Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wciąż musimy walczyć ze zmorą komunizmu |
kwiaciarnia w cauflandzie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wciąż musimy walczyć ze zmorą komunizmu |
Najskuteczniej pomoże Szczebiotka. Jedna doba sam na sam, i zapomnisz nie tylko o byłej imprezie, ale również jak się nazywasz.
|
|
Dziekuje wszystkim za porady, mam nadzieje ze dojde do siebie
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=kdNtoaVhlxc&feature=related nie wiem czy to Hiszpania, czy zadupie?
|
|
taki mocny w gębie ?
|
|
NIE STRASZ NIE STRASZ BO SIE ZESRASZ
|
|
polknij dwa surowe jajka, wsysajac, wydmuszki zachowaj na pozniej, odzywiaj sie sama chuda ryba, przez tydzien, co do zielenizny, ona ci nie pomoze, wystrzegaj sie
|
|
Legendarny_Obywatel - bo jak chcesz to dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy
|
|
Legendarny_Obywatel zmień Ty kanał d**lu Ty , nie rób z siebie tak naprawdę tego luja
|
|
Czytacie te posty dwa pajace to napewno jestescie z lomzy a jak tak to zapewne sie znamy jak nie to mozemy sie poznac ja nie dygam...To nie lomza ja nie ukrywam sie za kompem...Jak cos wam nie pasi dawaj 8696288
|
|
Balthazar2205 , dlaczego masz w opisie gg "szukam sponsora" ? Borys-50
|
|
Legendarny_Obywatel : <~rzetelny_obywatel>CO JEST CO JEST <~rzetelny_obywatel>DZIEŃDOBRY <~śmierdziel>hahahaha ten przylazł <ChUlIGAN> <~(33>rzetelny mieszka na prusa 8 <~rzetelny_obywatel>na prusa 8 mam <~rzetelny_obywatel>mam swoje <~rzetelny_obywatel>biuro <~(33>na prusa 8 Twoja stara targa <~śmierdziel>rzetelny jest włascicielem całej Łomży <~śmierdziel>nie denerwowac go <~rzetelny_obywatel>zgadza sie obywatelu <~rzetelny_obywatel>obywatelu śmierdziulu masz misje <~rzetelny_obywatel>skocz mi po zakupy do sklepu <~rzetelny_obywatel>taki quest <~(33>a obywatelu h()ju? <~śmierdziel>nie wyzywaj go debilu, wiesz co on moze ci zrobic? <~śmierdziel>on ma cala wladze w garsc :) czat wp/lomza
|
|
SP4_1234 MAM TWOJE DANE ZARAZ JE OPUBLIKUJĘ
|
|
arabski , najpierw opublikuj swoją pracę maturalną :)
|
|
boski gregor to twoj 2 post na forom i juz sie sadzisz skad ty jestes slimaku gadaj kto cie poprosil zebys sie udzielil albo postawil vikinga???? co do pracy to niestety ja jutro tam ide a ty do nastepnej kuroniuwy gnij w betach do 12.oo i mecz sie jak wrocic do polski i wytlumaczyc niepowodzenie znajomym....Pamietaj kuroniowa sie skonczy juz niedlugo a nowe przepisy sa ostre.Wrocisz do kraju i tam zaplaczesz...Odemnie 3 h..e w bok
|
|
chyba 3LO lepiej Pozdrawiam.
|
|
on juz byl schwany tylko go dziad podniosl w bialym frajer potem on dziada zajebal do wora
|
|
pa skarbie do najbliższego twojego wpisu
|
|
siema balthazar2205 i tu cie pełno,a znasz wogule g.... a
|
|
bardzo smieszne
|
|
kota w butach
|
|
Balthazar2205 ty Ofiaro Pęknietego Kondona
|
|
dawno sie z nim nie widzialem ostatnio w niezbyt milej miejscowosci hahaha i ulotnil sie jak masz kontakt to pozdrawiam nie moge ci tu napisac kto.....
|
|
baltazar koleszko ... wpadnij na prusa 8 to ci pokaze ...........jak sie zestraja cb radio!!!
|
|
wezmiesz chyba na glowe...chwalipieto
|
|
Autor: P@wcio (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-06-10 23:40 Dokładnie dlatego jeżeli to coś z nowszej generacji ja bym osobiście nie szukał w naszym mieście. Jedź do jakiegoś dobrego serwisu najlepiej forda i tam załatw sprawę.Ja sam muszę się do Breczko wybrać ze swoją. I z tego co mia już powiedzieli oleju się nie wymienia sprawdza się poziom ewentualnie dolewa i wymienia filterki. Byle nie do Ostrołęki, bo te patafiany się na niczym nie znają... Oleju się może i nie wymienia, ale jak wymieniasz to poczujesz różnicę...
|
|
a mi pod pierdolili samochod dwa lata temu, wyplacili odszkodowanie, i mam teraz sliczne , nowiusienkie cacko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dolozylam z wlasnek kieszeni , i mam ostatni krzyk!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |