Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś pozytywnego zaczyna się dziać w KK. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś pozytywnego zaczyna się dziać w KK. |
Nie mogę narazie zadzwonić darmowe minuty mi się skończyły i muszę poczekać do 22 każdego miesiąca ;] .. skoro ogłaszasz się na FORUM to nie dziw się że padają takie pytania.. jeśli to taka tajemnica to wolę se w te miejsce "bąki pozbijać" niż charować :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja się nie zgadzam, tzn, nie wiem po co te ubliżanie, sylwester 88 powiedział tylko że dostał mandat i nic więcej, i zapytał o zdanie o straży miejskiej. A to że jest młody to nie znaczy że głupi lub zły kierowca. Nie te czasy, za świnie prawka nie dostaniesz. W Łomży jest za mało miejsc parkingowych. Ja u siebie pod blokiem dostałem mandat za parkowanie na trawniku, na mój blok jes może z 10 miejsc na parkingu, a w 4 klatkach co drugi ma samochód. Wkoło wszystko zawsze pozajmowane, i nie winie straży miejskiej tylko osoby odpowiadające za taki parking jaki jest. a wokoło trawnik który by zmieścił samochody z połowy osiedla. Nie można tego przebudować ?! I jeszcze może powiecie że wy nigdy nie parkowaliście w miejscu niedozwolonym, bo w to nikt nie uwierzy. A co do straży to niech zajmą się swoimi obowiązkami a nie udają policje. Tyle w temacie. To jest tylko moje zdanie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
narzeka sie na rząd, ze tam każdy kradne, ale najbardziej kradnie ZUS, to oni okradają pracowników z umów o prace, normalnego ubezpieczenia, i jakiejś histori przepracowanych lat. Nie każdemu pracodawcy opłaca się normalnie zatrudnić pracownika, i tak samo nie każdemu pracownikowi-wielu woli robić na czarno. Dla samego ZUSu miesiąc w miesiąc trzeba bulić ok 800zł- firma jednoosobowa, i czy chcesz czy nie ale do 10 w zebach nosisz i wpłacasz. Nie masz wypracowanych lat, nie masz emerytury. A kto wypłaca emerytury, ZUS. Młodzi wyjeżdzają, bardzo dobrze, może ktoś wkońcu coś zrobi z tymi przepisami. A może czekają do tej pory jak już naprawde nie będzie komu pracować. W dzisiejszych czasach zarobki są mniejsze niż koszty na przeżycie-opłaty, jedzenie, dzieci, i GODNE ŻYCIE. To jest tylko moje zdanie.
|
|
ty fazi i kuła to cwele ze od tych wiesniaków ze strazy czemu te pały sie chowaja za czym popadnie i tylko starsze babcie hu...je przepedzaja z rynku ktore nie maja za co zyc tacy oni dojzali rynek jest po to zeby chandlowac a nie przeganiac „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
KACZYŃSKI będzie PREZYDENTEM! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
U Mackiewiczka,probud, i w konarzycach jakaś firma tanio sprzedaje.
|
|
u Zaczka ... kostki zeberka i nozki na galarete
|
|
jaki nick taka wypowiedz - oglądasz czasem Tv lub słuchasz radia czy tylko bravo gerll ?? kolejny pisowski matoł z ciemnogrodu rudy błazen z druhem
|
|
na fortach...
|
|
w rzece
|
|
Bezdomny.To jak możesz ocenić że ma ponad rok ?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |