sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozdwojenie w PiS

dzieki bo myslalem ze nie ma ale jednak

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozdwojenie w PiS

Thomas.
Ty jesteś najlepszym przykładem aparata zainteresowanego cudzą kieszenią. Mnie interesuje jedynie moja kieszeń i moje bezpieczeństwo na ulicy.
No i widzisz - zgadzasz się ze mną, jedynie wrodzona zadziorność kazała ci obrażać każdego, bez wnikania w głoszone poglądy.

akasha - jak zwykle nie rozumiesz tego co czytasz. Jak mnie to nie obchodzi to znaczy, że mnie to nie obchodzi. To nie moje pieniądze i nie chcę decydować, czy należą się one matkom, pedofilom czy Czeczenom. Mnie interesują moje pieniądze i moje bezpieczeństwo na mojej ulicy.

Jak jacyś Polacy czują się coś winni Czeczenom - to niech im dają kasę, mnie nic do tego. Ja nie czuję się im coś winny. Nie dostawałem kasy od nikogo, i nikt z mojej rodziny za darmo od nikogo kasy nie brał.

Może twoja rodzina od wieków żyje z tego co im Czeczeni dawali - więc ty powinnaś się Czeczenom odwdzięczyć. Ale nie sięgając do mojej kieszeni - sama pracuj i spłacaj swój dług Czeczenom.

A ty nie żałujesz 3 czy 4 złotych? To wpłać mi je na konto. Co miesiąc wpłacaj. Nie chcesz wpłacić tylko dlatego że jestm bardziej opalony od ciebie? Co z ciebie za człowiek?????

Wpłać jesze po 3 złote każdemu emerytowi, każdemu polskiemu dziecku (dlaczego chcesz płacić tylko Czeczenom? Dlatego, że mają ciemniejszą skórę? Jesteś rasistką!!!!!)

Czekam aż któryś politpoprawny odpowie na zadane wyżej pytania.

a jak po koncercie 52 Dębiec? Bo on chyba też był? Są jakieś nagrania na YT?

poszukuje fryzjera dla yorka na terenie łomży proszę o pomoc

Zebym chciala zrobic to sama nie pytalabym o kwiaciarnie gdzie mozna to zamowic.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org