Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JARUZELSKI NIE ŻYJE |
Szczeze to juz w dup...e nie leza te wypociny o prezydentach.Czym tu sie chwalic ze u nas wygral nacjonalista karzelek.Taki sam i komorowski debil co zle uklada zdania...Powiem tak nasrepne 5 lat szykuje nam niespodzianki w decyzjach z najwyzszych szczebli....Polska tak wielki kraj a zawsze bedzie postrzegana jako skorumpowany zle prowadzony.... Teraz czekac jak nastepny fanatyk jaruncia znajdzie cos na necie i bedzie sie napinal...Moze juz dosc....jasiu smietana zaklada leprze posty....tam mozna sie przynajmiej posmiac a tu wyzygac w pieknym stylu....,. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JARUZELSKI NIE ŻYJE |
Przyznam ze nie glosowalem bo i po co jak i tak jestesmy skazani na 5 lat awantur.... Sorrki za bledy ale dopiero wstalem a u mnie dwie godz. w plecy.... ;)
|
|
napisz dokładnie kim ten człowiek jest , co reprezentuję
|
|
Do szczebiotka Dla twojej wiadomości Pani ginekolog mnie zbywała że dopiero po pierwszwej ciąży (ponieważ po niej może zniknąc) można coś zrobić lub po 30-sce. A czy byłam u ginekologa czy nie to moja sprawa i nic ci do tego a od mojego męza do wara. Wydaje mi się że chciałam otrzymać odpowiedż na interesujący mnie temat a jak nic nie wiesz to się nie wypowiadaj. A jak coś to poczytaj trochę na ten temat w internecie od czego może to być a potem się wypowiadaj Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
IMO... Łomżyniacy mądrzy ludzie. Nie popisali się jednak w wyborach samorządowych. Samorząd wywodzi się głównie z PO i SLD, co ma odbicie w obecnym stanie naszego Miasta.
|
|
Tak, waży więcej od "zwyklaka", bo ma w sobie baterię, która musi trochę ważyć. Kupiłem ten wynalazek 3-4 miesiące temu, na początku podchodziłem do tego z dużym przymrużeniem oka, ale już zwykłych palę co raz mniej :))) Docelowo trzeba rzucić ;)
|
|
|
wpisz na youtube i poszukaj i nie chodz do jamy :P
|
|
myślę, że to utwór zespołu "Maki". Ma zowsze Łomża
|
|
Brawo Jasiu. A jak tam cielak? Podobny choć trochę do Ciebie, czy wykapana mama? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Anulka skarbie, a co się dzieje? Stopy dotykają podłoża? Spróbuj zaczepić go, trochę wyżej. Ma zowsze Łomża
|
|
LUDZIE WY NIGDY NIE SPICIE????????????? czy juz takiego dopingu potrzebujecie?
|
|
Szczebiotka? Tobie to chyba dawno nikt nie zasadził, co? Kopa w dupe!
|
|
a jak gleboko mozna sie zaciagac??? rudy błazen z druhem
|
|
Komp orowski!!
|
|
przynieś zobaczymy co da się zrobić !
|
|
ja natomiast uważam, że utwór ten wykonują Fasolki.
|
|
znajdz wyzsze drzewo a nie pasek skracasz.
|
|
hehe
|
|
hehe ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
otusz to
|
|
to ten samochód :
|
|
ajj Jasiu Jasiu
|
|
czasami sama sie do siebie smieje jak cos mowia w telewizji o Polsce, teraz na krowy nie bede mogla sie spojrzec !!!!!!!!!!!!!!! Boze co ja zrobilam, by z takimi zaplutymi fujarami sie zadawac A Ty jasku pieskie scierwo jak Cie kiedys spotakam to i tak glowe odwroce, zygac mi sie chce jak o Tobie pomysle Boze, jak to dobrze , ze ja czesto po lomzynskich chodnikach nie chodze....
|
|
...jak w tytule potrzeba wszelka pomoc w celu ustalenia sprawcow tego czuny. Budynki w tym Szkola Podstawowa, Swietlica Wiejska, Osrodek Zdrowia i inne zostaly oszpecone swastykami, wyzwiskami i innymi emblematami, ktore jawnie swiadcza o NAZISTOWSKICH upodobaniach zdegenerowanej czesci spoleczenstwa. Przypominam, ze Kodeks Karny wyraznie informuje jaka kara obowiazuje za takeigo typu zachowania!! Smutne jest to ze takie "nacje" chodza jeszcze swobodnie - nawet po tylu latach, kiedy swiadomosc spoleczenstwa zdaje sie byc o wiele wieksz niz kilka lat temu Ktokolwiek widzial, slyszal lub moze udizlaic pomocy w tym temacie proszony jest o kontakt z policja. Dziekuje.
|
|
Myśle, że za 2 Gwiazdy Wieczoru 30zł to jest mało, to jak by było na 1 gwiazde 15zł, a tak jest za razem;) yo Specjalnymi gośćmi na supporcie są Jopel i Starszy Sprawdźcie ich !! J O P E L : http://www.myspace.com/jotpeel Jopel - Nie nazywaj Bujdą http://www.youtube.com/watch?v=UGerYE25Hh4 Jopel - Przypomne CI http://www.youtube.com/watch?v=V0udZoW7EvE Jopel - Prawda Przede Wszystkim http://www.youtube.com/watch?v=tvF_3nXYIbg Jopel - Prawda Przede Wszystkim - Fabuła Productions RMX http://www.youtube.com/watch?v=QiVvoUgRh2c Jopel Kejo Ft. Pih - Nigdy Nie Było Wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=ywbjAYvEwcs&feature=related S T A R S Z Y: http://www.myspace.com/starszy Łabędź - "Mój głos ma charakter" feat. Rynio, STARSZY, Jarru (CZST) http://www.youtube.com/watch?v=LJBiDCo8JU8 Starszy feat. Rynio - "Nie mogę doczekać się (Guadalajara 2009) http://www.youtube.com/watch?v=w-txy2STdvQ&feature=related Nasze Bloki: http://www.youtube.com/watch?v=p3LaaYNuFfA Dzwoń pod 997: http://www.youtube.com/watch?v=NKbqb-ODx18
|
|
Idz na basen i sie utop.. dzieci w tych czasach to firmy słuchają z tego co widze.. Dla mnie Peja powazny wykoncawca .
|
|
zal.pl
|
|
jasiu nie podskakuj bo cie zdemaskuje hahaha
|
|
Co za zenada...co za supporty.... www.prawiejakrap.blogspot.com tam obczaicie starszego. nie ma to jak podniesc poziom!
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
polecam Ci wypozyczalnie z Zambrowa, w necie z pewnoscia znajdziesz numer tel, auto jesli trzeba dostarcza Ci do Lomzy.
|
|
na łąkowej ;P
|
|
Złapac kurestwo i wybatożyc pod pregierzem na Starym Rynku.
|
|
Zebys sie nie zdziwił jak zobaczysz blokade na ulicy i skieruja cie na parking. A tam bedzie busik i krotkie badanko na obecność alkoholu i narkotyków ok 20 min. tak jest w unii np w Niemczech. Ma zowsze Łomża
|
|
nie pszezywaj sie ! :((( rudy błazen z druhem
|
|
aha to inna niz mnie oszukała... mnie oszukała ta wstreciucha co podaje numery kont: 49 1050 1139 1000 0090 4618 8471 i 66 1050 1139 1000 0090 4665 3862 dzwoniłam do ing banku slaskiego by zgłosić ze to oszustka,powiedziano mi ze na policje mam to zgłosić...A to że jedna osoba ma kilka kont jest tez karalne tak mi Pan powiedział..Już zgłosiłam to wujkowi i narazie czekam...ale nie podaruje jej tego! i Ty też nie daruj,mam nadzieje ze wygramy i te gnidy dostana kare!!! cholera!!
|
|
Mam nadzieje,ze jak przesylalas pieniadze to zatrzymalas kwitek.To bedzie wazny dowod,ze pieniadze zostaly wyslane......... Od tej co mnie oszukala nr konta to 72 102034080000430201980648 Pko Bp Ze tez takie gnidy zerujace na ludzi nieszczesciu musza sie zawsze znalesc:( pozdr.serdecznie
|
|
wiesz co chlopie szanuj sie
|
|
Jasiu Ty testów u psychologa nie przejdziesz
|
|
jakis kuzyniak podszywaniec sluchaj - dziekuje, ............ten telefon jakis drogi ze po nim placzesz?????????:)
|
|
zczerbinka wyraznie napisane jest karta sim jest dla tej osoby wazna a tych telefonow teraz to jest
|
|
jejku to jusz jedna osoba mie nie lóbi :((((((((((( co ja ci zrobilem :((((((((((((((((((
|
|
jasiu jak ty wklejasz te foty pod wpisem glosuj na jarka np ?odpowiedz
|
|
pogubie sie jak nic ktos wymaga ode mnie za duzo.........................................!
|
|
jak to fotke z jarkiem ? w opcji moj profil/edytuj gdzie wpisujesz swoj podpis wstaw: teraz wstaw link do zdjecia
|
|
[ img ] tu link hehe [/img ]
|
|
kiedys legginsy (dawniejsza nazwa "getry") nosiło się na wf. teraz to element mody. ale takie coś wstyd w ogóle założyć. w szmateksach można kupic o niego lepsze ubrania. ale o gustach się nie dyskutuje.
|
|
jarek Polski nie odkupi
|
|
Nie podoba się to sobie idż hujku na jeziorany wyrywać te " zajebiste " , najebane trzynastolatki , bo pewnie na trzeżwo to by na ciebie nawet nie spojrzały palancie . Od Peji się odpie - rdol . Przemawia przez Was wszystkich typowa polska a na dodatek strasznie skurwiała cecha - ZAWIŚĆ I ZAZDROŚĆ . Czemu taki " brudas ze slumsów " tyle osiągnął ????????? . W czym on jest lepszy niż ja ??????????????? . PRAWDĘ MÓWIĘ CO ????????????
|
|
dobry chlopak..napewno inteligentny a to ze wypowiada sie w smieszny sposob swiadczy tylko o ciekawej osobowosci i madrze wybral kandydata...nie oszolom i glupol ktorego mozna przekrecic tanim tekstem "spieprzaj dziadu"....nie znam ale popieram;) pozdro jasiek
|
|
Autor: kalam (---.elomza.pl) Data: 23-06-10 05:16 do: crank Jakaś okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe. Wyraziłem się w grzecznej formie, więc nie musisz od razu przechodzić do wyzwisk, skoro Ciebie nikt nie wyzywa. < wieczne im odpoczywanie > -,,zfrustrowana pudernica" hahahahahahaha... mówisz o sobie? miło wiedzieć. Otóż muszę Cię zmartwić lecz mam poczucie humoru... ale nie żartuję z życia i śmierci... ;/ Bo mnie to nie bawi... ;| Nie mam tak tandetnego poczucia humoru jak co niektóre osoby poniżej poziomu wypowiadające się na ten temat... ;/ (To było grzeczne ;]]) Nikt mnie nie wyzywa? No popatrz... ,,zfrustrowana pudernica" - no nikt... jak miło ... ;] Hmmm... mały iloraz inteligencji? Przykra sprawa... ale nie wnikam. Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-06-10 13:54 a skoro Twój post dotyczył Ann654 to przyznaję całkowitą rację. -To samo co wyżej ;]] Nie będę się powtarzała ;]]] Autor: crank (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-06-10 09:38 Ann654 - bede sie udzielac ile tylko mi się zechce, przykro mi ale nie Ty bedziesz o tym decydowac ;) i odzywam sie nie tylko wtedy gdy jestem pytana, jesli ty tak to musisz byc zaje*istym towarzyszem rozmów. -Wiesz... może i nie będę o tym decydowała... ;] Ale wiesz co to jest 'kultura'? Z tego co widać... raczej nie. Owszem. Ja odzywam się nie pytana... ALE TYLKO W TOWARZYSTWIE, KTÓRE ZNAM I SZANUJĘ I MAM Z NIM BARDZO DOBRY KONTAKT... A nie z ludźmi, których nie znam i rozmawiam z nimi pierwszy raz... Mówcie sobie co chcecie, ja nie zamierzam tracić czasu na osoby poniżej swojego poziomu i nie będę tu zaglądać ;) Życzę powodzenia w innych postach na forum i 'wyzywania, kłócenia, sprzeczania, tandetnego poczucia humoru, itd., itp. ... ' z innymi ludźmi ;]]]]]]] Żegnam. ;]]]]]]]]
|
|
do: Ann654 Jeżeli Twój pierwszy post, który był odpowiedzią na nasze, ma być wykładnikiem poziomu i kultury,to gratuluję. Zarówno "Crank", jak i ja, napisaliśmy nasze pierwsze posty w nieco zawoalowanej formie i półżartem. Każdy wie o co chodzi, lecz nie jest dobitnie wyrażone, no i bez wulgaryzmów. A Ty w odpowiedzi wytaczasz ciężkie działa. Więc i rewanż jest podobny. I tak moglibyśmy sobie pisać, choćby i tysiąc postów. Tym bardziej, iż z doświadczenia wiem że, Anie to uparte stworzenia. Być może, posiadasz niemały zasób inwektyw, lecz zapewniam Ciebie że, mi również nie brakuje epitetów. Ale, w związku z tym , iż jesteś kobietą (chyba już nie sixą), więc ja się poddaję. Jakoś mi nie wypada toczyć boje na forum z płcią piękną. W dodatku, ktoś obcy przyszedł Ci z pomocą. Z "nicka" wynika że, to chyba jakiś Papuas. No i skąd umie trochę pisać po polsku? Chowasz go od małego, czy jak? No dobra "Ann654", już się nie Fąfol, uśmiechnij się. Nie możesz, wzorem większości rodaków, być wiecznie wkurzona. Chociaż patrząc z innej strony, specjalnie im się nie dziwię. Mimo wszystko, wyluzuj. Najwyżej, zmień bateryjki na nowe. Dobre będą-"Duracel-alkaline", z tego co dziewczyny piszą, dość długo pracują. pozdrawiam
|
|
pozdrowienia baw sie :) rudy błazen z druhem
|
|
jasiu informatyk thebeściak
|
|
jak b to polecam zielony budynek na al. legionów. Dobrzy instruktorzy mila atmosfera. Polecam pana Radka :Da koszt to 900 zl bynajmniej niedawno tyle kosztowalo.
