Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święto odzyskania wolności |
baltazar czemu jestes taki opryskliwy w stosunku do podlasiaka. sam wyj.j e. bales na jakas wyspe pewnie mieszkasz w jakiejs zaje.....anej piwnicy. lepiej wez sie za pompowanie materaca
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święto odzyskania wolności |
podlasiak jak bys mieszkal na prusa 8 to jsuz dawno by cie stond na kopah wyniesli ! !
|
|
Cisza Obywatele! wogóle czego ta konwersacja dotyczy. Proponuję zamknąć temat i nie udzielać się bo mogą mieć co niektórzy kłopoty. A Tobie podlasiaku za te oczernianie wypiszę mandat. A co do dziadka Dziadek Grand jest spoko i proszę go nie oczerniać ponieważ pracuje w mojej agencji i jego zadaniem jest Informowanie kierowców przez CB radio co się dzieje w danym momencie w naszym mieście. Amen
|
|
Mocny taki silny K.RWO jestes? dawaj zatancze z Toba szma.to dawaj Cweliku gdzie mam podjechac ??
|
|
dmuhnij baranowi w dupe asz mu siem rogi wyprostujom !
|
|
te ku*wa Twoje fiuk fiuk fiuk ja Ci powiedzialem Ty zamilcz lepiej rudy błazen z druhem
|
|
payonk frendzlu moze ty mieszkasz w zjeb...j piwnicy pewnie w hafnafiordur bo na tyle cie stac czxego sie wpierd...sz jak cie nikt nie zaprasza.Taki mocny w gebie czemu sie nien spotkasz dojede lub spotkamy sie w polowie drogi...
|
|
Będe lał z baltazarem po kolei gnojostwo lepiej bójcie się lamusy bo nie wiecie z kim macie do czynienia
|
|
SP4_1234 ty to wracaj do wojny z cb....nie wtrancaj sie miedzy doroslych... Ma zowsze Łomża
|
|
cioto ja nie mam gg za stary na to jestem.... rudy błazen z druhem
|
|
damy sobie spokój,jesteś godnym przeciwnikiem ale przyznaj jestem lepszy,wyprowadzić ciebie z równowagi to była czysta przyjemność Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |