Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straszna przegrana ......PiS-u? |
Benny, to nie jest żaden koncert czy tego typu impreza. Jest to nasza wiska tradycja aby co roku odbyła się zabawa, a że Cool jest z Wizną z racji wokalisty związany, to ma poniekąd pierwszeństwo. Swoją drogą nie rozumiem Twojej krytyki. Jak Ci się tak bardzo nie podoba to nie zabieraj głosu, nie przyjeżdżaj i po sprawie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straszna przegrana ......PiS-u? |
Kiedyś na długiej w małym sklepiku spożywczym mieli najtańsze papierosy. Nie wiem jak teraz :)
|
|
Eldo podobno ma być w naszym mieście w sierpniu mam nadzieję że jest to prawda :):):) a na O.S.T.R ego zapraszam do twierdzy Boyen na hip hop festiwal w sierpniu :):)
|
|
fiat croma ,drzewo tiko , polonez i lada 1300
|
|
Ewcia nie zwracaj uwagi na szczebiotkę. Ona w każdym temacie musi 3 grosze wtrącić :) Nie trzeba wdawać się z nią w dyskusję. DiDi
|
|
witam mam 16 lat i szukam pracy najlepiej jako kelnerka lub opiekunka, jeśli słyszeliście o kimś kto szuka osób na podobne stanowisko proszę o kontakt
|
|
Nieletnia jesteś. Nikt Cię nie przyjmie.
|
|
a ja jem jem i nie moge przytyc i co wy na to ,to tez problem :(
|
|
dam haslo hehe
|
|
Zaraz wakacje i dużo osób w twoim wieku ma podobny problem...:(
|
|
Autor: robrob (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-06-10 07:04 niemcewica w bloku obok pko jest krawiec, i może to zrobić -Dzięki ;) Autor: kalam (---.elomza.pl) Data: 22-06-10 09:51 Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej. < wieczne im odpoczywanie > -Jak nie wiesz, to się nie udzielaj, bo nikt Cię o to nie prosił i o zdanie nie pytał... Pilnuj siebie... i POJ3B!3 sam się powieś... ;/ Pf... A to, że masz zrytą psychikę i samobójstwa w głowie... to współczuję Twoim rodzicom, bo nie wiadomo co odwali Tobie np. jutro... Żal mi takich ludzi jak Ty... Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-06-10 10:53 znajdz wyzsze drzewo a nie pasek skracasz. -Wal się, ok? Gówno Cię obchodzi co robię i zajmij się sobą, a nie się wpierniczasz do innych... yh. A ja będę robiła co chcę... I tak w ogóle... sam się powieś palancie... ;/ I TAK W OGÓLE TO TO SAMO, CO WYŻEJ...
|
|
W Łomży brakuje chińczyka, takiego dobrego chińczyka - zatem może ktoś zna przepisy ( gdzieś przypadkiem poznał tajniki kuchni chińskiej, ale tej z prawdziwych barów), które można w domku zrobić, aby choć trochę skosztować czegoś w tym stylu. Głównie chodzi mi o przepis na taki lepki i dobry sos do kurczaka i ryżu:)
|
|
Nie no, dobra, jest jedno rozwiązanie. ULOTKI.
|
|
to nie jedz wcale po co ma sie marnowac heh
|
|
za robote sie westa
|
|
google.pl <-- tam znajdziesz all.. DiDi
|
|
A może... Heath Hunter & The Pleasure Company - Revolution In Paradise :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ojojojoj
|
|
nazizm zły, komuna zła. A za takie malowanie swastyk, to powinni rozstrzelać, albo do komory gazowej z gówniarzami, nie? Co się będa pierd.lić W łeb zachodzę, czemu na religii o tym nie było. rudy błazen z druhem
|
|
Brać, a potem skakać na bańkę z wieżowca. Nie potrzeba nam ścierwa w społeczeństwie.
|
|
co tam jest na prusa 8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |