sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
parada podlaskiego w Łomży? BOJKOTUJCIE

telefon był na umowe :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: parada podlaskiego w Łomży? BOJKOTUJCIE

Legendarny_Obywatel co kolwiek brałes nie PRZESTAWAJJJJ!!!!!!!!!!!! he he

Mam pytanie do kalam i crank ... czemu odpowiadacie na pytanie Ann658?

Sorry, ale jeżeli piszecie jakieś bzdury i bezsensownie żartujecie to po hu**, że tak skromnie powiem się wypowiadacie? <lol>

crank
"nie, nie ok, głupia.
jak nie chcesz zeby ktos ci sie wpierniczał to po kiego wała na forum piszesz."
--- to mnie zdziwiło... o.O wiesz... sorry, udajesz nie wiadomo jaką mądrą dziewczynę ...pouczasz innych, a sama piszesz brednie na forum ... totalnie, i powiec kalam kto tu ma jaki iloraz inteligencji ...?<brawo>

kalam
"Jakaś okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe."---- tępy jesteś ty i to bardzo :) wypowiadasz się na forum w jakim celu? a może na to pytanie też ci brak SENSOWNEJ odpowiedzi? no jasne ... pf O.o "zfrustrowana pudernica" wiesz jeżeli nerwy tak nazywasz to gratuluje mózgu <brawo> :)))... jak by ci jakiś pajac ,a nawet kilku wypisywało na forum na którym miał byś nadzieje że ludzie NORMALNI odpowiedzą normalnie po LUDZKU na proste pytanie ,a wypisywali by jakieś bzdury bezsensowne i wyzywali byś nie był ...jak ty to nazywasz zfrustrowany? O.o jesteś mega <brawo> ...
"Pudernica" -- założę się że twój tata do matki mówił tak jak byłeś mały...widziałeś,słuchałeś ,a teraz na forum se gadasz...kolejne brawa <brawo>...
"bez poczucia humoru"...hmm... wiesz powiem ci że Ann654 ma z was teraz taką polewę że to brak słów ; DDD ,a ja razem z nią <lol2> buahahahaha <lol2> <Ok>

A co do tej "tępej" poczytaj siebie i Ann654, zobaczysz kto jest tępy :)) <gratuluje rozumu> <brawo> :)))

Żeby nie było że kogoś obraziłem bo mówiłem w jak najbardziej grzecznym podejściu :)) <Ok> i nie cytujcie moich słów tylko czytajcie ze ZROZUMIENIEM....chodz wątpie że wiecie o co chodzi... jak na pytanie Ann654 nie znacie odpowiedzi <lol> O.o...

P.S jeżeli chcecie obrażać Ann654 to obrażajcie też mnie bo jak na razie ona wam próbuje przemówić do tych waszych małpich mózgów i powinniście jej za to dziękować... ,a i sorry za błędy jak jakieś są ... :PP

;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

i znowu reklama strony alegro:)))

chodzi mi o kategorię B i C

wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Najtaniej masz w pks na piłsudskiego 799zł.I super instruktor Robert,zdałam za pierwszym razem.

siennicki najlepszy, drugi w rankingu zdawalności i pierwszy w cenie

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

ludzie ogarnijcie się. To forum jak, widać po was, jest pełne debili. Wszyscy odważni bo siedzą w domach. Powodzenia w przyszłym życiu.

PS: i jak tu Łomża ma się rozwijać z takimi mieszkańcami, chociaż głupich nie sieją - sami się rodzą.

DiDi

Najpierw zdaj B a dopiero później myśl o C. Jeśli chodzi o ceny to faktycznie w PKSie najtaniej, co do zdawalności to nie wiem. Ja polecam Gruszfelda albo Ferenca, to odnośnie kat. B. Natomiast kategorię C polecam zrobić u Borawskiego, ma najnowszy samochód, taki sam jak w WORDzie, dobrego instruktora i niezłą cenę ;)

Witam, ja osobiście bardzo chwalę sobie OSK Ziko. Jestem z Wrocławia, ale przyjechałam do babci na wakacje i zdecydowałam się zdawać prawko właśnie w Łomży, mimo tego że cały kurs miałam ukończony we Wrocku. Miałam tam 2 podejścia, które nie miały pozytywnej oceny u egzaminatora... Przyjechałam do Łomży, wzięłam 10h u pana Zdzisława i udało mi się za 1razem! Pan jest wymagający, konkretny, ogólnie to osoba doskonale znająca się na rzeczy i dobrze ucząca. Po kursie we Wro nie umiałam parkować, natomiast pan Zdzislaw nauczył mnie i parkowania i opanowałam sprzęgło, żeby auto nie gasło i wiele innych rzeczy na które poprzedni instruktor nie zwracał uwagi. POLECAM OSK ZIKO! Pozdrawiam :)

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

widac dla niektórych myslenie jest zbyt duzym wyslikiem, przeciez zamiast uruchomic mozgownice mozna kogos zjechac.

Proszę o kontakt, o pozostałych kwestiach nie będę wypowiadał się na forum.

Witam, mam do sprzedania dwie parki damskich butów:
1) śliczne,czarne czółenka Jennifer z CCC, rozmiar 36, bardzo wygodne,noszone tylko jeden raz na wesele,fotki wyślę na e-mail,cena do uzgodnienia.(+nowe fleki gratis)

2) oryginalne butki sportowe Adidas Stabil, rozmiar 37 1/3 idealne na salę, do gry w piłkę ręczną i nie tylko, stan bdb, zdjęcia na e-mail,cena do uzgodnienia.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mail Alexiaa092@wp.pl
W obydwu przypadkach wyśle dużo szczegółowych zdjęć,wszystko do ugadania.Pozdrawiam

NA PRUSA <<8>> podobno mieszka mieszka zajebiste Ciacho idealny Kandydat na meża Prasuuje pierze gotuje zmywa Cud miód chcesz namiar ???

Juz juz jest nadzieja ze do wieczora sie zrobi a Tobie moge wysmarowac KWASEM SIARKOWYM

napewno kopac dzialke od tylu

hmm tanie te dzialki, chociaz na narkotykach sie nie znam ale 6,2 za dzialke to chyba tanio

puknij sie w leb ctioto

POSŁUCHAJ GÓWNIARO DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ

to wpieprzaj zielone kartofle za miedza!

... & vice versa!

zlosnica -wez tego faceta dobrze za jaja, bedzie za Toba biegal

no wlasnie ale gdzie sie mozna dzis pobawic w miescie ?
pewnie dzis bedzie duzo ludzi wszedzie :/
a moze jest jakis nowy nie odkryty lokal - ktos ma jakies namiary ?
pozdroff

prosze o zablokowanie osoby piszacej pod nickami typu antyhasbarowiec stop klamliwej hasbarze etc. z adresu (---.cpe.net.cable.rogers.com)

jest to jakis niespelna rozumu nieszczesliwy czlowiek, siedzacy za granica i siejacy swoje chore rojenia na naszym lokalnym portalu, ktory chyba nie sluzy do uprawiania antysemickiej propagandy ?!

wiem ze to miasto jest w zdecydowanej czesci prawicowe, ale mysle ze nie kazdy prawicowiec ma poglady zbiezne z tym nieszczesliwym panem, ktoremu w zyciu cos nie wyszlo i pluje jadem naokolo.

wchodze od czasu do czasu na forum i licze na jakies informacje, humor, rozrywke, ale nie na powtarzanie w kolko linkow do bibuly i patologicznej nienawisci do <koszernych>.

pozdrawiam

Ten salon jest ...

@luiza.b (---.lomza.mm.pl)

ty chyba jeszcze prawdziwego zyda w zyci nie spotkalas, a juz napewno nie jechalas metrem stojac kolo takiego smierdziucha. moze klient ma poprostu racje, bo w takim towarzystwie przyszlo mu zyc.

hahaha

w kolnie nawet jakis boks ma być:D:D szkoda ze w łomzy takich rzeczy nie organizuja;p

Statystycznie najlepiej wypada gimnazjum nr. 1.
Możliwe że przez dużą liczbę uczniów mają statystycznie więcej "rodzynków" do wygrywania konkursów krajowych.

mikelo jeśli miał dziurę w podłodze tzn że nie było czego konserwować ;P załatali mu dziurę bitexem i tyle, a co mieli zrobic? klient chciał konserwację to dostał, z tym że mogli go poinformować że podłogi nie ma w sachodzie.

dodam tylko że ceny zawierają koszt materiału

polecam na ul Korczaka 20 sam kiedyś tam robiłem ( miałem rdze na baku paliwa )

O firmie Dantex można powiedzieć dużo ale napewno nic dobrego, rotacja ogromna mało kto wytrzymuje zmiany nocne jeśli jeszcze takowe są. Dużo nadgodzin, nikt nie może wyjść o czasie z pracy ponieważ jest to źle widziane przez szefową, ktora wymyśla obowiązki po godzinach ( uprzątnięcie miejsca pracy, przekazanie obowiązków itd..)trwa to zwykle od godz do dwóch w zależności od obowiązków, nigdy nie zapłacone. Ekipa ok na magazynie, wporządku chłopaki, natomiast kasa główna 3 lub 4 stałe kasierki które są w firmie od lat dają się mocno we znaki szczególnie jedna donosicielka szefowej pani X,zabiera się za układanie faktur jak szefowa na horyzoncie, bardzo przyjaźni sie z główną księgową panią X, która jest prawą reką szefowej i kapo nr 1 w firmie, potrafi pochwalić i w tym samym czasie za plecami, zgłosić wniosek o zwolnienie. Jedna Pani bardzo sympatyczna Pani S. Pozdrawiam Pania S. Faworyzowane są osoby które posłusznie wykonują wszelkie rozkazy dla nich też przewidziane są premie zwykle o 300% wyższe niż dla pracowników szeregowych.To na tyle powodzenia w pracy.

Ma zowsze Łomża

Światła działały!!! Policja pilnowała żeby kierowcy nie najeżdżali na szkło z wypadku i samochody skręcając z legionów na sikorskiego musieli jechać większym łukiem.

jak ja i małpa@ jechaliśmy to nie działały i nie wprowadzaj ludzi w błąd ;P

A jak chcesz luizo już być taką "uczciwą i sprawiedliwą duszyczką"to poproś administratora o usunięcie również niejakiego paplICKa ,który nagminnie obraża i" pluje jadem" na kościół,katolików,tego już nie zauważyłaś?

Proszę o zbanowanie jakie to żenujące,przecież w/w antyhasbarowy jest non stop banowany,po za tym nie tylko on,duża większośc tematów o tematyce zw.z żydami jest usuwana ,DLACZEGO?rozumiem usuwanie tematów antysemickich itp,a w/g co niektórych wszystkie tematy są antysemickie choć niejednokrotnie "przytaczane"z wiarygodnych żródeł!
Co tylko i wyłącznie potwierdza to tu czytaj:Biuro do spraw globalnego antysemityzmu przy departamencie stanu USA, którego szefem jest Gregg Rickman, sprecyzowało w dwunastu punktach jakoby typowe antysemickie poglądy. Ironią losu jest fakt, że poglądy zawarte w tych dwunastu punktach, często można czytać w pracach pisarzy żydowskich, krytycznych wobec programu i działania radykalnych sjonistów, włącznie z działaczamia żydowskiego ruchu roszczeniowego.

Tak więc punkty te stwierdzają:
1. że antysemickie jest jakiekolwiek twierdzenie, że mniejszość żydowska kontroluje rząd, media i międzynarodowe finanse oraz handel.
2. że antysemityzmem jest ostra krytyka Izraela.
3. że antysemityzmem jest krytyka byłych i obecnych przywódców Izraela
4. że antysemityzmem jest krytyka talmudu, kabały, literatury i religii żydowskiej
5. że antysemityzmem jest krytyka lobby Izraela i uległości wobec niej rządu USA
6. że antysemityzmem jest krytyka Żydów-sjonistów za popieranie globalizmu
7. że antysemityzmem jest krytyka Żydów z powodu ukrzyżowania Chrystusa
8. że antysemityzmem jest krytyka dokladności sześciu milionów ofiar Holokaustu.
9. że antysemityzmem jest krytyka Izraela jako państwa rasistowskiego
10. że antysemityzmem jest twierdzenie, że działa „konspiracja sjonistyczna.”
11. że antysemityzmem jest twierdzenie, że Żydzi wywołali rewolucję bolszewicką
12. że antysemityzmem jest krytyka jakiegokolwiek indywidualnego Żyda.

Skończcie z tą propagandą i cenzurą w INTERNECIE!!!

A ja też chętnie bym się napiła tak aby uciec od codzienności.

hmm ja zazwyczaj kupuję na Mickiewicza u Pana Michalaka. Ceny nie są najgorsze.

To jest nasze prusa 8 !

Uwaga!!! nabity :)))))

@sura co ty kurde pieprzysz człowieku ?

Czy miasto dofinansowuje kościoły ?
NIE!
Bo kościół to nie instytucja państwowa...a święte pomniki są odnawiane tylko za kasę z corocznych kwest więc nie odzywaj się w temacie gdzie jesteś zielony/na.
Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Witam

mieszkam od dwóch mcy w Łomży, mam rodzinę ale czasem miło byłoby wyskoczyć gdzieś z koleżanką. Mam 29l., pracuję zawodowo, lubię sport - siłownia, aerobik oraz zakupy, taniec.
Moja oferta jest poważna i czekam tylko na poważne oferty.
szukamp1@o2.pl

Ludzie nie dajcie sie nabic w butelke.....az sie roi od oszustow :o(

hmm dobrze i tanio nie idą w parze, jak z budowlańcami :) jak chcesz to poproś ucznia gimnazjum - za 100zł będzie sklep... Słyszałem że w Zambrowie jest taka firma, ale oni nie robią stron dla lokalnych firm, raczej zagraniczne lub ogólnopolskie projekty... Dobrzy są ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org