Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny przykład kato-prawicowej hipokryzji |
ja ci powiem tak: dostać się a potem tam utrzymać to dopiero sztuka...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny przykład kato-prawicowej hipokryzji |
Jeden zobaczył ze drugi wyciągnął z konta dużą sumę i pyta: -Po co Ci tyle pieniędzy? -Porwali mi teściową i żądają okupu. -Ja bym nie dal. -Ja też, ale powiedzieli ze jeśli nie zapłacę to ja sklonują
|
|
Balthazar2205 slimak to ci w oko napluł Ofiaro Pęknietego Kondona burczymucha to nie twoja winna ze najwyraźniej pokrzywdzony jesteś przez los.
|
|
na prusa są ruskie papierosy sprzedają nieletnim
|
|
Szczebiotka w dupie bylas I gowno widzialas piojedz sobie kocmoluchu gdziekolwiek do wiekszej metropolii np do rio to zobaczysz jak wyglada zacofanie
|
|
szczebiotka ,jak dla ciebie to polecam wakacyjny pobyt w Choroszczy z dobra dawka leków
|
|
a tam zaraz ukradli, pewnie ktoś pożyczył ;P
|
|
w tym roku przerabane woda wysoka i plazy chyba nie będzie - bo jak woda opadnie do pryzwoitego poziomu to zanim urzedniki się zabiora za jej przygotowanie to będzie koniec wakacji - na dodatek zamknęli basen i jest wesoło. rudy błazen z druhem
|
|
Na otwarcie igrzysk poproszono łomżyńskie kluby sportów walki o przeprowadzenie pokazów, Aikido, Taekwondo i Karate miały na otwarciu przeprowadzić swoje pokazy. Niestety ku zaskoczeniu wszystkich obecnych, prowadząca po pokazie tańców ludowych podziękowała za przybycie i zakończyła uroczystość :-). Organizator wykazał się niesłychaną arogancją, najpierw zaprasza, a później robi takie rzeczy. SKANDAL i WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To miasto schodzi na psy !!!!!!! Ma zowsze Łomża
|
|
Witam od której do której mozna dzisiaj zaniesc papiery do szkoly chodzi mi o swiadectwo i zaswiadczenie o wynikach egzaminu gimnazjalnego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |