Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Admin sprzyja kato-talibom |
Widziałem ją dzisiaj na wojska polskiego 25 tu gdzie jest taki ciąg kilku sklepów wychodziła z tej starej kamienicy ubrana była w krótkie białe spodenki chyba żółta bluzka bardzo mi się spodobała jak by ktoś znał jo poprosił bym o nr telefonu. Dziękuje i tylko bez głupich komentarzy proszę!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Admin sprzyja kato-talibom |
no wlasnie bo podobno na roznych sprzetach roznie to wychodzi, dzieki
|
|
Bydło jest tylko bydłem, raz w roku przemawia ludzkim głosem. Ale to jeszcze nie jest ten dzień. Nie dziw się że takie debilizmy wypisują .
|
|
W ostatnich dniach ktoś podprowadził mi moja pracę licecncjacką z Pelikana. Sądziłam że to było przypadkowe ale niestety, dana osoba (a była to chyba jakaś blond-włosa dziewczyna, z tego co mowiły pozostałe osoby z drukani) okazała sie być nie uczciwa i jej nie odniosła do drukarni. Praca była o "Funkcjonowaniu podatku rolnego w Polsce". więc jeśli ktoś otrzyma ofertę kupna gotowej pracy o takim temacie, odradzam bo to bedzie plagiat, ponieważ moja praca jest już w systemie. Jeśli ktos coś może wiedzieć to prosze o info na e-mail: veronica_187@wp.pl
|
|
ja pewnie sie bede wybieral 2 miejsca wolne.
|
|
Coś chyba nie bardzo wyszło bo bez echa na wszystkich łomżyńskich portalach. :):):):):) Ani fotek ani komentarzy :):):):) Jaka gwiazda taki koncert !!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli krótko mówiąc: DO DUPY :):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
info z neta.
|
|
tylko jak sam tytuł mówi Policja poszukuje Policjantów a nie nowych ludzi..... żenada.... DiDi
|
|
mandan zajrzyj do słownika!!!
|
|
terrorym_SLU kupiła bilet i nie było bzykanka??oj oj nie tak miało być. Ma zowsze Łomża
|
|
Polecam saloon fryzjerski Karola na ul.Dwornej obok Apteki, Pozdrawiam
|
|
bilety VIP to po prostu mistrzostwo :D nawet pan peja to wysmial...
|
|
Rodacy nie pozwólcie,aby pierwsza dama była tłustym kaszalotem!
|
|
Autor: twierdzalomza_pl (82.139.166.---) Data: 03-07-10 14:30 sprawcie youtue Peja Łomża i ktoś coś jak nie byłeś to zamilcz pajacu Nie mam w zwyczaju oglądać śmieci :):):): poważny człowieczku :):):):):)
|
|
Taaak ... zeby tak sami byli to by zobaczyli ... niby juz sie ten stan alarmowy skończyl pod koniec czerwca ale tam jeszcze pompy pracuja !!! rudy błazen z druhem
|
|
jo? haha
|
|
nawet tą firmą nie ma co zawracac sobie głowy pracowałam u nich prawie 6 lat i jak zblizał się koniec umowy i trzeba było dac umowę na czas nie określony to trzeba było iśc na miesiąc bezrobocia i wtedy na nowo zatrudniali przecież to nie normalne ale człowiek się trzymał niewiadomo po co.Towary przyjeźdzały różnie najczęściej po godzinach i tez nie było wyjścia człowiek się starał żeby było jak najlepiej a po tylu latach pracy dostał wymówienie meilem bez podawania żadnej przyczyny tak się traktuje pracowników więc nie radzę zawraca sobie głowy takim pracodawcą a buty to taki chłam że szkoda mówi na temat tej firmy to można pisac i pisac ale nie polecam
|
|
prosze o pilne odpowiedzi
|
|
Jeżeli praca zaginęła w drukarni , to ich problem . Radziłbym natychmiast zgłosić sprawę w dziekanacie : prace licencjackie nie są ujmowane w systemie . Ktoś , kto to zrobił, uczynił to z myślą sprzedaż tej pracy gdzieś w innym ośrodku, poza Łomżą. Jeżeli sprawa wyjdzie na jaw , możesz Ty mieć ciągania , nieprzyjemności włącznie z unieważnieniem obrony pracy (jeśli posiadasz jej kopię ) Pozdr.
|
|
opisz dokladniej jakos :D cynio buzia pupa nozka :)
|
|
Szczurek a mógłbyś mi to pokazać w praktyce? np przesłał ma maila swoje podanie...
|
|
Aż tak dokładnie to się nie przyjrzałem przeszkodziło mi w tym auto zaparkowane ale jak napisałem szczupła blądynka nie opalona wzrost tak z 170cm może z 17 gura 18 lat. Szła rano 10.15 Poszła tam w stronę kwiaciarni marzenia
|
|
gdy przeczyta to jak piszesz od razu się jej odechce ciebie poznać :)
|
|
PDG kartel i nic wiecej
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=282756&t=282756 zobacz ten link. To z naszego forum. Chyba Twoja praca. Polecam zgłosić sprawę na policję, niech sprawdzi IP z którego pisany był post i masz już złodzieja Twojej pracy licencjackiej.
|
|
Nie w salonie kosmetycznym, bo kosmetyczka Ci robote spierdoli, jak juz tak bardzo chcesz to sobie pojedz do Bialego, do studia piercingu ;]
|
|
jak znależc w kompie program do pisania word pad bo przez pomyłke wykasowałem .Albo moze ktoś wie jaki jest dobry?
|
|
O ile wykasowałeś go tylko z Paska Startowego to : Mój Komputer -> C: -> Program Files -> Windows NT -> Accessories i tam powinien być WordPad:)
|
|
nie mam windows nt na dysku C
|
|
...
|
|
jakos zadnej z moich kolezanek kosmetyczka roboty nie spierdo*ila ;] „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Witam czy ogłoszenie jest nadal aktualne mam 4 dziewczynki chętnie bym przyjęła ubranka.Czekam na odp.dziękuje
|
|
http://www.vimeo.com/13099266 link do filmu mojej produkcjii
|
|
Dużo ich potrzebujesz?
|