Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy nastąpi upadek SLD w Łomży,po wyrzuceniu z SLD Czerniawskiego? |
Krzysztof Ja się piszę. Co trzeba zabrać i na ile rezerwować czas ? Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy nastąpi upadek SLD w Łomży,po wyrzuceniu z SLD Czerniawskiego? |
Łomża sama się nie odwróci twarzą do Narwi. Heniek chyba ma troche racji - to trzeba czuć. Nadzieja w tym, że Łomzyniacy - jedni i drudzy - wyjdą z opłotków i pomyślą trochę odważniej o przyszłości. Zagospodarowanie (rewitalizacja) brzegów rzeki to świetny temat na partnerstwo lokalne. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A to dlaczego jak zwijali ostatnio paru "kolesi" to przyjechało AT z Bialegostoku??
|
|
Siedziby niestety jeszcze nie mamy, ale caly czas trwaja prace z tym zwiazane. Jezeli chodzi o czlonkostwo to czywiscie mozna zostac czlonkiem AL. Chec dzialania, troche pomyslow i bedzie spoko :-) Dokladne info podajemy bezposrednio osobie zainteresowanej :-) Zapraszamy serdecznie
|
|
PS: poprawiam: nie 0,02% ale 0,45 % wykorzystania funduszy UE (to niby wieka róznica, ale i tak efekt gówniany). Pozostałe twierdzenia podtrzymuję.
|
|
Ciesze sie ze mnie jeszcze Pamietacie .. ... . Takie spotkanie Bylo By bardzo MIle ..... Ale kiedy ja przylece ......... ale moze o tym juz prywatnie . evaa ----- siostrzyczka . noprosze mam siostre ..... cos nowego pozdrowonka evuniu :) Bratniak
|
|
i jeszcze fajna mapka! :D http://passport.panda.org/images/maps/europe/polandmap.gif (coś jest nie tak z linkami........ dwa linki które są w tekscie też "okleiłem" [' url ']ami..... a link się nie stworzył :( ??) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Pamietam o krzysku, dlatego tez zaproponowalem termin 02.V.2003 no chyba ze planujecie dwudniowa imprezke to wtedy ja sie wylaczam z moim pomyslem. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
a ja nie mam narazie samochodu:P
|
|
Oddanie autostrady do użytku planuje sie na na lata 20 przyszłego stulecia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |