Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbic uklady bo zawsze bedziecie JELENIAMI. |
jASIU JEST GOŚĆ JAKICH MAŁO - POZDRO.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbic uklady bo zawsze bedziecie JELENIAMI. |
Tu od Europe to się odczep. Ty do pięt mu nie dorastasz pedałku i te twoje zespoły............ Idiota
|
|
Łomża POTRZEBUJE Dobrego ROCKA! a
|
|
W cale nie jest mi dobrze a wręcz mogę powiedzieć że moja sytuacja finansowa piękna nie jest, a patriotą się czuję. I znam dziesiątki takich jak ja więc Twoja hipoteza jest nie trafiona.
|
|
pokażmy , że nie tylko pis w Łomży istnieje !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE BRONEK ! A PISOWCOM W KOŃCU WON !!! LEWICA ZA KOMOROWSKIM !!!
|
|
mój nick nie ma tu nic do tego ,no kiedyś byłam złośnicą ,ale to się zmieniło,tzn dość szybko się denerwowałam,teraz złagodniałam ,ale co z tego :( a co do zmiany chłopaka to no raczej już nie ,albo coś się zmieni ,a jeśli nie to najwyżej zostanę sama ,nie chcę zmian
|
|
To już pewna i potwierdzona informacja!! 2 Lipca odbędzie się koncert gdzie wystąpi Ryhu Peja Solufka i 52 Dębiec na supporcie zagrają: Jopel, Starszy & Rynio, Fabisz & Majeś, Rychu & Sara i Krychol.. Bilety w przedsprzedaży: 30zł W dniu Imprezy: 40zł Będą Również Bilety VIP upoważniające do wejścia na Balety (After Party) po koncercie z 52 i Peją !! Tak że...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |