Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...zablokujcie marsz oszołomów... |
A ile wam jeszcze miejsc zostało?? Jeśli można wiedzieć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...zablokujcie marsz oszołomów... |
w sądzie był jak baranek:)
|
|
Sympatia ul. Krótka
|
|
Lepper na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
|
|
Kij w oko każdemu, kto zagłosuje na Komorowskiego. Dziękuję za uwagę.
|
|
Z tego co wiem lokal jest wyremontowany cały. Podobno jest fajnie i ma normalnie działać . :)
|
|
problem jest taki, że na "dzień dobry" pracujesz 4h dziennie w godzinach 16-20. buahahahhaaa Jak długo tak to wygląda, to pan się nie chciał określić, mówiąc, że to wszystko jest kwestia indywidualna... Na pytanie, czy możemy się umówić, że jeśli po miesiącu się im "spodobam" dostanę umowę o pracę i normalne godziny pracy to już pan rekrutujący nie potrafił odpowiedzieć... Owijał ciągle, że to kwestia sctricte indywidualna i nie może mi tego zagwarantować... Ogólnie to szukają frajerów... 500zł miesięcznie do ręki, bo raczej nic nie podpiszecie, choć może komuś się uda... średnio około 1/5 umów "podpisanych" przez telefon wraca fizycznie podpisana z powrotem.... Jak to powiedział ów gość: Jak zaczniecie pracować, to nie będziecie patrzyli na to ile wynosi podstawa, tylko na to, ile można wyciągnąć z premii. Akurat ja wolę mieć stałe 1200, niż raz 1500 a potem 3x po 500zł... Odejmijcie koszty własne związane z dojazdami i wychodzi, że tyle samo, albo i więcej dostaniesz siedząc na kuroniówce... Ten człowiek odpowiadający za rekrutację chyba nie końca w mojej ocenie się nadaje, bo czasami sprawiał wrażenie kolesia urwanego z choinki, który nie jest w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi na podstawowe pytania przyszłych -> niedoszłych pracowników.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wpisujac w Google - cios Prezesa - Take bedziemy mieli rzady POd egida Walesy, Tuska, Komowowskiego i tej calej zasmarkanej SWITY. Jak obejrzycie to zdanie sobie wyrobicie kim my jestesmy dla Naszych ELIT. Oczywiscie nie POzdrawiam
|
|
Jak ten Komorowski wczoraj dziękował za głosy i prosi o więcej..-pff , a ta jago żona to wredna z gęby jak nie wiem co. Nie bez powodu o Komorowskim mówią że "arystokrata" i za arystokracją będzie ciągnął a szarzy, pospolici won
|
|
Konfeti przyda się Komorowskiemu 4lipca a dla pisuarków papier toaletowy do samrkania fluków z rozpaczy:D
|
|
Mamy obraz czarno na białym faktu z życiorysu BOLKA!
|
|
Na kazańskiej AGD RTV cena 15 złotych jakiś rok temu. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Słuchaj barani łbie nie wyzywam cie od tłumoków, a to że mam inne poglądy niż większość mieszkańców mojego miasta to nic na to nie poradzę. Zacytuje słowa twojego byłego prezydenta: "spieprzaj dziadu".
|
|
cały boleslaw i PO „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Mi dokładnie chodziło również o Polmar :P To takie sprostowanie, ponieważ ja sobie nazwy przypomnieć nie mogłem ;)
|
|
Kurcze, chcecie zarabiać na zbieraniu po 10 zł za kobiałkę truskawek a kupować potem byście chcieli po 4 złote. Normalnie nienormalni:)
|
|
Łomży* oczywiście :p
|
|
najlepsze jest to ze elektorat PO sklada sie z ludzi tepych ktorzy mysla ze sa madrzy i to jest ich porazka...kierujac sie zdrowym rozsadkiem oraz mysleniem logicznym daje sie zauwazyc jedno ze PO nie ma zadnych planow zwiazanych z rzadem,zadnych celow,na swoich debatach glosza o dobrej Polsce i o tym ze Kaczynski i PiS to zlo..nie maja nic wiecej do powiedzenie( wyjatek wyjscie Polski z NATO XD )....elektorat PO takze...jedyne co potraficie napisac to pierdolni i ********** i bla bla bla.....wasze zachowanie okreslam jak ze wsi..bije 10 jednego. Zapytani po kolei: dlaczego to zrobiles i biles lezacego? Odpowiedz: bo kolega tez kopal a wszyscy w okolo sie smiali i pokazywali palcem....nakreceni bezmogi nie wiedza dlaczego pis jest niby tym zlym a po to niby ci dobzi...krzycza i nawoluja glupimi haslami: Polska bez kaczek itd.(zawisc,zlosc,chamsto to jedyne czym sie ci ludzie kieruja) nie widze przeslania a jedynym celem i sukcesem partii PO jest pozbycie sie PiSu...ale co dalej?? Glowny cel PO: -Pozbyc sie Kaczynskiego i Pisu Program polityczny: -Palikot z torba wibratorow oraz koszem alkoholu robi cyrk za ludzi pieniadze -Tusk: mecze w pilke nozna z kolegami partyjnymi PO,wyniki obstawiajac za kase z podatkow -Komercjalizacja szpitali...leczcie sie z wlasnej kieszeni do naszej ..oni w telewizji sie smieja..bo maja w tym swoj interes..wy sie smiejecie bo nie potraficie zrozumiec,bo oni sie smieja w telewizji,bo wszyscy sie smieja...bo poprostu jest smiesznie...porazka!!
|
|
tesz bym tak opyknol w kamere jak by mnie krencili .............................................................
|
|
podobno studentka z okolic Łomży. szkoda dziewczyny. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100621/REG00/496054497
|
|
mam pytanie czy ktoś umie położyć na ściany stiuk wiedeński i jak to wychodzi od metra
|
|
pozor i sila
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na bialych scianach filetowe paski-mam tak w sypialni:)
|
|
a co z wypitką i wyżerką? Koło Gospodyń Wiejskich urychtuje coś?
|
|
ok spooko jestes kul lubie cie .
|
|
United States ;P
|