sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk na wałach a w tle mafia „melioracyjna”

Ja tam się wybieram ale też wątpie że się dostane

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk na wałach a w tle mafia „melioracyjna”

bylo do dupy

Re: Tusk na wałach a w tle mafia „melioracyjna”

Jak czytam twoje posty to pojawia się na moich ustach miły uśmiech.
Mi Polskie matki nie przeszkadzają i nic z tym nie mam zamiaru robić.
Tobie za to przeszkadzają czeczeni więc pytam się serdecznie co z tym chcesz zrobić?Dalej siać propagande?
Napisz list do rządu ,że to ci się nie podoba z załączonymi argumentami przeciw ludności czeczeńskiej.Może jaki Lepper czy inny grzechotnik się tym zainteresuje.
Pisanie z Tobą to jak walka z wiatrakami.

Wiem ,że tacy aparaty się zdarzają ,że widzą tylko czyjąś kieszeń no ,ale cóż i takim ludziom dajmy żyć.

Z zabraniem zasiłków się zgadzam.Czeczenom i polakom ,którzy siedzą na tyłku i ich jedyna rozrywka to stanie pod sklepem.Jak czyścić to czyścić i to równo.Czym jest kilkadziesiąt rodzin czeczeńskich w porównaniu do setek tysięcy polskich rodzin patologicznych.
Pracujesz ok.Nie pracujesz ,a żeś zdrowy jak byk ,żaden zasiłek ci się nie należy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org