Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot ,,w zębach,, ma dostarczyć przeprosiny do siedziby PiS. WYROK |
Polecam doktora Pijagina,ma dobry sprzęt do usg,chociaż i na zwykłym sprzęcie do usg miałam potwierdzoną ciążę ok3-4tygodniową
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot ,,w zębach,, ma dostarczyć przeprosiny do siedziby PiS. WYROK |
hahahahahaha rysio pysio :):):):)
|
|
Ja mam najlepszy sprzęt jak chcesz to możemy się umówić na ''badanie'' :]
|
|
Kto/co to jest eldoka?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzisiaj jest dzień hip hopowy, więc kto lubi może się przejechać i sprawdzić np. jak się to gra u naszych wschodnich sąsiadów.
|
|
Upsss sorry HH pomyliło mi się z HC :)).
|
|
koncert jak koncert było dobrze, tylko nie wiem po co kupiłam bilet za 90zł skoro nie było żadnego after =/ organizacja do **** i 60zł w plecy =]
|
|
nie sprzet jest wazny a doswiadczenie i dobra intuicja. U mojej znajomej dr.Glebicki wykryl tygodniowa ciaze a sprzetu najnowszego nie ma (osobiscie nie lubie tego lekarza ale chodzi mi o jego podejscie do pacjentki a nie sprzet). Ten lekarz prowadzil jej ciaze, po porodzie zaczely sie u niej jakies problemy, miala torbiele, leczyla sie u niego ale kolezanka polecila jej jakiegos doktora z Bialego, ten to mial gabinet nowoczesny, sprzet z najwyzszej polki i nawymyslal jej tyle strasznych chorob, miedzy innymi bezplodnosc, kupe kasy wydawala na leki, wizyty, dojazd do Bialego i w trakcie tego leczenia w ciaze zaszla, tydz po tym jak sie dowiedziala miala miec specjalistyczne badania na droznosc jajowodow. Lekarz z super sprzetem okazal sie naciagaczem!! zmienila lekarza na Skretka w Lomzy, juz urodzila zdrowe dziecko, jajniki tez jej wyleczyl. Lekarze zbyt wczesnej ciazy nie chca potwierdzac bo to jeszcze wszystko moze sie zdarzyc i po co robic nadzieje. Ja mam takie porownanie z dentysta, chodzilam do straszej babki i bylo ok zachcialo mi sie zmiany na kogos mlodszego z nowoczesnym sprzetem i wszyszla lipa bo to co spierniczyla mi mloda, nowoczesna to potem na starsza musiala naprawiac a dla mnie byl podwojny koszt
|
|
Wiesz może, o której godzinie jest ten koncert i dokładniej w którym miejscu?
|
|
Zapraszamy wszystkich fanów breakdance’u na wyjatkowo taneczny dzień, 3 lipca w Piszu odbędzie się już czwarta odsłona Kroku Piskiego Stylu, a na nim dużo tańca i koncerty, na scenie amfiteatru wystąpią m.in. Eldo i Skorup. 3 lipca 2010 Miejsce: Amfiteatr PDK Pisz Start: 14:00 Wjazd: FREE Prowadzący: Rufin MC Jury: Jeziorskee (Lajony Kingz) Wezyr (N.A.S.A.) Rudy (Broken Glass 2) DJ’s: DJ Horba & Funk’B DJ Zielak Koncerty: Eldo Skorup Fazik i Paflow (beatbox) Loki i Elcabu (freestyle) Zielone Płuca Polski After: Graffiti Jam After Party Więcej: www.kps2010.pl
|
|
|
to bylo isc do niej zagadac, a nie teraz szukasz jej na 4lomza!
|
|
wiesz ja chciałem tam przyjść ;) ale po 8 miesiącach rekrutacji gdzie wszystko zaliczyłem.... wywalili mnie za jakieś mandaty bo se komendant główny wprowadził w październiku taki przepis ..... wydaja kasę na egzaminy dla ludzi których na końcu wyrzucają.. i każą przyjść jak mandat się zatrze po upływie 2 lat...... i znowu trzeba zaczynać wszystko od nowa.... gdzie tu jest jakaś logika....
|
|
Natalia 6700316 - gg ..:)
|
|
Więc szanuj rozmówcę swego i używaj poprawnie nicka jego. Ja Twojego nie przekręcam, nie wnikając w cel tego co robisz. Tego wymaga bynajmniej netykieta. A co do aluzji to aluzje możesz wyrazić w inny sposób niz profanowanie "nicków" swoich adwersarzy. To tyle tytułem wstępu i zakończenia jednocześnie, bo generalnie temat jak temat. Komendant powiedział pewnie, że chce podac info dla prasy, a jakiś dziennikarzyna zrobił z tego żałosny jak to ująłeś apel. I tu się z Tobą zgodzę, bo forma przekazu jest fatalna. Nie był raczej autoryzowany ów przekaz. No, ale wtopy każdemu się zdarzają. Alleluja i do przodu - jak to mówią, nie?:)
|
|
za jakies 30 tys
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |