niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
święto odzyskania wolności

baltazar czemu jestes taki opryskliwy w stosunku do podlasiaka. sam wyj.j e. bales na jakas wyspe pewnie mieszkasz w jakiejs zaje.....anej piwnicy. lepiej wez sie za pompowanie materaca

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: święto odzyskania wolności

podlasiak jak bys mieszkal na prusa 8 to jsuz dawno by cie stond na kopah wyniesli ! !

Cisza Obywatele! wogóle czego ta konwersacja dotyczy. Proponuję zamknąć temat i nie udzielać się bo mogą mieć co niektórzy kłopoty. A Tobie podlasiaku za te oczernianie wypiszę mandat. A co do dziadka Dziadek Grand jest spoko i proszę go nie oczerniać ponieważ pracuje w mojej agencji i jego zadaniem jest Informowanie kierowców przez CB radio co się dzieje w danym momencie w naszym mieście. Amen

Mocny taki silny K.RWO jestes? dawaj zatancze z Toba szma.to dawaj Cweliku gdzie mam podjechac ??

dmuhnij baranowi w dupe asz mu siem rogi wyprostujom !

te ku*wa Twoje fiuk fiuk fiuk ja Ci powiedzialem Ty zamilcz lepiej

rudy błazen z druhem

payonk frendzlu moze ty mieszkasz w zjeb...j piwnicy pewnie w hafnafiordur bo na tyle cie stac czxego sie wpierd...sz jak cie nikt nie zaprasza.Taki mocny w gebie czemu sie nien spotkasz dojede lub spotkamy sie w polowie drogi...

Będe lał z baltazarem po kolei gnojostwo lepiej bójcie się lamusy bo nie wiecie z kim macie do czynienia

SP4_1234 ty to wracaj do wojny z cb....nie wtrancaj sie miedzy doroslych...

Ma zowsze Łomża

cioto ja nie mam gg za stary na to jestem....

rudy błazen z druhem

damy sobie spokój,jesteś godnym przeciwnikiem ale przyznaj jestem lepszy,wyprowadzić ciebie z równowagi to była czysta przyjemność

Ma zowsze Łomża

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org