Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ustawka Tuska z dopalaczami |
Ponawiam, szukam fryzjera, fryzjerki od włosów męskich. Mianowicie chciałbym sobie zrobić krótkiego irokeza. Która osoba by wiedziała jak to zrobić najlepiej:) ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ustawka Tuska z dopalaczami |
sprawcie youtue Peja Łomża i ktoś coś jak nie byłeś to zamilcz pajacu
|
|
Piszesz... Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie do: Komendy Miejskiej Policji w "Szczurowie".. w "" wpisujesz nazwę miasta w której takowa komenda się znajduję. Ważne, żeby się upewnić, gdzie są przyjęcia, ja wpisałem KWP i musiałem na szybko przepisywać swoje podanie, bo okazało się, że do KWP nie ma przyjęć.. W kwestionariuszu osobowym, w którymś punkcie trzeba napisać w jakich komendach chciałbyś/abyś pracować i tam wpisujesz dodatkowe komendy, w innych miastach i w ogóle..
|
|
Tu jest prośba o takie rzeczy pt "Wielka prośba" Jeśli ktoś ma niepotrzebne lecz w dobrym stanie meble kuchenne, dywany, meble ( szafki, stoły, półki, itp. ), telewizory, lodówki (oraz inne sprzenty AGD i RTV) oraz inne najpotrzebniejsze rzeczy do wyposażenia domu prosimy o kontakt z nr . 604284106 lub 503604554 . prosimy podawać konkretne informacje takie jak: mam stół w dobrym stanie ... \ nie wszystkie rzeczy będziemy w stanie zabrać więc w miarę możliwości będzie trzeba je dowieść we własnym zakresie... zebrane rzeczy będą przekazane dla powodzian z najbardziej zalanego terenu (Wilkowo) a konkretnie 2 wiosek . ... PROSIMY O PRZYCHYLNOŚĆ DO NASZEJ PROŚBY... byliśmy widzieliśmy .., to jest naprawdę potrzebne .!!! Dziękuję za chwile uwagi ;))) Paulin.;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |