sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do prezydenta

Ludzie czego Wy oczekujecie ? w Łomży oznakowania diodami ? ojj to chyba nie u Nas , predzej telebim postawia a na zakrecie Kosciół... na to pieniażków nie szkoda a Kosciołów i telebimow to w Łomży od huhu ..;/ zginał czlowiek przez głupote kolegi-który prowadził nie dośc ze chłopaczek bez prawka to i zapier*** ile wlezie, nie można obwiniac kogos kto zaprojektował te wysepki albo że sa zle oznakowane tam sie poprostu nie zapier*** trzeba uwazc i tyle,a chłopaka nic nie usprasiedliwia zeby pomyslal co robi nie doszło by do tragedii.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do prezydenta

Jakoś nigdzie na lokalnych stronach nie widziałem plakatu, reklamy , czy w ogóle wzmianki. http://www.myspace.com/festiwalrocknabagnie

Tutaj masz oficjalną stronę: http://www.rocknabagnie.eu/

dziękuję za info :)

W kafejce na Dmowskiego 1 c od 10.00

O.S.T.R..:D

po co to 100 razy piszesz pojebalo Cie???

Witam!
Która z Pań rodziła w tym szpitalu? Potrzebuje opinii.
Dziękuje za odpowiedzi.

w foto gabsie na starym rynku, chyba od 9.00

co wy wszyscy mozecie wiedziec,

ja proponuje Moleste, DGE jak najbardziej, do tego moze być Eldo, O.S.T.R. Reggae mogloby sie jeszcze pojawic NDK albo Jamal, Nefre jak bylo w Łomzy tej dobry koncert dali.

Donald przepraszam ale ja nie strzelam z palca informacjami i w temacie siedze od 2003/2004 roku..troche ksiazek przeczytalem na temat zywnosciowych jak i treningow...czesto takze przesiaduja na www.sfd.pl gdzie mozna nabyc nie bywalej wiedzy...nie uwazam sie za jakiegos specjaliste ale takze nie jestem "wymoczkiem" masz odmienne zdanie,chcesz podyskutowac to postaraj sie trzymac dyskusje na poziomie i ublizaj jezeli ktos nie ublizyl tobie...jezeli uwazasz inaczej to pozdrawiam i nie mam przyjemnosci na dalsza rozmowe

Szczebiotka nie ma za co.

Zawsze podziwiam twój talent i wtrącam od czasu do czasu swoje trzy grosze.

Miłych wakacji ozdobo tego forum . :):)

ja tam rodziłam w 2008, oddział taki sobie, niby odnawiany miał być ale z tego co słyszałam pochlapali tylko farbą , 2 sale są 4 osobowe, chyba jedna podwójna, jakieś izolatki a dalej nie wiem, bo reszta pozamykana była. jak rodziłam byłam sama na oddziale, następnego dnia jeszcze 2 kobietki rodziły i każdą w oddzielnej sali umieścili. pielęgniarki (z 1 wyjątkiem) super pomocne, miłe i naprawdę troskliwe. jak nie masz pokarmu to Ci na siłę nie karzą karmić tylko nakarmią maleństwo, mi nawet proponowały, żeby mała na trochę w nocy zabrać żebym mogła się przespać. mąż mógł ze mną siedzieć do 22 a mama już przed 7 rano była na oddziale, żeby mi pomóc i nikt się nie czepiał. miałam cc i same przychodziły dopytywać, czy nie chcę nic przeciw bólowego. w Łomży po 6 godzinach z łóżka zganiają, a tam nie pozwoliły mi się ruszyć przez 24h, przez co uniknęłam bólu głowy i kręgosłupa. lekarze też super, ja ciążę u dr Zaremby prowadziłam i on przeprowadzał zabieg. tak więc jeżeli nie masz wygórowanych wymagań lokalowych (pod tym względem jest tam kiepsko i jest tylko 1 łazienka na wszystkie sale) to z całego serca polecam. drugie dziecko zapewne też tam urodzę.

sie pytam bo robicie z byle czego ploty

na Prusa 8 popytaj

a mówią że nie ma głupich pytań

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org