Marianowie) no i Slipknot. Dziękuję za uwagę. Szanowny obywatelu: Tak jak ogłosiłem we wcześniejszej prasie Fell został przezemnie odwołany i jego noga tu nie powstanie w Moim mieście. Dzękuję dobranoc
|
|
Re: Tuskolandia-"Zmiany w ustawie o NBP są niebezpieczne i mogą łamać konstytucję" |
Nowe Guty
|
|
i nie mam zamiaru ciebie obrazac ale popracoj na targach a nie w biurze . . . jezeli ci urazlem sorki ale praca na targach jest duzo ciezsza:(:(:(
|
|
Witam, szukam kontaktu z właścicielem Toyoty Avalon niebieskiej lub granatowej , tej ktora jest na sprzedaż , ogłoszeniu znikło juz z portali gdzie była wystawiona, wczoraj gdzies mi uciekł na miescie :)
|
|
paula robaczku,jak zwykle nie zrozumialas tematu rozmowy.wyjasnienie specjalnie dla ciebie:rzecz dziala sie w weekend nad jeziorem sniardwy,dokladnie okolice miejscowosci kwik i dlatego kielbaska zostala wydalona z mojego ukladu trawiennego na trawke w poblizu wczesniej wymienionej miejscowosci.kibelka niestety w krzaczkach nie bylo.nie wyobrazasz sobie chyba ze bede mazurskiego klocka kisil w jelicie grubym przez trzy dni zeby przywiezdz go do domu.rozumiem ze ty zbierasz tego typu pamiatki ale zrozum, nie kazdego to kreci.
|
|
Tak masz racje nigdy nie pracowałam na targach więc nie wiem, za moich czasów też były kiermasze ale aż tak bardzo nikt nie narzekał, może teraz się zmieniło...
|
|
Adminie jeżeli jesteś na tym forum to możesz śmiało wykasować post, no chyba ze szczebiotka ma coś do powiedzenia
|
|
qwety masz te książki czy nie???????????
|
|
za orlenem biją! trzeba uważać ! dobre są przystanki na Poznańskiej. na ławce się siedzi a za wiatą to jóż różnie :] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czy jutro będzie zabawa w Siemieniu bo chcemy się z dziewczynamy wybrać i nie wiemy. a dziś to gdzie najlepiej iść ? żeby kogo poznać fajnego ? mamy już dosyć tych typów z osiedla tylko piją browary na ławce i pierdzą i słuchają muzoli z noki cały czas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |