sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto nagrał tasmy?

Kto pyta nie błądzi ;) Idź i się dowiedz :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto nagrał tasmy?

2 meczety to sprawiedliwie..

oki z góry dziekuje za fotki;)

widzisz jesteś prawdziwym f***em.Potrafisz fajnie przekształcić czyjąś wypowiedź.Argumentów nie masz żadnych.Nie masz żadnych podstaw obrażać innych (i straszyć staruszków),którzy żadnej krzywdy Tobie nie zrobili i to nie ich wina ,że dostają takie pieniądze.Ty mały zasrany polaczku.Takich ludzi jak ty ,czyt. zazdrosnych,,ułomnych,wysoko "ynteligentnych" na szczęście nie jest za dużo na świecie.Piepszony społeczniak.

Przepraszam uniosłem się.

ja bym tez im upierdolil reke...walczylbym z nimi ich religia...jak nam beda stawiac meczety...to w imie mahometa rozpierdolic im te kurwidolki!!!! XDDDDDDDDDDDDDD

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Baranie jeszcze jeden kościół postaw dla własnych złodziei i pedofilów.
Oh przepraszam to tylko "według badań" około 10%.
Ah jak ja bym kogoś z przyjemnością w tyłek kopnął ,może by się komuś w głowie po układało.

cezar1, where r u ? :]

"Wyjedź jeden z drugim za granicę.Przejdź szkołę życia i jak wrócisz to będziesz dopiero patryjotą"

wow!!! gratuluje koles patryjotyzmu...jezeli twoim zdaniem wyjazd z tego kraju zeby dopierdalac za 50% u obcych jest patryjotyzmem to gratuluje szympansiego rozumu

rudy błazen z druhem

atari nic ci z samego prawka no chyba ze bedziesz jezdzil w swoim interesie, jesli nie, potrzebny Ci bedzie kurs na przewoz rzeczy a takowy tani nie jest po niedawnych zmianach wiec mocno sie zastanow czy warto inwestowac dosc spora kwote ktora predko sie nie zwroci

O stacji kurpia też słyszałem ale chyba ktoś ocipiał żeby stawiać stacje 50 metrów od bloków ? Jeśli blok to rozumiem :)

w Warszawie jest zaczęta budowa meczetu albo nawet się kończy. Bądźmy dalej tolerancyjni dla tych brudasów bo inaczej tego nazwać nie można, bądźmy dalej tolerancyjni dla innych narodów a niedługo wasze dzieci będą się nazywać mohamed czy inaczej. spróbujcie postawić kościół katolicki w tych krajach gdzie Bogiem jest Allah to zobaczycie co zrobią z księżami, będziecie zbierać pewnie ich odłamki w promieniach 100 metrów. Jesteś w Polsce to zachowujesz się tak jak przystało na nasz kraj i nie wprowadzasz w życie innych ludzi swoich tradycji. Jesteś w Turcji to nie robisz mszy świętych na środku ulic bo wiesz że nie będzie to tolerowane przez miejscowych. Mamy na tyle piękny kraj pod jakimiś względami, czy to kulturowymi, hisotrycznymi, mamy piękne tradycje, także nie potrzeba nam jakiegoś szmelcu z zachodu czy też wschodu.

fresh mozesz rzucic mniej wiecej jakis cennik tego wszystkiego??

Witam.
Jak wyżej na senatorskiej za urzebem statystycznym GUS.
Pozdraiwam

Ja kupuję w aptece w Kauflandzie. Ostatnio płaciłam około 19,90 zl. na Ks. Anny kosztuje chyba ok. 30 zl.

sorki wielkie!
zadzwoniłam do apteki i rzeczywiście kosztują 19.90 jestem w szoku! dwa razy tyle płaciłam;/

Ja płaciłam tak jak Ty marta023. Też byłam w szoku, że tak tanio zapłaciłam, ale już taka cena podobno ma być.

byłoby super! bo z tego co wiem one są najdroższe z tabletek:) ale zero skutków ubocznych i warto tyle płacić, przynajmniej jak dla mnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org