sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budżet obywatelski-proste pomysły

a mi ostatnio ukradli buty adladasa z klatki !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budżet obywatelski-proste pomysły

alfik89 który rocznik twojego explo, bo jak 91-01 to masz skrzynkę a4ld albo a4lde i olej = filtr należy wymieniać. Dajesz klasę dextron 2 albo dextron 3 - zależy który rocznik. Przy całkowitej wymianie wejdzie 8,5 litra. A w ogóle, dlaczego chcesz zmienić?

Karolina a jak Koza wlezie ,albo jak w Myszyńcu rowerzysta chrapie na ciepłym asfalcie to jak trzeba się zachować no wytłumacz to dla prostego chłopa taka mądra baba jesteś.

kafar211 :D przecież ja nie sprzedaje nic sam dla siebie rozpisałem zagadnienia z neta ;) duzo czasu i zachodu to zajmuje.. ale nie okłamujmy się.. nie od dzis wiadomo ze najlepiej sie uczymy gdy czynnie uczestniczymy w tworzeniu np takich odpowiedzi.. zwłaszcza że pytania na egz niby proste.. niby kazde sie kojarzy.. ale możliwosci odp bardzo podobne np jedna inna a 3 bliźniacze i różniące sie jednym słówkiem dlatego ważne by sie dokładnie uczyć a nie tak jak na studiach.. metodą skojarzeń.. tu to nie wystarczy bo będziecie musieli sporo strzelac :D bo wiele odp wyda sie podobnych.. a co za tym idzie prawdopodobnych ;)

PS a co do praw autorskich.. są tez pokrewne prawa.. mozna opracować czyjeś teksty tylko zdaje sie wtedy trzeba dać w cudzysłów to co cytujesz.. tak samo jak np w pracy mgr.. która pisząc jak cytujesz to jasno zaznaczysz to i nie łamiesz praw autorskich ;].. nie wiem jak z tym w testach nosfxa było bo jak mówie ja sam swoje opracowałem dla siebie ;-)

a ja tylko odniosłem sie do jednego z zarzutów który kiedys dawno sie pojawił gdzie ktos pytał czemu na pytanie o zblizonej do tej co przytoczyłem treści daje przeciwieństwo odp.. toć tylko podsumowałem bo ja tez tak w kilku pytaniach zrobiłem ze zeby wiedzieć czego nie wolno.. to wystarczy sie nauczyc co wolno a z tego wynika że.. reszty nie wolno.. tylko o to mi chodziło :D swoją droga nie ma sie co kłucic tu.. lepiej dajcie jakies przykłady z tego coi Wy mieliscie na testach :) to napewno sie ludziom bardziej przyda ja juz swój gest wykonałem.. sprawozdanie z całych egzaminów dałem.. i nie ma co panikowac..
====złota metoda====
do sprawnosci ćwiczyć.. do wiedzy sie uczyć do psychologicznych sie uspokoić!! a do wywiadu po prostu siąśc na cjwile i pomysleć jaki jestes co możesz dać z siebie.. bądź spokojny i wyluzowany.. stanowczy pewny i bedzie git!!

Bogusław Bazydło

możliwość późniejszej pracy

a co to za robota gdzie trzeba jezdzic ??

Treść jest ukryta

Wybiera ktoś się na administracje zaocznie do PWSiP?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org