|
|
widziałam "sieroto" że napisałaś, ale chciałam mieć alternatywę gdyby tam nie było. mam konto na allegro, ale wolę kupić na miejscu - takie to trudne do pojęcia?
|
|
W wywiadzie Pan prezes opowiedział o swoich gustach muzycznych.Lubi muzykę Chopina....lubi także the Beatles ( naturalnie powiedział bitelsów) oraz z nowoczesnych zespołów U2 ( powiedział U DWA a nie JU TU :D ) Po rodzinnych wpadkach z irasiadem i borubarem rośnie nam kolejny gwiazdor i mistrz ceremonii :) ...kłamstwo ma krótkie nóżki.... rudy błazen z druhem
|
|
Słucha ludzi
|
|
na milano od zawsze sa same slimaki
|
|
Daj znać jaki lekarz Ci dał badanie ;)) Przyda się innym taka wiadomość
|
|
Pifpaf - zgadzma się. Gdzieś była opinia człowieka, któy próbował chińszczyzny w Chinach czy tam gdzieś w Azji i powiedział, że to mdłe, niedobre żarcie;) Ale mimo wszystko, ryż jest swietny:)
|
|
a mi bez różnicy bo i tak prawie nikogo nie znam z was tak często tu bywam heheh ;Pcziki napisał(a): > Jak w temacie. Z kim chcielibyście napić się wódki i > porozmawiać o wszystkim i o niczym. > > Ja bym chciał napić się i pogadać z paplikiem i jasiem > śmietaną. To muszą być ciekawe osobowości.
|
|
nie pije ;>
|
|
z okazji imienin wszystkiego najlepszego jasiek
|
|
pan zielarz666 ;)
|
|
No tak,nie wziąłem pod uwagę , że jeszcze nie masz praw wyborczych. Co do naśmiewania się z rodziców , *to chyba jest różnica między nimi a politykiem, nie sądzisz? Do rodziców ma się należyty szacunek a do władcy Kaczogrodu niekoniecznie , stąd moje szydercze podejście do kwestii błędów językowych wyżej wymienionego obywatela.
|
|
mi kładł stiuk wenecki taki człowiek z PRUSA 8 szybko sprawnie i przyjemnie POLECAM
|
|
A moze BUBR BORSUK KUNA PIZMAK RYJÓWKA
|
|
Wiem ze na PRUSA 8 mieszka taki czlowiek potrzebuje Ludzi do truskawek tylko jest zasada chcac u biego pracowac musisz Pocałowac go w Duzy Palec u nogi I zrobic Fiflaka z półwychwytu i sprężynkę
|
|
PRUSA <<8>>
|
|
No to chyba normalne
|
|
Znacie telefon do kancelarii Parafii Krzyża Świętego ? Pisze siostra JP... Proszę o wypowiedzi na temat . Będę wdzięczna!
|
|
H@H@H@H@H@H@H@
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=39tuatG5VM0&feature=related nic nowego nie wymyslilas oprocz tego ze zalozylas debilny temat
|
|
O w mordę chyba te forum to spada niżej niż depresja
|
|
Szukam poważnego, odpowiedzialnego faceta, wezmę pod uwagę tylko poważne oferty. email: cudowniemi25@wp.pl
|
|
Czy ktoś ma numer do nich żeby zamówić sobie boisko?
|
|
z poziomu,ale nie podłogi.......myślisz ty czasem?
|
|
nie ma tu takich
|
|
i się teraz zacznie czystka w firmie. Przez te kilka dni do walnego poleci kilka niewygodnych osób . A potem się zobaczy co będzie dalej .:):):):)
|
|
Sebo te forum już dawno upadło i to tak nisko, że już bardziej się nie da!
|
|
szczebiotka nie krepuj sie .... smialo.... ;) rudy błazen z druhem
|
|
u Miliskiewicza z szyn kolejowych robia piekne kowalstwo artystyczne , a na dokladke dostajesz obcegi i gratis komplet rurek do oklepania grobego meszczyzny (lub kobiety) kak wolisz... :)
|
|
buhahahahahah.....co ty bierzesz chopie. Ale musi dobrze kopać patrze
|
|
A jak jest w Katoliku ? rudy błazen z druhem
|
|
...temat nie ma nic wspolnego z polityka - zatem wrocmy do glownego zalozenia czyli POMOCY w ustaleniu sprawcow i jakiejkolwiek naprowadzajacej informacji :) Dziekuje .
|
|
żebyś Ty kiedykolwiek chociaż widział na własne oczy zegarek Quartz w zestawie ze skórzanymi butami Ryłko i markowym garniturem... Litości.
|
|
krzywy nosie kazdy maprawo pisacco chce
|
|
luiza b ,nie musisz wszystkim opowiadać ,że masz w poprzek,a Twój chłopak ma pejsy.
|
|
i jeszcze jedno, zbanuj swojego starego za to ze nie skonczyl na sciane.
|
|
gdzie w łomży można przeprowadzić konserwacje podwozia samochodu osobowego
|
|
mozna
|
|
jedz na PRUSA 8 tam Ci powiedzą
|
|
luiza-odpowiedz mi dla kogo pewne argumenty o żydach są niewygodne??? W większości z tych argumentów niema nawet "krzty"z antysemityzmu! szanowni forumowicze nie dajcie się nabierać na ICH propagandę i prowokację!
|
|
zna ktos takiego fajnego kolesia co pracuje w MOSIRze ? taki brunet
|
|
do D nie prowokuj,niestety dla Ciebie na tym forum "nie ma głupich"
|
|
:) chodzenie w kolko...po korytarzu
|
|
pierd olone jelenie, chude byki Ma zowsze Łomża
|
|
nie strasz "mnie"szczebiotki!
|
|
przepraszam zamek:))
|
|
ja zawsze kupuje w auto-land ul.sikorskiego
|
|
sruble:)
|
|
witam, moze ktoś z Was wybiera sie na egzaminy wstepne na studia II stopnia na UW w dniu 12 lipca ?
|
|
rzadko chodze do chinczyka, obsluga nigdy usmiechnieta, i ten zapach od zewnatrz czuc, ble DiDi
|
|
Pewnie płaci,tylko w jaki sposób. Sam nick maruda mówi wszystko.Może chwile i ja pomarudzę.Dam Ci prosty przykład bo trudniejszego możesz nie zrozumieć. Pewnie chodzisz do "biedronek".Wybudowano ich kilka.Spróbuj sobie wyobrazić,że jest ich 5 i wszystkie zamknięte,bo ludzie piasku naniosą.Jest tu logika!
|
|
Słusznie, ja też polecam ten sklep. Zadzwoń i sprawdź, sam się przekonasz . Podaję namiar. Sklep motoryzacyjny RAMI-AUTO w Wiźnie tel. 86 216 30 00, kom. 507 27 52 37.
|
|
== Chlore == Lors du traitement de l’eau, une quantité variable d’[[hypochlorite de sodium]] (voir : [[eau de Javel]]) est ajoutée afin de limiter les risques de développement bactérien ou d’attaque bactériologique terroriste. {{refnec|La quantité d’hypochlorite ajoutée va croissant avec la distance entre le centre de traitement et l’utilisateur final}}. Le goût chloré de l’eau peut disparaitre au nez mais pas dans la [[bouche]], en la laissant reposer pendant une heure dans une carafe ouverte. Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. Ma zowsze Łomża
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. DiDi
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. rudy błazen z druhem
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. DiDi
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. Ma zowsze Łomża
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte. rudy błazen z druhem
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
|
kto zapierdzielił mi rower z klatki wczoraj na slowackiego?
|
|
hah :D
|
|
nie lepiej do 2lo?? fajna szkola,nauczyciele mili,usmiechnieci i wysoki poziom.
|
|
Balthazar Widziałęm Cie znalazłes na Prusa 14 :D hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |