Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozdwojenie w PiS |
dzieki bo myslalem ze nie ma ale jednak nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozdwojenie w PiS |
Thomas. Ty jesteś najlepszym przykładem aparata zainteresowanego cudzą kieszenią. Mnie interesuje jedynie moja kieszeń i moje bezpieczeństwo na ulicy. No i widzisz - zgadzasz się ze mną, jedynie wrodzona zadziorność kazała ci obrażać każdego, bez wnikania w głoszone poglądy. akasha - jak zwykle nie rozumiesz tego co czytasz. Jak mnie to nie obchodzi to znaczy, że mnie to nie obchodzi. To nie moje pieniądze i nie chcę decydować, czy należą się one matkom, pedofilom czy Czeczenom. Mnie interesują moje pieniądze i moje bezpieczeństwo na mojej ulicy. Jak jacyś Polacy czują się coś winni Czeczenom - to niech im dają kasę, mnie nic do tego. Ja nie czuję się im coś winny. Nie dostawałem kasy od nikogo, i nikt z mojej rodziny za darmo od nikogo kasy nie brał. Może twoja rodzina od wieków żyje z tego co im Czeczeni dawali - więc ty powinnaś się Czeczenom odwdzięczyć. Ale nie sięgając do mojej kieszeni - sama pracuj i spłacaj swój dług Czeczenom. A ty nie żałujesz 3 czy 4 złotych? To wpłać mi je na konto. Co miesiąc wpłacaj. Nie chcesz wpłacić tylko dlatego że jestm bardziej opalony od ciebie? Co z ciebie za człowiek????? Wpłać jesze po 3 złote każdemu emerytowi, każdemu polskiemu dziecku (dlaczego chcesz płacić tylko Czeczenom? Dlatego, że mają ciemniejszą skórę? Jesteś rasistką!!!!!) Czekam aż któryś politpoprawny odpowie na zadane wyżej pytania.
|
|
a jak po koncercie 52 Dębiec? Bo on chyba też był? Są jakieś nagrania na YT?
|
|
poszukuje fryzjera dla yorka na terenie łomży proszę o pomoc
|
|
Zebym chciala zrobic to sama nie pytalabym o kwiaciarnie gdzie mozna to zamowic. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |