Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Perespektywa na blogu - Maciej H. Grabowski – Minister Środowiska |
lusesitka zacznij pucowac do nauczycieli bo 106 nie starczy Tobie na dostanie sie do IIILO.:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Perespektywa na blogu - Maciej H. Grabowski – Minister Środowiska |
Autor: ola** (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-05-10 22:45 Z wypowiedzi Adamusa wnioskuję, że masz "domową hodowlę" (haha!), domyślam się, że dobra kasa z tego wpada. pewnie. starczy, żeby cię uwieść, wykorzystać i rzucić.... P.S. jak nie czujesz sarkazmu, to mówię jasno: nie mam hodowli, plotkarko. jestem czynnym inżynierem, skoro już cie tak zainteresowałem. o_O
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to co mam kupic do holerrry bo juz sam nie wiem a moze Quada jakies tanio mozna kupic .
|
|
jak dla mnie nazwa zniecheca mnie do pojscia tam wiem ze pizza jak pizza wszedzie tak samo tuczy ale jak na wejsciu juz mi sie o tym przypomina to sorry ale skutecznie mnie odstrasza
|
|
Przypominam, że Jaruś-premier ze wszystkich sił parł do Via Baltica przez Białystok! (Nawet narażając nas na unjne kary!). Jego wybór to ryzyko dla Łomżan!
|
|
To może napisz jaka branża Cię interesuje. Dużo ludzi tu prowadzi jakieś interesy może ktoś da info. DiDi
|
|
moze zobaczymy wkoncu co potrafia nasze słynne s4 i m3 :D niektorzy wiedza ocb :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |