Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co powie Tusk |
Pognać to już ich się nie da. Europa będzie muzułmańska na 100%. Możemy jedynie odwlec w czasie to co nieuchronne, pod warunkiem, że rząd przestałby dawać pasożytom zasiłki i mieszkania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co powie Tusk |
w sobote 10 lipca okolo godziny 16 bede jechal z lomzy do kupisk,mam dwa wolne miejsca,moge kogos zabrac za niewielka oplata
|
|
zonnk :D
|
|
Witam wszystkich! Macie może jakieś propozycje jak spędzić w okolicach Łomży bądz też w samej Łomży weekend? Są jakieś ciekawe miejsca gdzie można się wybrać z chłopakiem ? Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc.
|
|
oj tam przesadzacie...Europa muzułmańska "dowaliłeś" przyjacielu xD My Polacy nie możemy...podejść do Czeczenki i się zapoznać, bo religia im tego nie pozwala... no ale Czeczeni mogą. Mieszkają tutaj i trzeba się z tym pogodzić...
|
|
Pola elizejskie między wyszyńskiego a zawadzką spalone. Koło orlika ciągle kręci się straż miejska i policja, więc to może być najdroższe piwo w plenerze jakie wypijesz.
|
|
zabierz go w krzaczory nad rzeka na male co nieco.
|
|
Proponuje Koło ul. Kazańskie na polach ; )
|
|
paszport - miesiąc , ID - 3 tygodnie :)
|
|
Ale Nowech czy Starech?
|
|
Pieski są dwa -rodzeństwo chyba, bo są bardzo podobne,głodne i wychudzone, średniej wielkosci. Dzwoniłam do schroniska. Pani zapewniła, ze je przyjmie, ale transport należy zoorganizować we własnym zakresie.
|
|
Dowód tydzień i masz nawet krócej, a paszport 3 tygodnie. Ostatnio wyrabiałem to wiem.
|
|
podobno dożynki mają być na muszli. ekipa z rybaków organizauje
|
|
na Sybiraku obok nowego budownictwa albo za centum chińskim na Wyszyńskiego rudy błazen z druhem
|
|
?
|
|
ale to na Legionów ten drewniany domek co robią??? no gdzie to ma być ? rudy błazen z druhem
|
|
********* szkola zero nauki ..
|
|
szukam dobrego sklepu z piwem żeby był i blisko i tanio może ktoś może poleci ? chodzi o piwa nie typowe nie że łomża niedobre ale np. piwo z anglii albo inne np. niemieckie czeskie rudy błazen z druhem
|
|
rambo777 napisał(a): > pisze się będzie nom. bęędzie :)) to kto będzie? może coś porobimy? ja z koleżanką z Niemca będę!
|
|
Witam gdzie w Łomży są komisy w których można zakupić używany skuter.
|
|
ja powaznie polecam krzaczory nad rzeka.jezeli razi cie nazwa "krzaczory" mozesz swojemu chloptasiowi przedstawic to jako Park Krajobrazowy Doliny Narwi, co nie zmieni faktu ze to sa krzaczory.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |