Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie jeden pacjent w szpitalu usłyszy :( |
Klamco tak na pozegnanie to też cytat z mojej wypowiedzi",takich ludzi należy uświadamiać i uczyć w szkołach czym był dla wiellluuuu ludzi nazizm,faszyzm itp oraz ile cierpienia z niego wynikło!!!."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie jeden pacjent w szpitalu usłyszy :( |
Najzdrowszy chleb jest z mąki orkiszowej. Orkisz znali ludzie w Europie już w XII w. Przeczytaj sobie o św. Hildegardzie. A ja taki kupuję pieczony w Piekarni Zawady.
|
|
czyli lubisz :P
|
|
Na przeciwko targowiska - Opel Astra II, skrzynia automat 120zl/doba 500zl kaucji Łąkowa - VW Golf 3 b+g 120zl/doba 500zl kaucji + jeszcze jakieś tam samochody
|
|
Słuchaj koleszko , po pierwsze to masz w sprawie tego czy koncert się odbędzie czy nie , tyle do powiedzenia co żyd za niemca . Po drugie nie znasz Peji osobiście a się wypowiadasz na temat jaki to on jest zdemoralizowany i tak dalej . Po prostu jak niestety większość zmanipulowany jesteś przez " niby media " które zacofanym i nie mającym własnej opini ludziom potrafią każdy farmazon wcisnąć .
|
|
Wiesz co myśle że moze najpierw odsuńmy zdrajców na górze tak dla przykładu co myślisz?Wszystkie sprzedajne antypolskie i niepolskie scierwa szkodzące i wyprzedające nasz kraj,scierwa które są prawdziwym zagrożeniem!
|
|
nom w czerwonym borze siedzi ten czeresniak co po pijaku uciekal przed psiarnia i chcial jednego rozjechac a drugi to ten co na przykoszarowej dzieciaka przejechal 2 razy bo raz bylo mu malo...nie winni ludzie powiadasz,pewnie masz tam rodzine....kurw** kurwie lba nie urwie nie?!
|
|
naprawdę szkoda mojego czasu.....nic nie rozumiesz ,może kiedyś ci to wytlumaczę,dodam tylko że idziesz złym tropem( Dystroier )-doceń to!
|
|
kochani to powiedzcie mi jeszcze tylko gdzie mogę je kupić :)
|
|
[*] [*] [*] [*] [*] [*] lubie janka no
|
|
Dystroier poziom twoich wypowiedzi swiadczy tylko o srodowisku z jakiego pochodzisz takze nie zamierzam prowadzic z toba dyskusji
|
|
cziki tiki tak ;d
|
|
Podobno dzisiaj ma sie odbyc jakis festyn z Okazji Jana jakis koles wczoraj na CB mowil ze Organizuje festyn nie wiecie może gdzie on sie odbedzie dokladnie i w jakich okolicznosciach chetnie bym się wybrała z dzieciakami mówił że WATA CUKROWA bedzie za darmo KARUZELA itp ........ ??????????
|
|
Dobrze że nie Peji ;]
|
|
festyn w nowogrodzie w sobotę od godz 17.00 nad rzeką przy skansenie ma byc zespół focus i żubry z hajnówki a póżniej przedstawienie noc sobótki a na koniec pokaz ogniowy grupy z olecka
|
|
O cencie to zjawisko sami.Moim zdaniem mamy dowód że i nas ten temat dotyczy..odsyłam do info. http://www.youtube.com/watch?v=ZLNmjUoQymg http://www.globalnaswiadomosc.com/raporttellerachemtrail.htm Nad naszym Ratuszem http://www.4lomza.pl/foto/100624102658.jpg „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dlaczego ty to robisz to nie taki Parch on jest całkiem przystojny Facet :)) Taki z pewna nutka Dekandecji Ciacho mhmmmm
|
|
kur...wa macie się z tym Prusa 8 nie znudziło wam się jeszcze to
|
|
ha no nie wiem czy to moze byc ciacho jak rzuca sie na amarene ;p a ja dopiero zaczełam.
|
|
Może się wybiorę.
|
|
Powinnaś się jednak podleczyć - ale nie u internisty.
|
|
|
|
numerek domu w łomży??
|
|
Fajna wymianka dziewuchy hahaha.....proponuje maly sparing w kisielu... pozdrawiam..... :) rudy błazen z druhem
|
|
Ty cudownie_mi25 tu same kozaki na forum ;) ale podałaś maila to może ktoś się zgłosi ;) Powodzenia
|
|
w nowej galerii jest taki sklep i tam dobre gofry dają ;d
|
|
Proszę państwa jestem w posiadaniu taśm prawdy na temat klubu milano. Proszę tylko odsłuchać jakie tam piosenki puszczano przy których młodzież się penerzyła : http://www.youtube.com/watch?v=cygFRt5iFQA
|
|
najlepsze gofry to tylko z własnej gofrownicy ;Pprzynajmniej wiesz co jesz. kiedys babka w budce na małachowskiego dłubała w nosie a później gofry robiła i wydawala klientom.smacznego!
|
|
Maruda zagrasz lepiej?
|
|
Jesteś na poziomie infantylizmu niereformowalnego .
|
|
szczebiotka co ci robili w szkole? opowiedz
|
|
Moim zdaniem szyba spadła Tobie z uchwytów. Odkręć boczek i sprawdz czy nie poluzowały się "łapki" co trzymają szybę.
|
|
szedl najebany i myslal zewielki,a tu ba haaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
<lol> wiesz kalam nie będę się tutaj kłócił na forum ani nic z tych rzeczy... wystarczy poczytać twoje odpowiedzi wyżej żeby zrozumieć... zrozumieć jaki "NORMALNY" jesteś <brawo> aha no i teraz jeszcze ośmieszasz się tym że próbujesz tak "mądrze" pisać... ile ty masz lat? sądzę że nie wiele... ,a jeżeli nawet to gratuluje po prostu :)) "Zarówno "Crank", jak i ja, napisaliśmy nasze pierwsze posty w nieco zawoalowanej formie i półżartem" -- jeżeli uważasz że obrażanie ludzi którzy piszą proste pytania na forum to jest "półżart" to serio jesteś dobry... :)) "Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej." --- to jest dopiero "KULTURA" ... spójrz na siebie potem na drugiego jeżeli chodzi o kulturę ... ;] "W dodatku, ktoś obcy przyszedł Ci z pomocą. Z "nicka" wynika że, to chyba jakiś Papuas. No i skąd umie trochę pisać po polsku? Chowasz go od małego, czy jak?" -- napisze otwarcie ... z pomocą? A owszem bo nie mogę patrzeć na to co ludzie z takiej pięknej miejscowości jak Łomża wypisują za bzdury O.o ;] po za tym "Ann654" nie potrzebuje pomocy sama by sobie poradziła z takimi "ludźmi" <lol> A i naucz się pisać ze zrozumieniem :)) P.S kalam dziękuję za komplement "PAPUAS" <lol> <brawo> :)) Pozdrawiam all ;]
|
|
Stowarzyszenie Rozwoju i Aktywności Młodzieży „Czas na Nas” zaprasza 27.06.2010 (w niedzielę) w godz, 1500-1730 na Plac Konstytucji 3 Maja tzw. kwadrat - w Bartoszycach, gdzie odbędą się: II WOJEWÓDZKIE ZAWODY STRONGMAN Przewidziane jest 6 konkurencji t.j.: 1500 Oficjalne otwarcie zawodów 1505 YOK (Bushman) 200kg – 25 m na plecach 1525 Wyciskanie belki na barkach – 100kg 1545 Przysiad – 150 kg na ilośc 1605 – 1615 grupa taneczna GLOW 1635 Wyciskanie belki na klatę – zaczynają zawodnicy od 150kg do jak najcięższego obciążenia 1635 1700 walizki 100kg – 25 m (spacer farmera) 1700 Przeciąganie ciągnika siodłowego – TIRa – na dystans 15m 1730 – Nagrodzenie i dekoracja zawodników – Zakończenie Nad poprawnym przebiegiem zawodów będzie czuwał sędzia Robert Budlewski W zawodach wezmą udział zawodnicy z województwa warmińsko-mazurskiego i nie tylko ! A będą to: Masiak Marcin - Giżycko Masiak Artur - Giżycko Ekstowicz Sylwek – Giżycko Makarewicz Marek - Bezledy Sadowski Marek- Bezledy Sroka Emil - Bartoszyce Skomorok Robert – Bartoszyce Daniel Piątek - Lidzbark Warmiński Rafał Kacprzyk - Lidzbark Warmiński Mateusz Szczepański Dzietrzychowo W zawodach również wezmą udział przedstawiciele spoza województwa - z ŁOMŻY Karol Mirzejewski - KS RELAX Łomża Piotr Jurczewski- KS RELAX Łomża Michał Detkiewicz - KS RELAX Trzymajmy kciuki za naszych chłopaków !!! Ja obstawiam że będą najsilniejsi !
|
|
Myślę o kupnie takiej działki na mazurach i chciałbym postawić domek letniskowy ale taki konkretny drewniany o powierzchni podstawy 52 mk i jakieś 90 m całości. Czy przy takiej wielkości trzeba ubiegać się już o jakieś pozwolenia, przekształcenia? Tam gdzie myślałem coś kupić stoją domki letniskowe ale mają podstawe 30 mkw, więc trochę mam zgryz w tym momencie. Oczywiście jak przyjdzie pora to będę dowiadywał się w odpowiednich urzędach, ale teraz pytam zorientowanych na forum.
|
|
Jak ktoś jest patałachem to mu wszystko z rąk będzie wypadać.Dobre firmy na przetarcie się.Współpracuje z nimi i z mojej strony żadnych problemów nie ma.
|
|
Znalazłem we współczesnej program jutrzejszej imprezy w Kolnie, także go tu wklejam :) Dariusz „Tiger” Michalczewski i Danzel przyjeżdżają na Podlasie Będzie wielka impreza! Już w najbliższą niedzielę, 27 czerwca br. na stadionie miejskim w Kolnie Fundacja Darka Michalczewskiego „Równe Szanse” rozpocznie pierwszą w tym roku imprezę z cyklu „Lato z Tigerem”. Gwiazdą i gościem specjalnym gali będzie wielokrotny Mistrz Świata w boksie – Dariusz „Tiger” Michalczewski. Na uczestników czeka wiele atrakcji: walki bokserskie, występy muzyczne, pokazy taneczne oraz gry, zabawy i konkursy dla najmłodszych. Dariusz Michalczewski bardzo mocno angażuje się w działalność Fundacji „Równe Szanse”, dzięki czemu mieszkańcy Kolna i okolic będą mieć okazję do spotkania najbardziej utytułowanego polskiego pięściarza. Uczestnicy będą mieli możliwość porozmawiania ze słynnym pięściarzem, otrzymania autografu oraz sfotografowania się z nim. W czasie imprezy „Lato z Tigerem” sportowych emocji dostarczy m.in. rywalizacja młodych pięściarzy, którzy będą walczyć pod patronatem Fundacji „Równe Szanse”. Zgodnie z główną ideą akcji „Szukamy nowego Tigera” w programie przewidziane są 4 walki amatorskie, w których wezmą udział podopieczni Fundacji „Równe Szanse”. Wszystkim walkom będzie przyglądał się popularny Tiger. Na koniec przewidziana jest walka wieczoru o pas BBU wagi lekkiej, zakontraktowana na 8 rund. W ringu zmierzą się Dariusz Snarski z Dzmitrym Lubaczkinem z Białorusi. Drugą zawodową walką gali będzie pojedynek byłego mistrza Polski wagi średniej Roberta Świerzbińskiego z Białorusinem Makarem Dzianisem. Atrakcją tegorocznej imprezy „Lata z Tigerem” będą konkursy i pokazy taneczne Rafała TITO Kryli – finalisty pierwszej edycji programu You Can Dance. Odbędzie się także występ zespołu Hitano, jednego z nielicznych zespołów cygańskich w Polsce grający tradycyjna muzykę romską. Na zakończenie imprezy odbędzie się koncert znanego belgijskiego piosenkarza - Danzela. Szczegółowy program imprezy: 14:30 – 14:40 Oficjalne rozpoczęcie imprezy – powitanie gości 14:40 – 14:50 Pokazy taneczne dzieci i młodzieży 15:00 – 15:10 Pokazy tańca prowadzone przez Rafała TITO Kryla 15:10 – 15.25 Pokazy sztuk walki prezentowane przez dzieci 15:00 – 16:10 Zabawy i konkursy dla najmłodszych 15:50 – 16:10 Spotkanie z Darkiem Michalczewskim oraz zaproszonymi Gwiazdami 16:10 – 17:00 Wprowadzenie młodzieży w świat sportu oraz prezentacja działań Fundacji Równe Szanse 16:00 – 17:30 Występ zespołu cygańskiego Hitano 16:20 – 17:00 Zabawy i konkursy dla najmłodszych 17:00 – 18:00 Konkurs malarski – sport oczami dzieci 17:20 – 17:40 Pokazy taneczne dzieci i młodzieży 17:40 – 17:50 Pokazy tańca prowadzone przez Rafała TITO Kryla 17:50 – 18:00 Pokazy sztuk walki prezentowane przez dzieci 18:00 – 18:40 Pokazy walk bokserskich – amatorzy pod patronatem Fundacji Równe Szanse 18:40 – 19:00 The Pioruners – muzyka szantowa 19:00 – 19:10 Szkoła tańca prowadzona przez Rafała Kryle TITO 19:10 – 20:00 Walki boksu zawodowego 20:00 – 20:30 Walka zawodowa – Snarski - Lubaczkin 20:30 – 22:00 Koncert zespołu Danzel http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100623/REG22/729084825
|
|
A w którym liceum się uczysz ? Poleciłbym Ci mgr Kossakowską z 2 Liceum , ale nie mam bladego pojęcia czy jeszcze daje korepetycje ... Mnie porządnie przygotowała do matury z chemii rozszerzonej i zdałem ją na 91 % rudy błazen z druhem
|
|
wykop row na okolo dzialki i zainstaluj maly mostek,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmm a gdzie te zbiory ?
|
|
domki za 30-40 zeta, to jakieś z trzeciego świata z myszami gratis i wychodkiem w lesie...
|
|
Przyłączam sie do Tematu :P
|
|
szczebiota ty sie ku....wa lecz......tak jak ty nasrane nie ma nikt...Kazdy z twoich ponad 4000tys postow to debilizm...Jak mozna zalozyc 4000 postow w moze pol roku to wychodzi min 20 dziennie....
|
|
NA PRYSA <<8>> MOŻNA KUPIC COS TAKIEGO KOLES MA TAM WSZYSTKO
|
|
Mi wozek widlowy wraz z osprzetem do gnojowania....zgadnijcie gdzie znalazlem????
|
|
najlepiej do szkoly numer 8 najwyszy poziom
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bilety dostępne na bramie Twierdzy
|
|
Oddam dużą meblościankę. Info na maila: enya28@wp.pl Chciałam oddać dla powodzian i cóż...usłyszałam, że już im nie trzeba :-/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |