sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO lansuje się w eskorcie żołnierzy GROM

POwcu nie pokazuj swojej "inteligentnej " natury, bo sie ośmieszasz!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO lansuje się w eskorcie żołnierzy GROM

Mysle ze simlock najlepiej i najtaniej w help gsm na legionow(przy dworcu na przeciwko sklepu z motocyklami),a jezyk polski mogłabys sama wgrac,wystarczy poszukac w necie, jest opisane co i jak trzeba zrobic ewentualnie moge pomoc jak cos nie bedziesz dała rade zrobic.Co do kosztów to simlock ok 50zl,jezyk pewnie ze 2 dyszki.

w Zambrowie jest gość co ma instruktora i szkoli na p1 jedź na basen do Zambrowa i zapytaj się ratowników o Andrzejadałbym tobie jego numer ale oddałem tel do naprawy z numerami tel. wiec musisz tam jechać i dopytać się

Pff, ja 29zl placilam za bennego benassiego i sandi, ktorzy byli 19 czerwca w Sopocie :)

jestem ciemna w tym temacie ale sprobuję coś sama zdziałać, jednak 2 dyszki piechotą nie chodzą :) dziekuje za odpowiedz

a gdzie to ma być niby??

Witam.W dniach25 - 27 czerwca w Augustowie odbędzie się zlot motocyklowy.Czy wybiera się tam ktoś z Łomży i okolic?

W Sympati

mało. spiesz się.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

o tym kim jest bolek to ludzie juz dawno wiedza...zeby to byly czasy starozytne to ukaminiowali by goscia

chlopaki jak kijki proste i zacietrzewione zbiegna sie !! zaczerwienione od polnego wiatru:))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org