Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Giełczyn - ocalić od zapomnienia |
a co w wakacje jeszcze zbiera sie truskawki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Giełczyn - ocalić od zapomnienia |
zdziwisz się ale tak :) Gdyby nie zbierali to nie szukali by chetnych
|
|
Brawo dla spółdzielni, jest tyle potrzebnych rzeczy dla naszego osiedla, na ul. Prusa pozbawili dzieci placu zabaw, być może był zamiar go odnowić, lecz kaska potrzbana była na inny cel- masakra
|
|
Dokładnie mózgu! Popieram w 100%. Takich frajerów trzeba tępić co bluzgają na własne miasto. Poprostu przegięłeś koleś.. Znam kumpla hakera, znajdziemy Twoje IP i adres i wpadniemy do Ciebie i urządzimy Ci kosmiczny wpie#dol, kutasząc Cie do rana. Ty syndromie małej pały, warszawiaku, krawaciażu pie#dolony, sprzedawczyku, zdrajco rodzinnego miasta. Giń, niech Cie spalą na stosie cepie, wyglądający jak pół ch#ja w musztardzie cwaniaku, fajfusie nieczysty. Fazzi sie zrazi kiedy to mój człon w ryj mu włazi! I w ogóle twoja stara. Szacun Mózgu! Amen.
|
|
won to ty z tego forum
|
|
< pioter > A jakiegoś słownika ortograficznego nie znalazłeś ? Przydałby Ci się !
|
|
Jaki słodziak, mam nadzieję że znajdzie szybko nowego właściciela :)
|
|
zatrzymaj dla siebie jak tak go slicznie oceniasz pokarz serce kropce i nie wciskaj go innym ty tez mozesz go zatrzyac widocznie jak go znalazls jest dla ciebie przepisany nie odawaj go nikomu pozdrawiam i milej wspolnej zbawy z nowym lokatorem
|
|
Przeglądając ogłoszenia dot. pracy znalazłam takie : poszukujemy osób do sprzątania, mile widziane osoby niepełnosprawne. Czy to jest "normalne" ogłoszenie....? Tyle osób w pełni sprawnych nie ma roboty a tu do pracy fizycznej poszukują akurat niepełnosprawnych...
|
|
Najlepiej to staraj się o stanowisko prezesa PEPEES S.A. Dostaniesz jeszcze samochód służbowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |