Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyskryminacja katolikow w Polsce |
Dziwnie że w dużych miastach ZERO NABORÓW : KATOWICE - ZERO KRAKÓW - ZERO LUBLIN - ZERO Podobnie jak w kwietniu....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyskryminacja katolikow w Polsce |
wkurzają mnie tacy "społecznicy" co to nie mają auta i się nie zgodzą żeby za ich blokiem powstał parking bo sam nie ma auta i chyba jest mu lepiej jak auta stoją mu pod klatką
|
|
nie, nikt
|
|
-Jaką korzyść odnosi Polska z tego, że Czeczeni żyją z zasiłków? Jaką korzyść odnoszą kraje europejskie gdzie polskie matki siedzą z dziećmi urodzonymi w tych ów krajach i biorą ogromne pieniądze?Zapytaj Niemca lub Anglika czy jest mu żal.Nigdy się nad tym nie zastanawiali bo uczciwie pracują i dostają wysokie pobory. -Jaką korzyść odnosi przeciętny Łomżynianin z tego że są tu Czeczeni? patrz wyżej. -Dlaczego ogromna kasa idzie na Czeczenów zamiast dla chorych ludzi w szpitalach, zamiast dla bezdomnych psów, zamiast dla emerytów ? Zapytaj polskich władz ,a nie bez argumentów atakujesz obce Tobie osoby. - Dlaczego emerycie przymierają głodem a Czeczenów stać na wszysko? Trzeba było odkładać lub pracować w dobrze płatnej pracy (czyt. Zus). Czy to wina czeczenów ,że masz tak niską emeryturkę?Sam kombinuję by mi było lepiej.Nie zwalam winy na innych za moje niepowodzenia. Pamiętaj nawet Salomon z pustego nie naleje. Nie nie czepiaj się moich błędów ortograficznych bo rzadko się zdarzają. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
określ sie czy ty baba czy chłop chociaz :D
|
|
jutro
|
|
jaja jakieś? możliwe, bo na zaoczną administrację za darmo jest tylko 60 miejsc. Ciekawe jak uczelnia rozwiąże ten problem?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |